- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.521
selam Denizlili hatunlar.
25.09.2008 tarihinde tatlı mı tatlı bi kızım oldu. Allah'a şükür ikimizinde sağlığı çok iyi.
İbolya takma kafana. herşey olacağına varır. Biliyorsun bende sezaryen oldum ve çok çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra 4. gün çarşıya bile gittim
bende dr değiştirebilirim haberin olsun sırnaşık şey sabrişde bu cumartesi alcakmış bebesini kucağına bugün aradı s öyledi, amanin en sona ben kaldım :roflol:
aaaaa.
Kime gitmeyi düşünüyorsun peki ??
valla kesin olmamakla beraber erpada doğum yapabilirim, nihat güle gidcem bişey çıkmazsa, sabriş onda doğum yapcam diyo, ya benim kafam karıştı açıkçası, niye ben 39.haftada sezeryan doğum oluyorumki, madem sezeryan olcak bnim 7-8 gün içinde doğuma alınmam lazım, ben doğumun normalmi sezeryanmı olduğunu sorduğumda bana önce doğumunu nerede yapcaksın diye sorulması kafama takıldı, bide fiyatlarda sanki oynama yapılcakmış gibi gelmeye balşadı, ekstra tahlil vs olursa onlar fiyata dahil değil deyip ucunu da açık bırakıyolar, yarın siz niye bu kadar fatura çıkardınız desek şu tahlil vardı bu tahlil vardı dicekler, bilmiorum bi bakcam, kafam iyice allak bullak oldu, bi doğursaydım, 37 haftayı doldurduk zaten, 38. haftaya girdik neredeyse, bugün sordum erpaaya, çocuk doktoru tahliller herşey dahil ve 2 gece kalcaksın 400 ytl diyor, duruma göre hareket etcez artk
25.09.2008 tarihinde tatlı mı tatlı bi kızım oldu. Allah'a şükür ikimizinde sağlığı çok iyi.
İbolya takma kafana. herşey olacağına varır. Biliyorsun bende sezaryen oldum ve çok çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra 4. gün çarşıya bile gittim
günaydın kıslarrra.s.
oy oy oyyyy themisim minik prensesimiz hayırlı ve de uğurlu olsun inşallah:asigim:Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin Şeniz
iboşum senide sarmış artık doğum heyacanıkaydirigubbakcemile334.hafta bbekte bi sorun yoksa erken diye biliyorum ben sen niye acele ediyosun ki?
bir de nihat gül erpada değil artık gitmişti tekrar dönmüş mü ki?ben de yaklaşık 2 yıl önce yumurtalıklarımdan ameliyat olmuştum ona memnıun kalmıştım 5-6 ay sonra tekrar gittim bi sıkıntım vardı ayrıldığını söylediler
ya bu arada bahar yağmurum nerelerde göremes olduk onudaCADIARZU
HERKESE İYİ GÜNLERa.s.
günaydın arkadaşlar....
kızlar ben şu keklerde kullanılan meyve şekerlemesinden arıyorum....sormadığım bakmadığım yer kalmadı....
nerede bulabilirim sizce???
İyi akşamlar bacılar. Uğramayalı mesajlar çoğalmış.
İbolyacığım, normal doğum iyidir; ama senin ve bebişinin sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle hiç canını sıkma, doktoruna güven canım. Bir an önce sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.
Mira kız neredesin sen? Dükkan kapandı kapanalı hasret kaldık sana. Ev hanımlığı yoruyor sanırım seni. Buluşma olmadı, olsa arardık herhalde.
Süpürgeciğim, sen de uğramaz olmuştun, şükür kavuşturana.
Hepinizi öpüyorum...
İbolya doğum yaptı arkadaşlar.
2560 gram
Yusuf Eymen ismi.
İbolyacığım Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bi ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?