Denizli///20

yok koltuktan diil sabah deprem olduğunda yatıyodum ve uyanıktım mutlaka hissetmem lazımdı garip :uhm: gülse abla sanırsam burada pek hisedilmedi, senle yakınız ya belki s ende ondan hissetmedin

yok koltuktan diil sabah deprem olduğunda yatıyodum ve uyanıktım mutlaka hissetmem lazımdı garip :uhm: gülse abla sanırsam burada pek hisedilmedi, senle yakınız ya belki s ende ondan hissetmedin

kızlar selamlar nasılsınız
yılbaşıda gelıyor ..yenı bı yıla dogru yelken açtık guzel umutlarla hayallerımızle gelır inşallahkaydirigubbakcemile5
belkıde ıbolyam ama benım komşularım çok korkmuşlar onlar ıyı duymuşlar yanı :sm_confused:

Şükürler olsun depremler oldukça seyrekleşti. Netten bakıyorum da araları epey uzamış.

allah allaaaaaaaahh biz niye duymadık yaaa :uhm:

merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam bana denizlideki ev kiraları hakkında bilgi verirmisiniz ortalama ne kadar??*

merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam bana denizlideki ev kiraları hakkında bilgi verirmisiniz ortalama ne kadar??*

ortalama 300 diym ben sana şekerim, kenar semtlerden tutacam dersen 300den aşağı bulabiilirsin, yok merkeze yakın olsun diyosan 350-400 valla tutturabilişine, tutacağın evin muhitine göre de değişiyo yani

selam kızlar bu depremler beni altüst etti gece çok sallandık. bizim lojmanlar pek sağlam değil galiba beşik gibi hem sallanıyo hem çatır çutur ses çıkartıyor. mehmetçik ilk öğretime yakın oturanınız varmı

canım geçmış olsun sakın ol rahatlamaya çalış en buyuk deprem burda 5 beklenılıyor duzce yada marmara depremı gıbı degıl
ben yaşadıgım için çok ıyı bılıyorum ayrıca burdakınıde araştırdım .. ALLAH o gunlerı yaşatmasın bı daha :Saruboceq:

abla naberrrrrrrrrrrŞenizŞenizŞeniz

selam hanımlar nasılsınızzzz. çok gıcık bi pazar hava yağmurlu off of eşim hasta hiç eğlenemedimm

selamlar denizlili hatunlar...

size indirimdeki yerleri yazmak istiyorum...

pekdemir avm deki u.s polo da bir alana bir bedeva kampanyası
modalda ise ne alırsan al %50 indirimli müthiş saten nevresimler var :jeyyar: şiddetle tavsiye ediyorum hihoyyyt ben aldım 90 milyona geldi dışarıda bu fiyata bu kalitede bulmak imkansız
ilgilenenlere duyurulur...a.s.
çeyiz yüzünden kafayı yemek üzereyim:bbo: kampanyada olan mobilyalar var mı bildiğiniz mağazalar rüyalarımda bile kanepeler sahpelar...:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…