- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.421
selam uzun zamandır görüşemedik yakında bir cumartesi buluşmaya nedersiniz. ininın hepinizi özledim.
kimse yok muuuuuuu hemşerilerim konusalım yahu ben tanımıyorum kimseyi tanişmak istiyorummm
:1hug:Kızzzlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum umarım herkes iyidir....
Ben Eskişehirdeyim okul sebebiyle burda bi dersaneye başladım dersler çok iyi gidiyo hepinizi çok özledim memleketimi havasını suyunu herşeyini .....
Gecen yıl benim için biraz kötü geçmişti burda kendimi yenilemeye ve hayata daha fazla tutunmaya çalışıyorum kendime daha özen göstermem gerekiyor artık ...
Herşeyin başının sağlık olduğunu unutmuştum ama vücudum bana ağır bir ders vererek hatırlattı ...
Umarım herkesin herşeyi yolundadır Ocagın 22 sine bilet aldım Allah nasip ederse geleceğim oraya
hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum öpüyorum...a.s.
Slm nasılsınız hepinize günaydın keyifler nasıl umarım hepiniz iyisinizdir ve mutlusunuzdur a.s.
merhaba denizli.izmirliyim ama 12 yıldır denizlide yaşıyorum.bayan giyim üzerine bir yer açmayı istiyorum.satılacak ürünler ihraç fazlası.ama başka yerde bulamayacağınız değişik ve tarz ürünler.dükkanıma değişik ve akılda kalacak bir isim arıyorum.bana yardım eder misiniz???
merhaba denizli.izmirliyim ama 12 yıldır denizlide yaşıyorum.bayan giyim üzerine bir yer açmayı istiyorum.satılacak ürünler ihraç fazlası.ama başka yerde bulamayacağınız değişik ve tarz ürünler.dükkanıma değişik ve akılda kalacak bir isim arıyorum.bana yardım eder misiniz???
teşekkürler anuşka ve bahar.yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.desteğe çok ihtiyacım var.yer konusunda kararsızım.lise caddesi olabilir.şu anda elimdeki ürünler ilgi görüyor.umarım herşey yolunda gider.ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler.
Evde mi satış yapıyorsun?delikafadulden Özelden haberleşelim de biz de gelip bakalım.olumunekankayizsmile
canım ben kadınlar klubünde yeni sayılırım.hiç özel mesaj yazmadım.yardımcı olabilir misin?olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?