• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

zaten guzel havalarda cıkarım abla. aslında derdım herguyn gezmek degıl. derdım ıstedıgım an cıkabılme ozgurlugune sahıp olmak. yoksa herzaman dısarı cıkmam zaten

slm bayanlar
evet canım haklısın .... o dışarıya çıkacagın gunlerden bırındede bana gelırsın umarım :teytey:

şahsım adına cevap veriyum, yerinde çok şükür, sadece bira uykum varmirmirmirmir
bu arada sen themisle arkadaşsın dimi, ekim analarında sanki themisin doğum haberini verdiydin gibi hatırlıyom, dur yav ben bi şu kızı arıyım merak ettim

şahsım adına cevap veriyum, yerinde çok şükür, sadece bira uykum varmirmirmirmir
bu arada sen themisle arkadaşsın dimi, ekim analarında sanki themisin doğum haberini verdiydin gibi hatırlıyom, dur yav ben bi şu kızı arıyım merak ettim
evet canım. themisle arkadaşızz.. biz pazar günü görüştük en son. benim böcekle ece naz oynadılar kaydirigubbakcemile
şaka bi tarafa az daha büyürlerse oyanacaklar. iyi olduğuna sevindim topic az ilerliyor. bende yorgun ve uykusuzbugün pek bi suratsızım :delphin:

evet canım. themisle arkadaşızz.. biz pazar günü görüştük en son. benim böcekle ece naz oynadılar kaydirigubbakcemile
şaka bi tarafa az daha büyürlerse oyanacaklar. iyi olduğuna sevindim topic az ilerliyor. bende yorgun ve uykusuzbugün pek bi suratsızım :delphin:

insan dinlenmeyi özlüyo dimi, şimdiye kadar uykuyu ve dinlenmeyi hiç bu kadar özlememiştim :)

ben uykuyu hep severim. yatsak kalksak uyusakkk. bayılırm.. ama şimdi biraz tekliyor tabi... gerçi maşallah kuzum iş kesmez çok. hele dün gece hiç kesmedi. ama kestiği zamada yarım saate bi saate kalkar

sen bebeyi büyütmüşsün ne güzel, bizimkisi daha yeni yeni düzene giriyo, ama gecelerimiz düzene girdi, yavrum açlıktan ağlıyo uykusnda, koşup emziriyorum, gözü kapalı emiyo kıyamıyorum, karnı doydu mu yerine yatırıyorum, hç uyanmıyo bile :nazar:

günaydın canım. evetbiz ek gıdalara 4. ayda başladık. emmediği için.. bugün pek keyfim yok kusura bakma canım ya. görüşürüz yine. hoşçakal sabah evden çıkarken asfaltı öptüm sayılır. dizlerim acıyor.. son basamakta ayaklarım yerden kesildi küt. bu cüsseyle... sinriim geçmedi hala

oy ben gelmeyeli o kadar olmuş mu ya:1shok:bebişler büyümüş be :1shok:herkese selamlar önce mis kokulu bebeklerimizi öperim sonra annelerini sonrada herkesiŞeniz

oy ben gelmeyeli o kadar olmuş mu ya:1shok:bebişler büyümüş be :1shok:herkese selamlar önce mis kokulu bebeklerimizi öperim sonra annelerini sonrada herkesiŞeniz

Editörlüğün hayırlı olsun arkadaşım. :1hug: Nerelerdesin sen bakalım? :uhm:Uzun süredir uğramıyorsun, merak ettim doğrusu. Özletme kendini e mi? Şeniz

günaydın canım. evetbiz ek gıdalara 4. ayda başladık. emmediği için.. bugün pek keyfim yok kusura bakma canım ya. görüşürüz yine. hoşçakal sabah evden çıkarken asfaltı öptüm sayılır. dizlerim acıyor.. son basamakta ayaklarım yerden kesildi küt. bu cüsseyle... sinriim geçmedi hala

canım yaaa geçmiş olsun kıyamam, benimde çok başıma gelir böyle, önemli bişeyin yok dimi

günaydın hayırlı cumalar a.s.BAYRAMINIZI şimdiden kutlarım arkadaşlar çünkü ben tatil bitinceye kadar giremem...herkese sevgi dolu bayramlar büyüklerimin ellerinden yaşıtlarım ve küçüklerimin yanaklarından Şeniz

günaydın hayırlı cumalar a.s.BAYRAMINIZI şimdiden kutlarım arkadaşlar çünkü ben tatil bitinceye kadar giremem...herkese sevgi dolu bayramlar büyüklerimin ellerinden yaşıtlarım ve küçüklerimin yanaklarından Şeniz

mucuks len sirseri, dün bi selam çakcektim fırsat bulamadım anacım yv kusura kalma, nasısın eyimisin,sanada iyi bayramlar :)

Back