• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Buluşuyor...

öncelıkle anuşka geçmış olsun çok uzuldum umarım bır anönce saglıgına kavuşursunn:Saruboceq:

arkadaşlar hepınız çok sagolun gelecegım dıyenler nerdeydnız ....13 kişiden1kışımı gelmez ....artık ben yokum bundan sonraa :a015:

abla tek başınızamı beklediniz yaaa buluşma yerinde :1shok::teselli:

anuşka çok geçmiş olsun acil şiafalar

vallaha bende gittim kucağımın çocuğu ile 1 tane capicino içtim kızlara sordum bekle Allah bekle Allah nasıl snir oldum kızlar gelmicekler heralde beklemeyin dedi 2 den 3 buçuğa kadar ordaydım çok üzüldüm

bi kadın topluluğu görünce hemen atladım kadınlar klubümü diye yok hayır dediler o neymiş dediler neyse belki anuşka olsa hastalığı olmasa toplardı gülse abla belki beni görmüşündür kırmızı bebek arabalı öle gezdim orda iyiki evim yenişehirde felan değil birde yol çeksem daha beter sinir olurdum Allahtan emzirme odası vardı

Son düzenleyen: Moderatör:
anuşka çok geçmiş olsun acil şiafalar

vallaha bende gittim kucağımın çocuğu ile 1 tane capicino içtim kızlara sordum bekle Allah bekle Allah nasıl snir oldum kızlar gelmicekler heralde beklemeyin dedi 2 den 3 buçuğa kadar ordaydım çok üzüldüm

bi kadın topluluğu görünce hemen atladım kadınlar klubümü diye yok hayır dediler o neymiş dediler neyse belki anuşka olsa hastalığı olmasa toplardı gülse abla belki beni görmüşündür kırmızı bebek arabalı öle gezdim orda iyiki evim yenişehirde felan değil birde yol çeksem daha beter sinir olurdum Allahtan emzirme odası vardı

neyse olan oldu sorun degıll bekledık durduk oylece :uhm:
canım ben tembıhlemıştım bayan garsona soran olursa bız burdayız dıye sen sormadınmı hiç ...ben kızımla beraber gelmıştımm ... en azından bırının gelmesını duymak benı bıraz mutlu ettı a.s. bırbırımızı göremesek bıle a.s.

arkadaşlar valla çok şaşırdım neden böyle oluyor.önce herkes buluşma haberine sevinip gitmek için isim yazdırıyor sonrada buluşma zamanında kimse olmuyor.bence bundan sonra buluşma ayarlamayın.olan bekleyen arkadaşlara oluyor.gülse abla valla geçmiş olsun.bu ikidir bekletiliyorsun.

neyse olan oldu sorun degıll bekledık durduk oylece :uhm:
canım ben tembıhlemıştım bayan garsona soran olursa bız burdayız dıye sen sormadınmı hiç ...ben kızımla beraber gelmıştımm ... en azından bırının gelmesını duymak benı bıraz mutlu ettı a.s. bırbırımızı göremesek bıle a.s.

evet geldi geçti artık napalım delikafadulden evet abla o kızlar dedi burda bi toplantı gibi bişi olcakmış birileri geldi yemek yemeğe gittiler dedi işte demekki onlar sizdiniz işte birbirimizi tanımayınca birde kalabalık olmayınca olmadı:uhm: neyse biz ayarlayalımda 2mis buluşalım bari:)))))))))))))

arkadaşlar valla çok şaşırdım neden böyle oluyor.önce herkes buluşma haberine sevinip gitmek için isim yazdırıyor sonrada buluşma zamanında kimse olmuyor.bence bundan sonra buluşma ayarlamayın.olan bekleyen arkadaşlara oluyor.gülse abla valla geçmiş olsun.bu ikidir bekletiliyorsun.

