- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.841
meraba arkadaşlar,
bende denizli'liyim tanışalım
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldın arkadaşımm a.s.a.s.
abla naaaaaaaabeeerrrrrr
ıyıyım canım sen nasılsın ..kuçuk adam nasıl buyuyormu
kız araba oynamaya başladımı yoksa gamyoncuiremsu
Sayın .........,
18.11.2008 tarihli elektronik postanız Genel Müdürlüğümüzce incelenmiştir.
Pnömokok aşısı Kasım 2008'de Mayıs 2008 doğumlu bebeklerden başlayarak sağlık ocaklarında ücretsiz olarak uygulanmaya başlamıştır.
Bebeğinizi en yakın sağlık ocağına götürüp ücretsiz olarak aşılatabilirsiniz.
Bilgilerinizi rica ederim.
Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Bulaşıcı Hastalıklar ve Salgın Kontrolü Daire Başkanlığı
denizli merkezde de hissedildi canım. ben hissettim yani. uyandırdı beni bilmiyorum. önceden davul çalsa duymazdım kızım olduktan sonra hissediyorum hemen uyandım.lamba falan baya salladı. kızım geldi ilk aklıma diğer odadaydı. tam kalkıp gitmeye çalışırken durdu.. Rabbim korusun artık.. bende ya bi deprem olursa dedim karda kışta bu soğukta bebekler Allah ım korusun. Rabbim evsizlere sabır versin.
günaydın bayanlar bu sabah çok korkarak kalktım sabah 07:54 de honazda 4.0 büyüklküğünde deprem oldu.epey salladı ama kısa sürdü 2 saniye falan.en azından ben okadarını hissettim.daha sonrada küçük küçük oldu.herkese geçmiş olsun.Allah ülkemize bir daha büyük deprem yaşatmaz inşallah.
ibolyacım gönderdiğin maili nereye gönderdiğini söyler misin. bende bi mail atayım. sağlık ocağından yapmayacaklarını söylediler. geçen ay yapacağız demişlerdi yeni yazı geldi haziran doğumlulardan itibaren geçerli diyor. başka illerdeki arkadaşlar sağlık ocaklarında yaptırmışlar. bende bir mail atayım. bizim ildeki bebeklerin suçu ne önce mayıs dediler sonra hazirana çektiler. acil cevap canım. kızımın aşı günü geliyor
Şimdi yine sallandık, duydunuz mu? Sabahtan beri kaçıncı oldu bu, tedirgin oldum inanın. Honaz salıncak gibi sallanıyor.
yoo ben yine hissetmedim, yerimden de kalkmadım halbuki :uhm::uhm:
:roflol: :roflol: ilahi beni öldürcen sen ayy ölmüş buuu kokar buuuuuuuuu...
ibolya annen seni doğurmamış tamam mıııı:roflol:
kaydirigubbakcemile3 yok abla ne arabası daha yrnı yenı ellerıyle oynayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?