Deprem fobisi tak etti

o ünlü astroloğu bende takip ediyorum.5 gün içinde 5 büyüklüğünde deprem yazmış.
" marmara depremi panik yok en fazla 5 civarı yemek olabilir bu sadece olasılık çalışması" demiş.

o ünlü astroloğu bende takip ediyorum.5 gün içinde 5 büyüklüğünde deprem yazmış.
" marmara depremi panik yok en fazla 5 civarı yemek olabilir bu sadece olasılık çalışması" demiş.
Yenı mı yazmıs , hanı sayfası kapanmıstı

Ağzı olan konuşuyor derler ya öyle galiba mesela geçen gün bir yazı paylaşmş bir prof diyorki yalovada 200 yıl deprem beklemiyoruz en gğvenli yerlerden biri. Ertesi sabah 3.5 ta orda oldu en iyisi düşünmemek

Yemek olabiliri anlamatadm acarmiainiz rica etsem oyaziyi nerde okuduniz bebmde boyle olumlu seypere dutmaya cok ihtyacam var

Ağzı olan konuşuyor derler ya öyle galiba mesela geçen gün bir yazı paylaşmş bir prof diyorki yalovada 200 yıl deprem beklemiyoruz en gğvenli yerlerden biri. Ertesi sabah 3.5 ta orda oldu en iyisi düşünmemek
bu isi en ileri teknoloji ile bilen japonlar bile ne zaman deprem olacagini bilemezken bizimkiler boş konusuyorlar. 200 yil sonra kendisi yokya nasil olsa bol keseden salliyor

bu isi en ileri teknoloji ile bilen japonlar bile ne zaman deprem olacagini bilemezken bizimkiler boş konusuyorlar. 200 yil sonra kendisi yokya nasil olsa bol keseden salliyor
Bencede o kadar parayıda ne demeye kazanıyorlar o zaman diyor insan güya deprem uzmanları at belki tutar yöntemi. Evde oturamayacak hale geleceğiz

Banada annem babam, esim doktora gitmemi söylüyorlar ve sallaniyi
Astrolog bir kadında büyük İstanbul depremini bildiğini fakat söyleyemeyeceğini zamanı olduğunu, yeterince ilgi görmediğini söylüyor.Vuracaksın ağzının ortasına :KK4:
Beğeni mi istiyor manyak isleri güçleri cok takipci ve like

Astrolog bir kadında büyük İstanbul depremini bildiğini fakat söyleyemeyeceğini zamanı olduğunu, yeterince ilgi görmediğini söylüyor.Vuracaksın ağzının ortasına :KK4:

En son kitabının sonuna ekleyeceğini yazdı kitap alınsın diye. ama Yakın zamanda değil diyor deprem için toplu ölümler varmıs 2020-2023 yılları arasında

Kızlar daha ıyı hıssettıgım bırsey okudum belkı o aksam ızleyenler olmustur.
Buradan anladıgım en yuksek ıhtımalle 7 lerde bır deprem ama en kotu senaryo bu. Dıyelım kı oyle olmadı, neden olsun kı. Acık acıks oylemısler verı yok , tahmın yurutuyoruz ama zaman veremıyoruz, buyukluk sadece tahmını.

Sımdı bıde ızmıre sardılar, ıstanbulda 1 fay hattı var, ızmırde 13 tane var demısler mıllıyette haber yapmıslar.

Okuyup kısmen rahatladıgım lınkı eklıyorum