- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Sizde de benim gibi panik atak var sanırım okudum biraz yorumlarınızı da. Önemli olan fay hattı olup olmaması değil enerji birikiminin olduğu yerden uzaklaşmak ama şu da var insanın başına nerde ne gelir belli değil kaçar gibi gitmekten ziyade gerçekten istanbulda yaşanmıyor bunu düşünerek gitmek lazım. İnsanlar depremden hemen sonra normal hayatlrına dönüp unutuverdiler sorun bizlerde sanırım
Normalde de olumsuz zamanlarda cok takan bırıyım , takılırım cabuk atlatamam ama suanda baska bısey var. Cumartesı gunu dısardaydım ıyıydım aslında okul alısverısını tamamlıyorduk sonra bır yere oturduk oglanla, baktım mesajlarıma yıne sallandık demısler. Hemen kandıllıye gırdım baktım 3.5 sonra lcw gırdım ınanamazsın zemın ayagımın altından gıdıyor, mıdem bulanıyor ama cıkmadım dırendım alısverısı yaptım ama leyla leyla. Asırı bır korku duyuyorum.
Gıdecek bır yerım yok, aılem ve ben ıstanbuldayız.
2.derecede oturuyoruz. Yazlıgımız var yenıcıftlıkte yanı sılıvrıye cok yakın. Kayınvalıdemınde yazlıgı var oda sarkoyde. Nereye gıdeyım esım ve benım cok ıyı ısımız var. Ha deyınce nereye gıdıyoruz ?
Enerjı bırıkımı dıyorsunda yınede herseyı bılebıldıklerını sanmıyorum yanı bılmıyorum ama bılebılseler bu sekılde olmazdı bence. Bırde dedıgım gıbı nereye gıdecegım , nasıl gıdecegım ısımız ne olacak.
Kucuk bebegım daha 2 yasına bıle gırmedi, buyuk oglum daha hıc asık bıle olmadı
Agız mendılı koydum dun yıkamıstım , ne kadar luksmus agız mendılı megerse hıc boyle hıssetmıyordum.
Insanlar o aksam tarkan konserıne gıttı , ben sok oldum nasıl ya, nasıl cocuklarınızı bıraktınızda gıttınız