evet canım oyle oldu zaten bıdahamı benden pes yanı ..ben uzuldum :a015:
canım arzuercan tamam.. senınle buluşalım canım bız ben varımm özelden yazışalımm olurmu :içelim:

anuşka ablamla tel konuştuk cts günü
gülse ablamıda aradım
yalnızdım işyerinde çıkamadım ben
anuşka abla geçmiş olsun yeniden inş kolayca atlatırsın acil şifalar

kaydirigubbakcemile3 annemle gezdık hihoyyyt ayy çok komıktık acab onlar mı sunlar mı bunlar mı dıye dıye uuff:uhm: ilk kez buluscaktım sızle :kızgın: neyse thanks yınede anneşimle gezındııkk laelaelaelaelae yınede:enbuyukkk:

günaydın:çok üzgünüm:anuşkacım çok geçmiş olsun biz telde konuştuk ama ne olduğunu söylememiştin sen bana:çok üzgünüm:benim gribim ve kızımın hastalığı bi şey değilmiş senin stresin yanındabenneyaptımkiAllah acil şifalar versin gelir gelmes ara beni:Saruboceq:arkadaşlar çok özür dilerim kızım ve ben hastav olunca çıkamadım cuma akşamı acildeydik kızım için:çok üzgünüm:bende gripim benim hastalığım engel değildi ama kızım söz konusu olunca çıkmadım açıkcası nolur kusura bakmayın...anuşkayla telde konuştuk o ben de gidemiycem bazı sorunlar çıktı dedi mirayı arayyayım dedi bende selam söle kızlara bi zahmet iletsin ikimizinde durumunu dedim ama mira da gelememiş:çok üzgünüm:evde pc de yokki buraya sabahtan yazayım:çok üzgünüm:inannın çok üzüldüm tek başınıza kalmanıza ,telafi edelim olurmu bi dahaki sefere ilk önce ben gidicem ve herkesi beklicem ordakaydirigubbakcemile kızlar bi fikrim var özel mesajla birbirimize tel noları verelimki bi aksilik olduğunda kimse kimseyi bekletmesin olurmukaydirigubbakcemile5

anuşka çok geçmiş olsun...

kızlar ben de söylemiştim gelemeyeceğimi,, elemanın dersanesi var dükkan açık dedimdim yaaaa.. isterseniz bide pazar günü buluşmayı deneyelim olmazmı

Anuşkacığım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bende tekrar tekrar özür diliyorum. Gelemeyeceğimi ancak buluşma günü sabah bildirebildim. Kızım daha 4 aylık ve 1 hafta önce çok rahatsızlandı. 7 gün boyunca ishaldi. Buluşma gününde eşim bırakacaktı bizi Foruma ancak işinin uzadığını, geç geleceğini telefon ederek haber verdi. Bende kendim gelmek istemedim ufaklığı üşütürüm diye.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Buluşma hayallerimizin böyle suya düşmesine çok üzüldüm. En çok isteyenlerden biri bendim, biliyorsunuz. Kısmet olmadı, ne yapalım...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Gülseciğim, aslında az kaldı ekilenler kervanında sana eşlik edecektim. Ne de olsa bu konuda antremanlıyız :))
Ben pazar günü Antalya'ya gidip çocukları bıraktım, ertesi gün de İzmir'e gittim. Bir kaç hastane dolaşıp bir kaç doktorla görüştükten sonra da cuma günü ameliyat olmaya karar verdim. Zaten ilk ameliyatımı geçen perşembe olmuştum. Bu da onun devamı gibi bir şey...
Döndüğümde sizlerle paylaşacağım iyi haberler olmasını diliyor hepinizi öpüyorum...

anuşkacım aklım hep sende .dualarımız seninle güzel mutlu haberlerini bekliyoruz.seni seviyoruz kendine iyi bak.

bende denizlideyim forum camlığada cok yakınım birdahaki buluşmanızda bende olmak isterim

selam arkadaslar nasılsınız kandılınız mubarek olsun benide alın aranıza ben yenıyım

Back