- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.461
ewt ben de merak ettim ürünlerini yaa inşallah bakabiliriz
Ben de iki haftadır diyetteyim; ama gram oynamadı kilom. Gençken kolay da yaş ilerleyince inatçı oluyor kilolar.
Canım, hoşgeldin. Özelden sadece adres alırız. Ürünleri buradan da konuşabiliriz, merak etme.
Sen nasılsın? Karnın büyüdü mü?:CüvCüv: Doğum ne zaman? Haydi artık, buluşmalarda bebek sevelim.
iyiyiz renan abla siz nasılsınız görüşmeyeli? 7 aylık oldum karnımda var birazcık :) doktor nisan bası diyo doğum için . doğurmadan görŞenizüşelim bidada
iyiyiz renan abla siz nasılsınız görüşmeyeli? 7 aylık oldum karnımda var birazcık :) doktor nisan bası diyo doğum için . doğurmadan görŞenizüşelim bidada
sen ve benden başka kimse yok anuşkacım.sen de öğlecisin herhalde.sabahları erkenden burada oluyorsun.
Hayır canım, sabahçıyım. Ama ben dördüncü sınıf okutuyorum ve çok boş dersim var.Boş derslerde de buralarda oluyorum işte.
anladım canım.neyse yarıyıl tatili de geliyor.benim kızım da 6.sınıf.kınıklı basma boyaya gidiyor.sbs stresi de eklenince çok yorulduk bu yıl. tatili iple çekiyoruz.
Benim kızım da 6. sınıf. Emsan'da okuyor.
Bizdeki stres oğlumla ilgili. Bu yıl ÖSS'ye girecek.
allah yardımcısı olsun.dilerim ileride severek çalışacağı ve mutlu olabileceği bir bölüm kazanır.dualarımız sizinle...:Saruboceq:
yüksek lisans mı yapıyorsun canım bölümün ne bu arada allah sağsalim bebeğine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?