Denizli///20

slm guzeller nasılsınız
ben şu dakıkadan ıtıbaren dogum gunum bugun hem mutluyum hem yaşlanıyorum yaakafamçokkarıştı

Güzel arkadaşım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN nice mutlu yıllara umarım buruş buruş nine olduğun günleri görürüm eşinle bastonları alırsınız bahar güneşinide yürüyüşlere çıktığınızı görürüm :)) Sağlık mutluluk huzur dolu yeni bir yaş diliyorum sana sevgili arkadaşım. a.s.

Yaşalanmaktan korkmamalısın bence yaşlanmayan kim var ki değil mi boşver bugünlerimizin değerini bilelim biz kaydirigubbakcemile5

canım arkadaşım sans_sans ve anuşka
çok teşekur ederım guzel dıleklerınız için .....aslında her yaşın kendıne gore guzellıgı var
BEN ÇOK MUTLUYUM hihoyyythihoyyyt:teytey:

canım kardeşım çok teşekkur ederım a.s.

gülse abla doğum günün kutlu olsun, daha nice yaşlara inşallah, bu arada ben de sezeryan olcakmışım, benim normal doğum işi yattı yane 23 ekimde dktorda randevum var bir iik gün sonra sezeryana alırlar herhalde, hiç istemiyodum aslında ama bizim için bölesi uygunmuş, dr normal doğumun hem bebeğe hem bana sakıncalı olduğunu söyledi, alemler kestiriyo bi de ben tadına bakem bi ne menem bişeymiş bu sezeryan kaydirigubbakcemile3

İbolya Allah kavuştursun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım sağlıkla büyütürsün inşallah...

Herkese Hayırlı Cumalar...
:1hug:a.s.

canım çok teşekkur ederım sagolasın
kız guldurdun benı valla naniknanik canım inşallah senın için hayırlısı olsun bebegınıde kucagına almak nasıp etsın ..ıyısın dımı çok az kalmış bak aman dıkkat et kendıne:1hug:a.s.herhangı bı yardıma ıhtıyacın varmı canım haberım olsun
herkese hayırlı cumalar canlarım a.s.

herkese selam hemseriler.
epeydir ugramadim buraya gene, hepinizin cumasi mübarek olsun.

ibolya kiz sezeryan mi oluacn simdi?
sende birbak nasil biseymis bakalim bu sezeryan, denemis görmüs gecirmis biri olarak tavsiye etmem,
emme senin ve bebisin sagligi icinse söylenecek bisey yok tabi.
hadi bakalim simdiden gecmis olsun diyelim, hayirlisiyla kucakla bebisini.

gülse gel senide bi öpem gitmeden nasilsan eyimisen? cuman mübarek olsun.

saol ablacım benim, düşünmen bile yeterli, tülüş illaki gelecem ben doğumuna diyo, gülse ablam ve üspürge bacım yav aslında çok korkuyorum da napim işi gırgırına vuruyorum, haşırt foşurt ve mucuk hesabı, yani haşırt diye kescekler foşurt diye çıkartçaklar bende mucuk diye öpcem kaydirigubbakcemile3 offff off aslında ne tırsıyom bi bilsen, hayırlısıyla bi kurtulsaydık, :CüvCüv:

kızlar selam
uzun zamandır giremedim
nasılsınız bakalım
ibolya allah sağ salim kavuştursun cnm

gülse gel senide bi öpem gitmeden nasilsan eyimisen? cuman mübarek olsun.[/B][/QUOTE]

nasıl olayım be canım ıyıdır işte bı de şu bel fıtıgım olmasa dahada ıyı olacagım
sen nasılsın bayadır yoktun özlettın kendınıa.s.

canım benım korkma sen... sadece sezeryandan sonra dıkkat et o kadar bırazcık ıyıleşme surecın uzun olabılır o kadar ..ama bebeşını kucagına aldıgın zaman butun acılarını unutacaksın işte en guzelıde o
tülüş gelsın bakalım olmazsa bana ulaşsın o bende gelırım sorun degıl... öptum canım a.s.:1hug:

İyi akşamlar bacılar. Uğramayalı mesajlar çoğalmış.
İbolyacığım, normal doğum iyidir; ama senin ve bebişinin sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle hiç canını sıkma, doktoruna güven canım. Bir an önce sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.

Mira kız neredesin sen? Dükkan kapandı kapanalı hasret kaldık sana. Ev hanımlığı yoruyor sanırım seni. Buluşma olmadı, olsa arardık herhalde.

Süpürgeciğim, sen de uğramaz olmuştun, şükür kavuşturana.

Hepinizi öpüyorum...

İyi akşamlar bacılar. Uğramayalı mesajlar çoğalmış.
İbolyacığım, normal doğum iyidir; ama senin ve bebişinin sağlığı her şeyden önemli. Bu nedenle hiç canını sıkma, doktoruna güven canım. Bir an önce sağlıkla al bebişini kucağına inşallah.

Mira kız neredesin sen? Dükkan kapandı kapanalı hasret kaldık sana. Ev hanımlığı yoruyor sanırım seni. Buluşma olmadı, olsa arardık herhalde.

Süpürgeciğim, sen de uğramaz olmuştun, şükür kavuşturana.

Hepinizi öpüyorum...

selam Denizlili hatunlar.
25.09.2008 tarihinde tatlı mı tatlı bi kızım oldu. Allah'a şükür ikimizinde sağlığı çok iyi.
İbolya takma kafana. herşey olacağına varır. Biliyorsun bende sezaryen oldum ve çok çok da memnun kaldım. Sezaryenden sonra 4. gün çarşıya bile gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…