Denizli Buluşuyor...

heheh evet kızıyım pek gorunmuyorum sıtede ama:1rolleyes: keske gelseydınız sızde bende sızı öptumŞeniz gelıyruuummm

Son liste budur hanımlar:

Anuşka
Serseri
Mira
Arzuercan
Drydeniss
Ozge
Themis
Gülse
Pelincan
Ahra
Mawirüya
Ciwciw (Gülsemizin kızı)
Gul105 (Çok özür dilerim canım :))

Son düzenleme:
anunska bacım benı unutmussun

anuşka unutmamamıştır galıba gözunden kaçtıı ... senıde beklıyoruz arkadaşımmm :dance:
hadı kızlar 15 olsun yokmu gelennnnn kaydirigubbakcemile
hadın bakalımm 13 olmuşuzzz
ıbolyam sende geleydin ya canımm bak hem kardeşimle hemde kızımla tanışırdın..

bebeışınde kızımın elınden duşmezdı bu arada :1hug:

ay abla gelsem çok güzel olcak aslında ama korkuyorum yaa, geçenlerde ateşimiz 38 oldu, acile gittik kulak enfeksiyonu olmuşuz, şimdi korkuyorum, bi de kapalı mekanlara girmekten çekiniyorum o yüzden, ah bi yaz gelseydi o zaman siz gelme deseniz de gelirdim vallaha kaydirigubbakcemile3 abla be kaç zamandır sana gelesim var bi türlü fırsat bulamadım yaa, kızınla da tanışmayı çok istiyorum aslında, hüfffffff kış gününün gözü kör olsun benneyaptımki

canlarıım ben gelemiycem malesef
ama fırsatım olursa kaçıp uğruycam

olsun be canımm ne edelım bebış ıyı olsunda sende gelme bu arada çok geçmış olsun
hadı bakalımm kızlarrr nerdesınız sesınız çıkmaz oldu yınemı ekılıyoruz yoksaa :mymeka:

maalesef ben gelemiyorum. ufaklık hastaydı geçen hafta yine rahatsızlanmasından korkuyorum. Hepinize iyi eğlenceler. Çok istiyordum gelmeyi ama olmadı yaa. kusura bakmayın.

Arkadaşlar, çok özür dileyerek ben de gelemeyeceğimi bildiriyorum. Ne kadar çok istediğimi bilmenizi isterim; ama göğsümden alınan kitle malesef kanserli çıktı ve acilen İzmir'e gitmem ve ameliyat olmam gerek.
Sakın ekildiğinizi düşünmeyin ve benim için dua edin.
Size iyi eğlenceler diliyorum.

öncelıkle anuşka geçmış olsun çok uzuldum umarım bır anönce saglıgına kavuşursunn:Saruboceq:

arkadaşlar hepınız çok sagolun gelecegım dıyenler nerdeydnız ....13 kişiden1kışımı gelmez ....artık ben yokum bundan sonraa :a015:

anuşkacım çok geçmiş olsun. bizimle bütün detayları paylaşırmısın.

:çok üzgünüm:çok özür dilerim kendi adıma lütfen küsme. benim çok önemli bir işim olmasa mutlaka gelirdim,gelemeyeceğimi günler öncesinden bildirmiştim. senin adınada çok üzüldüm tek başına beklemek çok can sıkıcı olmuştur:çok üzgünüm:

bende dünyalar kadar özür diliyorum .cok buyuk bır hevesle gune baslamıstım yenı ınsanlarla utanısacagım için bırkac önemlı olaylardan dolayı gelemedım ve buldana gıtmek zorunda kaldık.

anuşka çok geçmiş olsun şok içindeyim..Rabbim acil şifalar versin..a.s.

:Saruboceq:çok çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm.inşallah herşey yolunda gider.dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…