• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

İbolya canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ziyaretine gelmeyi çok isterim . Kızlarla bir konuşalım da gelelim inşallah.

Gülseciğim sana da geçmiş olsun. Bende de aynı dert var, neler çektiğini anlıyorum.

Hepinizi öpüyorum arkadaşlar...

iboşum çok özledim seniiii..... Kocacım ne yapıyo iyi bak gazını iyi çıkar he mii

sonunda karar verdin demi oğluma varmaya, yumurta gibi oğlan ayol benim oğlana varmayacan da kime varcan delüüü :roflol: kız gaz problemimiz neyin yok da kucağa alışıyo yaaa, engel olamıyorum, şimcik yanına yazmamı koydum kokusuyla uyuyo, ne akıllı gacıyım dimi, yakında seni koycam yanına ikiniz mışıl mışıl uyursunuz artıkın sırnaşık şey

İbolya canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ziyaretine gelmeyi çok isterim . Kızlarla bir konuşalım da gelelim inşallah.

Gülseciğim sana da geçmiş olsun. Bende de aynı dert var, neler çektiğini anlıyorum.

Hepinizi öpüyorum arkadaşlar...

teşekkürler anuşka abla, seni de beklerim evime, kapım her zaman açık buyrun gelin

yeni bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun .Allah analı babalı büyütsün.(Zamanı gelince bana da nasip etsin :) biyerlere gideleceği zaman haberim olsun müsait olursam bende gelirim

İyi haftalar bayanlar...
Yeni gelenlere de kocaman bir "Hoşgeldiniz" diyor ve kaçıyorum...

gunaydın denızlım hiç uyanan olmamış galıba ne ses var ne seda:oklava:
kızlar bı yoruldum bı yoruldum sormayına.s
topıgımız 3 sayfaya duşmuş zor çıkardım onu ordankaydirigubbakcemile3:roflol:

gunaydın denızlım hiç uyanan olmamış galıba ne ses var ne seda:oklava:
kızlar bı yoruldum bı yoruldum sormayına.s
topıgımız 3 sayfaya duşmuş zor çıkardım onu ordankaydirigubbakcemile3:roflol:

ay gülse abla allah seni napmasın emi, ne alemsin ayol güldürdün beni :roflol:

canım denızlım gunaydınn HAYIRLI CUMALAR
canım sen hep gül emı:1hug:
bebış nasıl bu arada sen nasıl oldun :kahve:

abla uykuyu çok özledimmmmmm :delphin: başka bi sıkıntımız yok çok şükür, 15 günde yarım kilo almışız, minnacık doğduk ama herhal atağa geçicez, ah bi de uykumuz düzene girseydi, hiçbi sıkıntısı yokken bile vaaaa diye bağırıyo, derdi benim kucağımda uyumak a.s öpüyorum seni abloşa.s.

abla uykuyu çok özledimmmmmm :delphin: başka bi sıkıntımız yok çok şükür, 15 günde yarım kilo almışız, minnacık doğduk ama herhal atağa geçicez, ah bi de uykumuz düzene girseydi, hiçbi sıkıntısı yokken bile vaaaa diye bağırıyo, derdi benim kucağımda uyumak a.s öpüyorum seni abloşa.s.

canım benım yaa ahh o uyku ne kadar tatlı gelıyordur şimdı sana dımı ee sabırlı olacaksın zamanla her şey yoluna gırer
uyku duzene gırdımı tamam.. daha çabuk buyuyecek kerata:emir_bebek:
amanın çok kucaga alıştırma kokunu arar durur sıcacıktır senın kucagın onu ıstıyordur
hiç bı iş yapamazsın kız demedı deme kaydirigubbakcemile3
bende senı çok öpuyorum canımma.s.
yaa bu DENİZLİ mın guzel hatunları nereye kayboldunuz..... anlamadımkı :sm_confused:

canım benım yaa ahh o uyku ne kadar tatlı gelıyordur şimdı sana dımı ee sabırlı olacaksın zamanla her şey yoluna gırer
uyku duzene gırdımı tamam.. daha çabuk buyuyecek kerata:emir_bebek:
amanın çok kucaga alıştırma kokunu arar durur sıcacıktır senın kucagın onu ıstıyordur
hiç bı iş yapamazsın kız demedı deme kaydirigubbakcemile3
bende senı çok öpuyorum canımma.s.
yaa bu DENİZLİ mın guzel hatunları nereye kayboldunuz..... anlamadımkı :sm_confused:

abla biran öcne düzene girse hiç fena olmaycak çok zor oluyo yaa, resmen oynatıyo beni, tam yatıyorum vaaaaaa diye bağırıyo, kalkıyorum emziriyorum uyuyakalıyo, hayde uyudu diyorum yeniden yatıyorum yine vaaaa, yat kalk yat kalk salak gibi oldum kaydirigubbakcemile3 bi de kucağa alıştırmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyo, zaten eşim akşam geldi mi kucağından indirmiyo, e ben de emzirirken kucağımda tutuyorum, ister istemez alışıyo, yandım ben biliyorum ama çare yok, al bak iki satır yazı yazdırtmıyo, yine başladı vaaaa die :roflol:

Back