anunska bacım benı unutmussun
anuşka unutmamamıştır galıba gözunden kaçtıı ... senıde beklıyoruz arkadaşımmm :dance:
hadı kızlar 15 olsun yokmu gelennnnn kaydirigubbakcemile
hadın bakalımm 13 olmuşuzzz
ıbolyam sende geleydin ya canımm bak hem kardeşimle hemde kızımla tanışırdın..
bebeışınde kızımın elınden duşmezdı bu arada :1hug:
ay abla gelsem çok güzel olcak aslında ama korkuyorum yaa, geçenlerde ateşimiz 38 oldu, acile gittik kulak enfeksiyonu olmuşuz, şimdi korkuyorum, bi de kapalı mekanlara girmekten çekiniyorum o yüzden, ah bi yaz gelseydi o zaman siz gelme deseniz de gelirdim vallaha kaydirigubbakcemile3 abla be kaç zamandır sana gelesim var bi türlü fırsat bulamadım yaa, kızınla da tanışmayı çok istiyorum aslında, hüfffffff kış gününün gözü kör olsun benneyaptımki
Arkadaşlar, çok özür dileyerek ben de gelemeyeceğimi bildiriyorum. Ne kadar çok istediğimi bilmenizi isterim; ama göğsümden alınan kitle malesef kanserli çıktı ve acilen İzmir'e gitmem ve ameliyat olmam gerek.
Sakın ekildiğinizi düşünmeyin ve benim için dua edin.
Size iyi eğlenceler diliyorum.
öncelıkle anuşka geçmış olsun çok uzuldum umarım bır anönce saglıgına kavuşursunn:Saruboceq:
arkadaşlar hepınız çok sagolun gelecegım dıyenler nerdeydnız ....13 kişiden1kışımı gelmez ....artık ben yokum bundan sonraa :a015:
Arkadaşlar, çok özür dileyerek ben de gelemeyeceğimi bildiriyorum. Ne kadar çok istediğimi bilmenizi isterim; ama göğsümden alınan kitle malesef kanserli çıktı ve acilen İzmir'e gitmem ve ameliyat olmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?