• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam Denizlili hatunlar.
25.09.2008 tarihinde tatlı mı tatlı bi kızım oldu. Allah'a şükür ikimizinde sağlığı çok iyi.
İbolya takma kafana. herşey olacağına varır. Biliyorsun bende sezaryen oldum ve çok çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra 4. gün çarşıya bile gittim :D

bende dr değiştirebilirim haberin olsun sırnaşık şey sabrişde bu cumartesi alcakmış bebesini kucağına bugün aradı s öyledi, amanin en sona ben kaldım :roflol:

aaaaa.
Kime gitmeyi düşünüyorsun peki ??

valla kesin olmamakla beraber erpada doğum yapabilirim, nihat güle gidcem bişey çıkmazsa, sabriş onda doğum yapcam diyo, ya benim kafam karıştı açıkçası, niye ben 39.haftada sezeryan doğum oluyorumki, madem sezeryan olcak bnim 7-8 gün içinde doğuma alınmam lazım, ben doğumun normalmi sezeryanmı olduğunu sorduğumda bana önce doğumunu nerede yapcaksın diye sorulması kafama takıldı, bide fiyatlarda sanki oynama yapılcakmış gibi gelmeye balşadı, ekstra tahlil vs olursa onlar fiyata dahil değil deyip ucunu da açık bırakıyolar, yarın siz niye bu kadar fatura çıkardınız desek şu tahlil vardı bu tahlil vardı dicekler, bilmiorum bi bakcam, kafam iyice allak bullak oldu, bi doğursaydım, 37 haftayı doldurduk zaten, 38. haftaya girdik neredeyse, bugün sordum erpaaya, çocuk doktoru tahliller herşey dahil ve 2 gece kalcaksın 400 ytl diyor, duruma göre hareket etcez artk

valla kesin olmamakla beraber erpada doğum yapabilirim, nihat güle gidcem bişey çıkmazsa, sabriş onda doğum yapcam diyo, ya benim kafam karıştı açıkçası, niye ben 39.haftada sezeryan doğum oluyorumki, madem sezeryan olcak bnim 7-8 gün içinde doğuma alınmam lazım, ben doğumun normalmi sezeryanmı olduğunu sorduğumda bana önce doğumunu nerede yapcaksın diye sorulması kafama takıldı, bide fiyatlarda sanki oynama yapılcakmış gibi gelmeye balşadı, ekstra tahlil vs olursa onlar fiyata dahil değil deyip ucunu da açık bırakıyolar, yarın siz niye bu kadar fatura çıkardınız desek şu tahlil vardı bu tahlil vardı dicekler, bilmiorum bi bakcam, kafam iyice allak bullak oldu, bi doğursaydım, 37 haftayı doldurduk zaten, 38. haftaya girdik neredeyse, bugün sordum erpaaya, çocuk doktoru tahliller herşey dahil ve 2 gece kalcaksın 400 ytl diyor, duruma göre hareket etcez artk

38. haftaya girince sezaryen yapılacak diye bi şart yok ki. Bebeğin gelişimi falan da önemli. Söylediğin doktora bi git bakalım, o ne diyecek. Ben gittiğim hastaneden çok memnun kalmıştım onu da belirteyim. Ne zaman gideceksin yeni doktora ?? Haber ver bana. Sabrişi de bi arayayım. İnşallah sağ salim alır yavrusunu kucağına. Ben kaçıyorum. Ufaklıktan sesler gelmeye başladı. Az sonra basar çığlığı. Gelişmelerden haberdar et beni. İyi geceleeeer.

25.09.2008 tarihinde tatlı mı tatlı bi kızım oldu. Allah'a şükür ikimizinde sağlığı çok iyi.
İbolya takma kafana. herşey olacağına varır. Biliyorsun bende sezaryen oldum ve çok çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra 4. gün çarşıya bile gittim :D

canım ALLAH analı babalı buyusun inşallah ıyı olmanıza sevındım bayadır ortalarda yoktun
hoş geldın a.s.a.s.

