Denizli///20

Hayırlı kandiller arkadaşlar Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah :)) Allah ım biz kullarını kapından geri çevirme Ya Rabbim...

gunaydın bayanlar nasılsınız
bugun arife ... bayrama 1 gunumuz kaldı nasıl hazırlıklarınız tamammı
ben baya bı kolayladım ,,bugunde alışverışımı yaptımmı tamamdır
bayramda goruşmek dılegıyle ..hepınızı öpuyorum selam ve sevgılerımı ıletıyorum a.s.a.s.a.s.

nıce bayramlara canım arkadaşlarımma.s.a.s.
ramazan bayramınız mubarek olsun hepinizi ayrı ayrı öpuyorumm :1hug:

offf offf nasıl bı şey ALLAHım bu duydugumda şok oldum 15 şehıt göz yaşlarımı tutamadım arkadaşlarım senağlamasenağlama
bır tanede denızlımıze gelıyor şehıtımız
NUR İÇİNDE YATSINLAR AMİNN :Saruboceq::Saruboceq:

Onlar şefaatçi olacaklar Peygamber Efendimiz (SAV) ardından yürüyen olacaklar 15 şehdimiz için gözyaşlarım durmuyor Bizden de var bir ana kuzumuz Tavas tan Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum aclıarını bütün kalbilmle paylaşıyorum biliyorum ki aynı duyguları tüm kk bayanları da hissediyordur... Bu acıya dayanabilmek çok ama çok güç ama bizler daha sağlam duracak daha güçlü olacak birbirimize daha çok kenetlenecek ve şehitlerimizi pusuya düşürenleri asla ve asla güldürmeyeceğiz.

Sen rahat uyu yerinde şehidim senin bıraktığın yerden bir değil BİN olur tek yumruk olur düşmanın gözünde patlarız .
klava:

canım sans_sans oyle içten yazmışsınkı canım ınankı dayanamadım agladım bu ne buyuk acıdırkı bu dayanamıyorum ben çok uzgunum çokk senağlamasenağlama

Canım -gülse-m her şehit haberinde ağlıyorum inan benin çocuğum yok ilerde olduğunda da gururla göndereceğim vatanım için.

Kimseler üzülmesin artık dursun bu zulüm kim kime neden yapıyor Kürtü Türkü asırlar boyunca barış içinde yaşamadık mı Osmanlı İmparatorluğu bunun en büyük kanıtı değil mi neyi paylaşamıyoruz canımız kanımız aziz vatanımız düşma elinden kurtarmak için ele ele vererek her bir parçasında canımız pahasına koruduğumuz Kurtuluş Savaşı ndan sonra ne değişti bizler hala kardeşiz Sarıkamışta, Diyarbakırda, Kahramanmaraşta, Dumlupınarda, Çanakkalede şehitlerimiz yan yana yatmıyorlar mı .....

İnanın çok üzülüyorum her şehit haberlerine günlerce rüyalarıma giriyo o şehitler bitsin artık bitsin bu dökülen kanlar bitsin dökülen gözyaşları....

kızlar denızlıde gıttıgınız guvendıgınız bı kadın dogumcu var mı tavsıyenız varsa benım ozele yazarmısınız

günaydın kıslar geçmiş bayramınız kutlu olsuna.s.

dün bi köşe yazısı vardı şehitlerimizle ilgili:çok üzgünüm:diyor ki 15 değil 35 şehit var son 1 ayda:çok üzgünüm: canı yanıyo anaların babaların eşlerin babasız büyüyen çocukların acısını ne dindirebilir senağlamanhepimizin başı sağolsunsenağlama

Bu arada herkese selam. Uzun bayram tatilimiz bitti ve kavuştuk nihayet.
Ben Gelibolu'daydım. Çok güzel bir tatil yaptım. Umarım sizlerin tatili de iyi geçmiştir.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Güzel memleketimin güzel kızları nasılsınız neler yapıyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…