öncelıkle anuşka geçmış olsun çok uzuldum umarım bır anönce saglıgına kavuşursunn:Saruboceq:
arkadaşlar hepınız çok sagolun gelecegım dıyenler nerdeydnız ....13 kişiden1kışımı gelmez ....artık ben yokum bundan sonraa :a015:
anuşka çok geçmiş olsun acil şiafalar
vallaha bende gittim kucağımın çocuğu ile 1 tane capicino içtim kızlara sordum bekle Allah bekle Allah nasıl snir oldum kızlar gelmicekler heralde beklemeyin dedi 2 den 3 buçuğa kadar ordaydım çok üzüldüm
bi kadın topluluğu görünce hemen atladım kadınlar klubümü diye yok hayır dediler o neymiş dediler neyse belki anuşka olsa hastalığı olmasa toplardı gülse abla belki beni görmüşündür kırmızı bebek arabalı öle gezdim orda iyiki evim yenişehirde felan değil birde yol çeksem daha beter sinir olurdum Allahtan emzirme odası vardı
neyse olan oldu sorun degıll bekledık durduk oylece :uhm:
canım ben tembıhlemıştım bayan garsona soran olursa bız burdayız dıye sen sormadınmı hiç ...ben kızımla beraber gelmıştımm ... en azından bırının gelmesını duymak benı bıraz mutlu ettı a.s. bırbırımızı göremesek bıle a.s.
arkadaşlar valla çok şaşırdım neden böyle oluyor.önce herkes buluşma haberine sevinip gitmek için isim yazdırıyor sonrada buluşma zamanında kimse olmuyor.bence bundan sonra buluşma ayarlamayın.olan bekleyen arkadaşlara oluyor.gülse abla valla geçmiş olsun.bu ikidir bekletiliyorsun.
ben denizlide oturmuyorum ama denizliliyim merak edip kimler var bakim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?