Denizli Buluşuyor...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
77
358
57
Uzun zamandır görüşemedik Denizlili hanımlar. Üstelik aramıza yeni katılan bir çok arkadaşımız da oldu. Sanırım artık buluşma yapmanın zamanı geldi. Katılımın çok olacağını ümit ediyorum.
Gelecek olanlar buradan bildirirlerse sevinirim.

TARİH : 24 Ocak 2009 Cumartesi
YER : Forum Çamlık Second Cup (LCW'nin katında ön tarafta)
SAAT : 13.30

Görüşmek ümidiyle...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
anşkacıııığııım
umarım gelebilirim
şimdilik engelim yok gb
öpüyorum sizi

ayy inş benim işim olmaz benim ev forum çamlık karşısı ayy kaç kişiyiz acep

Gelecek olanların listesini buraya yazıyorum.

Anuşka
Serseri
Mira
Arzuercan
Drydeniss
Ozge
Themis
Gülse

Son düzenleme:
kıslar yaaa. benim eleman cumartesileri dersaneye gidiyor. dükkan acık beee...
nasıl tanıyacaksunuz sorması ayup birbirinize... yakanıza karanfil mi takceksiniz leynn..
themis gelirse bende gelirim... kocam izin vermez yoksaaaa... yani bizim karularla buluşacaz desek.. ya erkek varsa der... hehehehe.... o yüzden bi ayarlamak lazım. ben şu kızı bi arıyım bakemmm heberi yok onun

Mira, Serseri, ben , Themis, İbolya tanışıyoruz zaten. Sen kalabalık gördüğün yere takıl, biz seni tanırız.

bende ebrucumu ikna edeersem gelicemmirmirmirmir..oda üye kk'ya:enbuyukkk:

senin kocaya söyle komşu esnafız
tanıdık var de
bu arada biz çoktan tanışıoruz kaçıncı buluşma buu
ezel le annesinide getirkaydirigubbakcemile5

amanıııın buluşma varmış. dün drydeniss söyledi ancak bakabildim. bende gelmek isterim bi aksilik çıkmazsa. malum taaa yenişehir de oturuyorum.
drydenissciğim ayarlarız kocaları. merak etme sen.
Öpüyorum kızlar hepinizi.

Themis canım, ekliyorum seni de.

Bu arada yeri değiştirmek zorunda kaldım; çünkü Gönül Kahvesi'nde gurup olarak oturacak kadar yer yok. Bu nedenle Second Cup oldu. Hem ayak üstü de değil, daha rahat ederiz.

Ne güzel, sevgili ailem yine buluşup hasretlik giderecek. Bizim yerimizede eğlenin olurmu?

Haydi sen de gel... Benim konuğum ol, sana Denizli'yi gezdireyim. Hem de bizlerle tanışmış olursun.kaydirigubbakcemile5

selam ne guzel uzun bı aradan sonra toplanıyormusunuz,, eger bı manım olmazsa bende sızınleyım arkadaşlar . goruşmek dılegıyle a.s.

sevgili hanımlar bu buluşmayı ben çok istemiştim cumartesi malesef benim yemeğe gitmem lazım inşallah yemek erken biterse gelirim.

Son durum bu arkadaşlar:

Anuşka
Serseri
Mira
Arzuercan
Drydeniss
Ozge
Themis
Gülse
Pelincan (gelemeyebilir)
Ahra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…