Denizli///20

selam uzun zamandır görüşemedik yakında bir cumartesi buluşmaya nedersiniz. ininın hepinizi özledim.

Millet topiğe uğramıyor, buluşmaya hiç gelmezler artık...senağlama
Aslında bir Teraspark Gönül Kahvesi yapsak hiç fena olmaz.a.s

ayy valla bencede.çocuksuz bu dafa çocuklardan sohbete fırsat kalmamıştı.

:1hug:Kızzzlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum umarım herkes iyidir....
Ben Eskişehirdeyim okul sebebiyle burda bi dersaneye başladım dersler çok iyi gidiyo hepinizi çok özledim memleketimi havasını suyunu herşeyini .....
Gecen yıl benim için biraz kötü geçmişti burda kendimi yenilemeye ve hayata daha fazla tutunmaya çalışıyorum kendime daha özen göstermem gerekiyor artık ...
Herşeyin başının sağlık olduğunu unutmuştum ama vücudum bana ağır bir ders vererek hatırlattı ...
Umarım herkesin herşeyi yolundadır Ocagın 22 sine bilet aldım Allah nasip ederse geleceğim oraya
hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum öpüyorum...a.s.

kimse yok muuuuuuu hemşerilerim konusalım yahu ben tanımıyorum kimseyi tanişmak istiyorummm

Merhaba canım. Ara sıra uğruyoruz işte. Buralarda olursan sohbet ederiz.

Haydi hayırlısı canım. Yeni hayatında ve yani kararlarında başarılar dilerim sana.

Slm nasılsınız hepinize günaydın keyifler nasıl umarım hepiniz iyisinizdir ve mutlusunuzdur a.s.

Oluuuuurrrr gelirim inşallah D tanışmayı çok isterim hepinizle ne zaman nerde ? ben 22 sinde geleceğim oraya ondan önce sakın yapmayın darılırım sonra DD

merhaba denizli.izmirliyim ama 12 yıldır denizlide yaşıyorum.bayan giyim üzerine bir yer açmayı istiyorum.satılacak ürünler ihraç fazlası.ama başka yerde bulamayacağınız değişik ve tarz ürünler.dükkanıma değişik ve akılda kalacak bir isim arıyorum.bana yardım eder misiniz???

Aramıza hoşgeldin canım. Yeni işin şimdiden hayırlı olsun. Nerede açacaksın?
İsim bulma konusunda iyi değilimdir; ama yine de düşüneceğim.
Sevgiler.

valla süper olur böyle bi yer tam olarak nerde acacagnı bizla paylaşrsan cok sewınırım isim konusunda da elimizden gelenı yaparz fikrimiz olursa şimdiden hayrlı olsun

teşekkürler anuşka ve bahar.yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.desteğe çok ihtiyacım var.yer konusunda kararsızım.lise caddesi olabilir.şu anda elimdeki ürünler ilgi görüyor.umarım herşey yolunda gider.ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler.

Evde mi satış yapıyorsun?delikafadulden Özelden haberleşelim de biz de gelip bakalım.olumunekankayizsmile

canım ben kadınlar klubünde yeni sayılırım.hiç özel mesaj yazmadım.yardımcı olabilir misin?olumunekankayizsmile

Kontrol panelinden özel mesaj bölümüne gir veya mesaj yollamak istedğin kişinin nickinin üzerine sol tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…