• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

eh biraz laelaelaelaelae bu arada napcan len yılbaşında bakem :jeyyar:

ooooo harika bi yılbaşı oldu benim için.
13 - 15 tane yıldızlı bi otelde yimek yidik vallaha oteldeki yıldızları sayamadım :D karahayıttaydım aslında yeni yıl kutlaması bana çok saçma gelir hep ama gene de ilk ve son olsun dedik battı balık yan gider yakında icra memurları bize gelcek aldığımız çeyizleri götürcek vallahi kaydirigubbakcemile2 bilemiyorumm seni mi kefil etsem :jeyyar:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız iyi misiniz. ibolyada terk etmiş buraları... niye yazmıyorsunuz bakemmmm. küs müyüz...

yok kuşum terk etmedim de kimsecikler uğramayınca ıssız ıssız uğramak canım istemio, bi yazan olsa dalcam ben de :))

selam kızlar..naılsınız?yaa ben size bişey sormak istiyorumm..çerenizde sekreter arayan birileri varmı?yardımcı olurssanız çoook sevinirim:utangac:

teşekkür ederim ibolyacım.. yusuf eymenin fotosunu öyle nasıl yaptın merak ettim. bende yapmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

selam herkese bende D enizli liyim daha önce neden farketmedimki burayı 1 senedir bu sitedeyim ilk defa gördüm burayı a.sa.s.

Back