• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Buluşuyor...

mutlaka gelicem az vakitte kalsa sizlerle buluşmak için canatıyorum şimdiden öptüm hepinizi

amanıııın buluşma varmış. dün drydeniss söyledi ancak bakabildim. bende gelmek isterim bi aksilik çıkmazsa. malum taaa yenişehir de oturuyorum.
drydenissciğim ayarlarız kocaları. merak etme sen.
Öpüyorum kızlar hepinizi.

yenişehirde oturan bir kişi varmış bana yakın sevindim:) mümkün olursa bende gelebilirim tanışmak için

inaşşah perşembe günü pozitif sonuç alırım da kocaman bi pasta ile birlikte sizlerle sevincimi paylaşmak için yanınıza gelirim... aksi durumda negatif sonuçta ruh halim nasıl olur bilemiyorum. hepinizle tanışmayı çok isterim ama sevgi ve saygılarımla

yaa bizim buluşma tam tatile denk geliyomuş ben denizlide olmıcam galiba:çok üzgünüm::çok üzgünüm:napalım bende diğer buluşmaya gelirim artık:çok üzgünüm:

bi aksilik cıkmazsa bende gelmeyi çok isterim . beni daha tanımıyorsunuz ,aranıza yeni katıldım ama olsun .Artık buluştuğumuzda tanısırız.

daha önce de dediğim gibi ben gelemiycem malesef, böcüğüm kalabalığı sevmiyo, ne zaman gezmeye gitsem ağlamaktan bitap düşüyoruz, zaten havaalar da soğuk, bu kış gününde hasta etmeyeyim kuzumu, ortalıkta da salgın var. yaz aylarında bi buluşma ayarlanırsa ona gelebilme ihtimalim yüksek, öpüyorum herkesi benim yerime de eğlenin,

gurbaa delüsüü haberr verdii
benimm misafirimm var tatildee hanımlarr
isterdimm gelmeyii
size ii eğlencelerra.s.kaydirigubbakcemile5

kızlar lütfen erken dağılmayın en geç 3.30 .yada 4 gibi mutlaka yanınızdayım. ALLAHTAN sağlık tabii

ben sadece anuşkayı tanıyabilirim resminden.nerde kalabalık hanım gurubu görürsem o tarafa yönelirim

Ben elime "KK" yazılı kocaman bir pankart alayım bari....

yada bir mağaza önünde mesea LCW NİN tam önünde olabilir

Canım, merak etmeyin siz. Erken giden garsona tembihlesin. Biz Mira ile erken gelmeye çalışırız. Gerçi ben perşembe günü bir operasyon geçireceğim; ama yine de gelmeye çalışacağım. Kısa süre de olsa sizlerle birlikte olmasyı çok istiyorum.
Ayak üzeri bir yerde buluşulmuyor; çünkü çok uzun aralıklarla geliyor insanlar. herkes aynı saatte gelse dediğin gibi olurdu.
Görüşmek üzere...

kımler gelıyor netleştımı bayanlar
ben kızım ciwciw kardeşim mawiruya gelıyoruz ... hadı bakalım bu sefer katılım çok olsun
guzel bı tanışma olsun sohbet olsun :dance::teytey:

Back