- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.881
selamlar denizlili hatunlar...
size indirimdeki yerleri yazmak istiyorum...
pekdemir avm deki u.s polo da bir alana bir bedeva kampanyası
modalda ise ne alırsan al %50 indirimli müthiş saten nevresimler var :jeyyar: şiddetle tavsiye ediyorum hihoyyyt ben aldım 90 milyona geldi dışarıda bu fiyata bu kalitede bulmak imkansız
ilgilenenlere duyurulur...a.s.
çeyiz yüzünden kafayı yemek üzereyim:bbo: kampanyada olan mobilyalar var mı bildiğiniz mağazalar rüyalarımda bile kanepeler sahpelar...:sm_cool:
selam bacılar.nasılsınız iyisiniz inşallah.yeni yıla girmemize az kaldı umarım bu yeni yıl size tüm istediklerinizi getirir.sağlık ve huzur getirsin inşallah herkese...
evlenmeyi düşünmediğim içün takip etmiorum anacım :roflol:
gıcıkkkkkkkkkkkk Çok üzgünüm çoook
zaten rejimdeyim ölüyom açlıktan cokacimcoook
evlenmeyi düşünmediğim içün takip etmiorum anacım :roflol:
gıcıkkkkkkkkkkkk Çok üzgünüm çoook
zaten rejimdeyim ölüyom açlıktan cokacimcoook
valla ben diilim ne denk gelirse yiyom duba gibi oldum delikafadulden şu ek gıdalara bi başlayalım bende diyete başlayacamkaydirigubbakcemile3
selam hanımlarr. bu gün sanki hava ılık gibi nezaman buluşuyorsunuzz.hafta içi bir gün öğleden sonra buluşalımm
hafta sonuda bana uyar.tanışalımm. denizlinin insanını çook sevdim
slm denizlinin güzel hatunları..hepinize geçmiş olsun.deprem olmuş.... inşallah duymamışsınızdır...rabbim herkesin yardımcısı olsun...gülse ablam buluşma kokusu alıyorum. hadin gari buluşunda görelim sizleriiii sakarya dan sevgiler....Şeniz
şeker naaaberrrrrrrr Şeniz
iyiyim fıstığım senden naber....bebiş nasıl huzursuzmu hala geceleriiiii..... çok öpüyoum yanakalrından bebişimin.....Şeniz
slm denizlinin güzel hatunları..hepinize geçmiş olsun.deprem olmuş.... inşallah duymamışsınızdır...rabbim herkesin yardımcısı olsun...gülse ablam buluşma kokusu alıyorum. hadin gari buluşunda görelim sizleriiii sakarya dan sevgiler....Şeniz
Tüm Denizlili Güzel Hatunlara....
Sevdiklerinizle Bol paralı huzurlu mutlu az işli bol tatilli seneler diliyorum.....
Çok mu hayalperestim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?