Çok sevindim canım benim Allah analı babalı sağlıkla bir ömür boyu büyütebilmek nasip eder inşallah üniversiteden mezun olduğunu evlendiğini görmek de nasip olur inşallah.
a.s.a.s.a.s.a.s. :nazar::nazar::nazar:

Herkese iyi haftalar mutlu günler diliyorum :asigim:a.s.

günaydın kıslarrra.s.

oy oy oyyyy themisim minik prensesimiz hayırlı ve de uğurlu olsun inşallah:asigim:Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin Şeniz

iboşum senide sarmış artık doğum heyacanıkaydirigubbakcemile334.hafta bbekte bi sorun yoksa erken diye biliyorum ben sen niye acele ediyosun ki?

bir de nihat gül erpada değil artık gitmişti tekrar dönmüş mü ki?ben de yaklaşık 2 yıl önce yumurtalıklarımdan ameliyat olmuştum ona memnıun kalmıştım 5-6 ay sonra tekrar gittim bi sıkıntım vardı ayrıldığını söylediler:(

ya bu arada bahar yağmurum nerelerde göremes olduk onudaCADIARZU

HERKESE İYİ GÜNLERa.s.

günaydın kıslarrra.s.

oy oy oyyyy themisim minik prensesimiz hayırlı ve de uğurlu olsun inşallah:asigim:Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin Şeniz

iboşum senide sarmış artık doğum heyacanıkaydirigubbakcemile334.hafta bbekte bi sorun yoksa erken diye biliyorum ben sen niye acele ediyosun ki?

bir de nihat gül erpada değil artık gitmişti tekrar dönmüş mü ki?ben de yaklaşık 2 yıl önce yumurtalıklarımdan ameliyat olmuştum ona memnıun kalmıştım 5-6 ay sonra tekrar gittim bi sıkıntım vardı ayrıldığını söylediler:(

ya bu arada bahar yağmurum nerelerde göremes olduk onudaCADIARZU

HERKESE İYİ GÜNLERa.s.

şekerim nihat bey döneli 15 gün falan olmuş, benim arkadaş da daha önceden onda doğum yaptım memnun kaldım dediği için bi deneyeyim dedim, bugün gittim memnun kaldım, cana yakın ilgili bi adam, bide diğer doktorlar dolu, randevu alamıyosun, nihat bey denizliye yeni geldiği için henüz çok kişinin haberi yokmuş, onun için adamın hastaları çoğalmadan bende hemen bi gideyim muayene olayım dedim, bu arada haftaya pazartesi sabahtan bende seezeryana gircem bi yamuk olmazsa, nihat beyde sezeryanı önerdi, kıymetli bebişleri o da riske atamıyomuş, hayırlısıyla kurtulcaz inşallah, bi normale dönseydik :CüvCüv:

Herkese günaydın nasılsınız güzeller neler yapıyorsunuz bugününüz dününüzden daha güzel daha verimli geçsin inşallah mutlu olun umutla bakın geleceğe Hayırlı Cumalar

:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın arkadaşlar....

kızlar ben şu keklerde kullanılan meyve şekerlemesinden arıyorum....sormadığım bakmadığım yer kalmadı....

nerede bulabilirim sizce???

günaydın arkadaşlar....

kızlar ben şu keklerde kullanılan meyve şekerlemesinden arıyorum....sormadığım bakmadığım yer kalmadı....

nerede bulabilirim sizce???

Pastamal'a baktın mı? Orada her şey bulunuyor süslemeyle ilgili...

Bu arada unutmadan sorayım, ayın 24'ünde uygunsanız buluşalım mı? Önce buradan bildirin de konuyu ona göre açayım.

Kaç gündür site açılmıyordu kızlar, ancak şimdi başarabildim. Neler oldu acaba?
Bu arada hepinizin iyi olduğunu umuyorum. Sevgiler...

İbolya doğum yaptı arkadaşlar.
2560 gram
Yusuf Eymen ismi.
İbolyacığım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bi ömür nasip etsin.

İbolya gözün aydın Allah bir ömür boyu analı babalı sağlıkla büyütsün canım :)) çok sevindim

İyi akşamlar bacılar. Uğramayalı mesajlar çoğalmış.
İbolyacığım, normal doğum iyidir; ama senin ve bebişinin sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle hiç canını sıkma, doktoruna güven canım. Bir an önce sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.

Mira kız neredesin sen? Dükkan kapandı kapanalı hasret kaldık sana. Ev hanımlığı yoruyor sanırım seni. Buluşma olmadı, olsa arardık herhalde.

Süpürgeciğim, sen de uğramaz olmuştun, şükür kavuşturana.

Hepinizi öpüyorum...

canlarım buluşurken haber verin deizli de olursam muhakkak gelirim
hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile4

İbolya doğum yaptı arkadaşlar.
2560 gram
Yusuf Eymen ismi.
İbolyacığım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bi ömür nasip etsin.

canım teşekkür ederim, bebişimin kilosu 2560 değil 2650 gram, minicik filan ama çok hırslı kerata, emecem diye hararetleniyo başaramayınca da hırs oluyo kaydirigubbakcemile3 bu arada senin kızda hala gözüm var haberin olsun :roflol:

Back