- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.861
valla en son 1 tane daha oldu
ben hala bu depremlein hiçbirisini hissedemedim, acaba bizim evdenmi böyle oluo :uhm:
ben hala bu depremlein hiçbirisini hissedemedim, acaba bizim evdenmi böyle oluo :uhm:
yok koltuktan diil sabah deprem olduğunda yatıyodum ve uyanıktım mutlaka hissetmem lazımdı garip :uhm: gülse abla sanırsam burada pek hisedilmedi, senle yakınız ya belki s ende ondan hissetmedin
kızlar selamlar nasılsınız
yılbaşıda gelıyor ..yenı bı yıla dogru yelken açtık guzel umutlarla hayallerımızle gelır inşallahkaydirigubbakcemile5
belkıde ıbolyam ama benım komşularım çok korkmuşlar onlar ıyı duymuşlar yanı :sm_confused:
merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam bana denizlideki ev kiraları hakkında bilgi verirmisiniz ortalama ne kadar??*
selam kızlar bu depremler beni altüst etti gece çok sallandık. bizim lojmanlar pek sağlam değil galiba beşik gibi hem sallanıyo hem çatır çutur ses çıkartıyor. mehmetçik ilk öğretime yakın oturanınız varmı
canım geçmış olsun sakın ol rahatlamaya çalış en buyuk deprem burda 5 beklenılıyor duzce yada marmara depremı gıbı degıl
ben yaşadıgım için çok ıyı bılıyorum ayrıca burdakınıde araştırdım .. ALLAH o gunlerı yaşatmasın bı daha :Saruboceq:
abla naberrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞeniz
ıyı canım sen nasılsın .. kız hep aklımdasın bı gun baskın yapacagım sana haberın olsun :dilcikar:
aaaaaaa beklerim abla her zaman ne demek buyur gel mutlaka kaydirigubbakcemile
gunaydın bayanlar nasılsınız ....2008 ın son pazarını yaşıyoruz
ıyı tatıller hepımıze a.s.a.s.
inşallah canım şu yılbaşı geçsınde gelırım ŞenizŞeniz
yaa çok sıkıcı bi pazarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?