Denizli///20

selam kızlar nasılsınız 13 gundur yoktum bende tedavı gordum bugun geldım

ıbolyam gözun aydın canım ALLAH analı babalı buyutsun ınşallah.... nasıl bakalım bızım ufaklık yaramazmı
sen nasılsın canım ıyı oldunmu bıraz :1hug:a.s.
ben sızlerı çok özledım canım arkadaşlarım neler yaptınız umarım herkes ıyıdır kaydirigubbakcemile5

Gülsecim hoşgeldin valla özledim bacım nerelerdesin hayırdır rahatsızmışsın önemli bişey yoktur umarım çoook geçmiş olsun canım a.s.

Gülsecim hoşgeldin valla özledim bacım nerelerdesin hayırdır rahatsızmışsın önemli bişey yoktur umarım çoook geçmiş olsun canım a.s.

hoşbulduk canım
bel fıtıgım vardı tedavı gordum geldım bakalım ınşallah ıyı olurum
teşekkur ederım ıyı dıleklerın için bende sızlerı çok özledım canıma.s.

amannnnn gülse abla, bi an önce iyileşmeye bak, allahım hastanelere düşürmesin, bi daha doğurmayı küçük ibolya yemiyo artık :roflol: o sezeryan acısından sonra bi daha cesaret edebileceğimi sanmıyorum, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, bebişim sağlıklı çok şükür, 2 gecedir düzenli bi şekilde karnımızı doyurup yatıyoruz, ama 2 gece öncesine kadar çıldıracak hale gelmiştim, annecim yanımdaydı, bi yandan bana bakıyo bi yandan bebişe, ben sancımla uğraşıyorum, bebişimi kucağıma alıp emzirmek istiyorum beceremiorum, uykusuzluk bi yandan, çok zordu yani, ah abla ah anlatsam roman olur dicem yalan olmaz yane, acayip tırsmıışım bu sezeryan olayından :roflol: sen beni boşver benimkisi geldi geçti sen kendine dikkat et abloş öpüyorm senia.s.

canım benım sagol
amanın resımdekı bebışımızmı yanı çok tatlı be gormek için sabırsızlanıyorum yanı tulayo bı anlattıkı sorma hemen gelıp o sut kokusunu duymak ıstedım
oyle hemen bı taneyle olmuyor bakalım bıraz buyusunda senın canın ıkıncıyı seve seve ısteyeceksın o acı unutulup gıdecek
şımdı duşunme bunları sen .. en guzelı bebışıne ve kendıne dıkkat et tamammı ..
goruşmek dılegıyle öptumm:1hug:a.s.

canım benım sagol
amanın resımdekı bebışımızmı yanı çok tatlı be gormek için sabırsızlanıyorum yanı tulayo bı anlattıkı sorma hemen gelıp o sut kokusunu duymak ıstedım
oyle hemen bı taneyle olmuyor bakalım bıraz buyusunda senın canın ıkıncıyı seve seve ısteyeceksın o acı unutulup gıdecek
şımdı duşunme bunları sen .. en guzelı bebışıne ve kendıne dıkkat et tamammı ..
goruşmek dılegıyle öptumm:1hug:a.s.

Son düzenleme:

hee resimdeki bebişimiz abla, sağolsun tulayom doğurduum gün sabahtan geldi yanıma, çok yardımcı oldu sağolsun, ben anestezinin etkisiyle malak malak etrafıma konuşcam diye uğraşırken pek güzel sohbet ettik, annem bile bayıldı tülüşüme, kendi kardeşim olsa belki bu kadar yardım etmezdi bana, tülüş gacısı söyledi birlikte geleceğinizi, beklerim ablam her zaman evim açık sizlere, ikinci çocuğa gelinceeeeeee, abla acayip tırssstım diyom yav, küçük ibolya yemiyo ikinciyi, doğurmadan önce çok cesaretliydim ikincisi için de ama şimdi aklıma geldikçe vızıklıyom :roflol:

merhabalara.s.iboşummm hayırlı olsun oğlumus Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah:asigim:gülsecim geçmiş olsun canımŞenizherkese mutlu günlera.s.

amanın çok tatlı be off ne guzel kokuyordur o şimdı
evet canım tulayoyla goruştuk anlattı bana .
.bı gıtsın gelsınde sende toparlan bıraz sendeyız canım tamammı çok öptum :1hug:

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün kaderide bebişin kadar harika olsun inşallah bizim yerimize öp emi.

amanın çok tatlı be off ne guzel kokuyordur o şimdı
evet canım tulayoyla goruştuk anlattı bana .
.bı gıtsın gelsınde sende toparlan bıraz sendeyız canım tamammı çok öptum :1hug:

abla her zaman kapım açık sizlere, ne zaman müsaitseniz o zaman müsaitim, sabırsızlıkla bekliyorum sizleria.s.

merhaba hanımlar ben yine bi arkadaşım için yardım istiyorum hani daha önce bahsetmiştim ya bi arkadaşım çocuguna ana okulu bakıyodu işte yine aynı gamlı arkadaş oğlunu anaokuluna kaydetti kız meslek in anaokuluna fakat şimdide servis sorunu yaşıyo anafartalarda oturuyo arkadaşım sabah 7,30 da anafartalardan alacak akşamda 5 te okuldan alıp anafartalara bırakcak bi tanıdıgınız varmı?ha bide bu gamlı arkadaş işten ayrılıyo ve yeni iş bakıyo sekreterlik falan olabilir aklınızda olsun emi teşekkürler.

gülse ablam geçmiş olsun
ibolya oğluşun çok tatlı
bu arada geçenlerde thermis çalıştığım dükkana geldi
serseri sanada selam cnm

gülse ablam geçmiş olsun
ibolya oğluşun çok tatlı
bu arada geçenlerde thermis çalıştığım dükkana geldi
serseri sanada selam cnm

teşekkür ederim şeker, doğurmazdan önce ben de gelmek istemiştim, topice de yazmıştım am aseninle irtibat kuramadık, nasıl işinden memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…