Denizli///20

günaydın buluşma tarihi bellimi.. yakınlarda forum çamlıkta hd iskenderde buluşalım ne dersiniz

Eğer herkes gönüllüyse yarıyıl tatilinden önce bir buluşma ayarlayabiliriz. 24 Ocak da olabilir. Tarih uygunsa buradan bildirin, saat ve yer de ayarlayalım.

anuşkacım bana uyar. lütfen forum çamlıkta olsunn.önünden münübüsler geçiyor arabası olmayanlar için çok uygun

anuşkacım bana uyar. lütfen forum çamlıkta olsunn.önünden münübüsler geçiyor arabası olmayanlar için çok uygun

Tamam canım. Diğer arkadaşlar da düşüncelerini buradan bildirsinler, yeni bir konu açalım.
Forum bana da uyar; çünkü orada oturuyorum.

:1shok:buluşmamı varhihoyyyttamam bi aksilik olmazsa ben de gelirim ama anuşkacım bi şey rica edeceğim senden ben unutursam ararmısın beni:uhm:çünkü geçen sefer unutmuştum:çok üzgünüm:

:1shok:buluşmamı varhihoyyyttamam bi aksilik olmazsa ben de gelirim ama anuşkacım bi şey rica edeceğim senden ben unutursam ararmısın beni:uhm:çünkü geçen sefer unutmuştum:çok üzgünüm:

Tabii ki ararım canım, sen merak etme.:1hug:
Eminim çok güzel bir buluşma olur; çünkü yeni arkadaşlar var. Onlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.:teytey:

kızlar selam nasılsınız bakıyorumda buluşma muhabbetı var ne guzel hadı bakalımm
bende yoktum 5 gundur pc bozulmuştu ama şimdı geldım işte çok guzell:teytey::dance:

kızlar selam nasılsınız bakıyorumda buluşma muhabbetı var ne guzel hadı bakalımm
bende yoktum 5 gundur pc bozulmuştu ama şimdı geldım işte çok guzell:teytey::dance:

abla bende seni merak ettiydim vallaha ses soluk çıkmadıydı neyse haberini aldık ya nasısın iyimisin bakim :1hug:

Ben konuyu buluşma haberlerine açıyorum. Umarım bir terslik olmadan buluşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…