Denizli///20

canim arkadaslarim hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutlarim.bu arada serserim bana da ugrarsan el öpmeye harcligin hazir canim.bizim oranin adetleri öyledir kücüklere para,büyüklere seker .eh serserimizde en kücügümüz olduguna göre.ayyy ressamim bakiyorum bu bayram döktürmüssün börekleri baklavalari.bayramda cat kapi geleyim bari biliyormusun ben iki kilo daha verdim buraya geldigimden beri.hüzüncüm bayramini kutlarim ee artik baristikmi hadi gel barisalim :teselli::1hug:a.s.a.s.a.s.tüm denizlilerin bayrami kutlu olsun.hepinizi öpüyorum kizlar bayramdir deyip cok yemeyin ha rejiminizi bozmayin sonra sorarim size.

Arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Yine yalnız bir bayram geçiriyoruz gurbette alıştık artık napalım kader utansın. hepinizi bekliyorum baklava börek sarma yaptım hadi geliverin garii:1hug:

selam kizlar nasilsiniz bakalim.bayraminiz nasil geciyor.ressamim ask olsun ben geldim sana ama evde bulamadim tabi ben cat kapi gelcem dedim sende kactin ha :Roflol::Roflol::Roflol:saka saka

hemserilemin bayramini gutleviren gari biiiii bendesizdeninn boyuklemin ellenden guccuklemin gozlenden opuyonn seneye tanisiriz beliki hepicinizin bayrami gutlu vede mutlu olsunnnnnnnn

ressamım verir bana para:asigim:eek: beni sever korur :1rolleyes:sen sevmiyosun beniii:çok üzgünüm:hüzünde vermez şimdi o da büyük abla ama kısdı bana vermes:Roflol:

Yerim seni kız! Gelseydin el öpmeye verirdik harçlık. Sen bana cimri mi demek istiyorsun? Hiç değilimdir inan ki. Olsa dükkan senin... :1hug:

Yerim seni kız! Gelseydin el öpmeye verirdik harçlık. Sen bana cimri mi demek istiyorsun? Hiç değilimdir inan ki. Olsa dükkan senin... :1hug:

:dilcikar:gelmem kısım ben senin evine felan baştan sen bana maddiyatçı dedin:dilcikar:sankim seni gördümde para istedim ben ressama gitcem sana gelmicemmm:dilcikar:ressam bana börek açmış baklava yapmış her şey hazırlamış sen bende bi şey yok diyosun:dilcikar:

:Roflol:kendimi tutamıycam gülüyorum işteeeeee.

karar ver:dilcikar: gelseydin verirdik deyip arkasından olsa dükkan senin diyosunn ammada çelişkili kadınsın:dilcikar:gel ben sana veriym harçlık bu kadar tantana olmassss:dilcikar:

ask olsun gi serseri ben ne yaptim sana gel harcligin hazir dedim hemide euro ama sen gelmedin ,bide calim yapiyon :dilcikar: bir mesaj bile göndermedin ask olsun .ben sana göndermistim,öyle olsun bizi bir baklava börege degistin oraya bir geleyim sorarim sana ahanda tam önünde yicem o baklavaylan böregi sanada vermiycem iste :dilcikar:.bu arada aramiza yeni arkadas gelmis hosgeldin cisilsu seninde bayramin gitlu vede mutlu olsun hemserim,giz sen yurt disinin neresindensin bu arada diger arkadaslarim serseriye laf yetistirmekten sizi unuttum sanmayin,hepinize selamlar,öpüldünüz :1hug:

hemserim baharyagmuru tanisalim demissin bak ben burdayim seni arkadas list
ekleyimmi?????

bahar cadalozuuuu :dilcikar:bana laf yetiştirmeye çalışmaya boşunaaa:1closedeyes:sen bi kerem dolmuşa binipte gelebileceğim bi yerde değilsin ha deyince geliym :dilcikar::dilcikar:ressamım beni sefiyo diye baklava börek yaptı diye krize girdin dimi:dilcikar:sen euroyu hesabıma yatırabilirsin ama :Roflol:gelemessemde çözüm var bak para almanın:Roflol:

serseri elimi öpmeden sana niye harclik vereyimki.kirala bir dolmus geleydin,eh artik gelecek bayrama kaldi.:Roflol: cisilsu nerde kaliyorsun ben almanya istersen ben seni eklerim problem degil canim.ben yalniz kaldim bu gurbet ellerde senağlama bak görüyonmu bizim gizlari baklava börek oh götürüyorlar.hüzün gözlü huu huu anacim nerdesin giz sen bari yap bana baklava börek serseri bana nispet yapiyor.ama ressamim beni de cagirmistida benim isim cikmisti aslinda,hem ressamim benide seviyo :1hug:a.s.

karar ver:dilcikar: gelseydin verirdik deyip arkasından olsa dükkan senin diyosunn ammada çelişkili kadınsın:dilcikar:gel ben sana veriym harçlık bu kadar tantana olmassss:dilcikar:

Haklısın canım. Ben çelişkiler kadınıyım...sırnaşık şeysırnaşık şey

ben denizliye kaplıcalara gitmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?

termal suyun yanında özellikle çamur banyolarından faydalanmak istiyorum.. aynı zamanda uygun bir tesis bulamadım.. lütfen bana yardımcı olun sevgili denizlililer..

bana tavsiye edebileceginiz bir tesis

baharyagmuru seni list. ekledim yalniz ben bu bilgisayar dunyasin da cok yeniyim yardimlarinizi bekliyorum buarada bende almanciyim sen nerdesin ben henuz siteyi ve diger arkadaslari tanimaya calisiyorum

arsizizmir ben saraykoyde istedigin gibi biyer oldugunu biliyorum gecen yil ablam gitmis

ben denizliye kaplıcalara gitmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?

termal suyun yanında özellikle çamur banyolarından faydalanmak istiyorum.. aynı zamanda uygun bir tesis bulamadım.. lütfen bana yardımcı olun sevgili denizlililer..

bana tavsiye edebileceginiz bir tesis

Canım Sarayköy'de meşhur bir yer var ama adını hatırlayamadım şimdi. Hani geçenlerde başbakan da geldi ya, işte orası. Ben gitmedim ama methini duydum.
Ayrıca Pamukkale Karahayıt kasabasında da iki adımda bir tesis bulabilirsin. Bence netten araştırıp fotoğraflarını görmen iyi olur.
Sevgiler...

selam herkese nasilsiniz gizlar görmeyeli.cisilsu bende almanyadanim nrw bölgesi.aslina bakarsan bende senin gibi bu bilgisayardan pek anlamiyorum.

selam herkese nasilsiniz gizlar görmeyeli.cisilsu bende almanyadanim nrw bölgesi.aslina bakarsan bende senin gibi bu bilgisayardan pek anlamiyorum.

anlamıyomuş:1closedeyes:anlamadığın halde burdan çıkmıyosun kısım anlasan napacaksın acaba:dilcikar::Roflol::Roflol:

çelişkiler kadını :Roflol:sen napıyosun:uhm:ressamım nerdeŞenizhüzünde yok:çok üzgünüm:bir araya gelip şurda konuşamıyoruz bi yaaaa:çok üzgünüm:

selam kızlar ben balıkesirliyim ama eşimin işi nedeniyle 3 senedir denizlide yaşıyorum.....

X