Denizli///20

Kontrol panelinden özel mesaj bölümüne gir veya mesaj yollamak istedğin kişinin nickinin üzerine sol tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seç.

sana özel mesaj göndermek için toplam 50 mesaj göndermiş olmalıymışım.ama benim o kadar gönderilmiş mesajım yok.gerçek bir KK'lı olmak için 40 fırın ekmek yemem lazım.çok çalışmam gerek çooookkkk...mafoldumben kafamçokkarıştı
en kısa zamanda sana dönmeye çalışırım.sevgiler...

Hmm, tamam canım. Sen çalışmaya başla, kırk mesajın olunca görüşürüz.Şeniz

anuşka ben bu mesajları kime yazıcam yaa??? açılan forumlarda mı cevap yazıcam?:sm_confused:

Forum o kadar büyük ki bu konuda zorlanacağını sanmam. İlgini çeken topiclere gir.a.s
İlle de hepsine yazman gerekmiyor tabii.laelaelaelaelae
Ama soru soranlar, akıl isteyenler, geçmiş olsun bekleyenler, anket açanlar, beğendin mi diye soranlar, daha bir sürü şey var. delikafaduldenMutlaka yazacak bir yer bulursun.
Bence önce siteyi keşfe çık.kaydirigubbakcemile5

tamam.hemen başlıyorum o zaman...opuyorumnanaktan

clea selam nasılsın hani dün sen dedın ya değişik tarzlarda kıyafetler var falan diye acaba TARZ BUTıK diye birşey olabilir mi hem kısa hem akılda kalıcı şimdilik aklıma bu geldi zamanla bulmaya calısırz degısık fikirler

ablacım sen ne öğretmenisin içimden bir ses türkçe veye edebiyat diyo doğru mu tahmin edıyorum ben de inşallah ıkı sene sonra bi edebiyat öğretmeni adayıyım:)

Sınıf öğretmeniyim canım.Şeniz Ama Türkçeyi iyi kullanan, kullanmayanlara çok kızan bir sınıf öğretmeni...alsanaalsanasmile

çok sevindim bunun eğitimini alan biri olarak halen türkçenini kıymetini ve değerini bilenlerin olduğunuı bilmek çok mutluluk verici

merhaba arkadaşlar,nasılsınız? uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ,halbuki bir iş te çalışmadığım halde vakit bulupta giremiyorum. evde çocuk beni full oyalıyo valla. bu arada yeni girenler var,Hoşgeldin CLEA, Yeni bir yer açmak istiyormuşsun ne güzel.. sana başarılar dilerim.Anuşkacığım selamlar sevgiler,

Gül, hoşgeldin canım. Özlettin kendini. Yeni arkadaşlarla benden başka uğrayan da pek yok zaten.
Uzun süre kaybolma e mi?

teşekkürler gül.tanıştığımıza sevindim.kaydirigubbakcemile5

sevdim bunu.teşekkürler. vereliniortak

Sınıf öğretmeniyim canım.Şeniz Ama Türkçeyi iyi kullanan, kullanmayanlara çok kızan bir sınıf öğretmeni...alsanaalsanasmile

ben de fen fakültesi biyoloji mezunuyum.çok kısa bir süre öğretmenlik yaptım.sonra hayatımın aptallığını yapıp istifa ettim.bir daha da dönemedim.:sinifsinif:

ben de fen fakültesi biyoloji mezunuyum.çok kısa bir süre öğretmenlik yaptım.sonra hayatımın aptallığını yapıp istifa ettim.bir daha da dönemedim.:sinifsinif:

Neden dönemedin? Eğer fırsatın varsa dene bir daha. Öğretmenlik dünyanın en güzel mesleklerinden biri.

selam herkese bende merak ettim ürünleri özelden yazışmayın yaa

Canım, hoşgeldin. Özelden sadece adres alırız. Ürünleri buradan da konuşabiliriz, merak etme.
Sen nasılsın? Karnın büyüdü mü?:CüvCüv: Doğum ne zaman? Haydi artık, buluşmalarda bebek sevelim.

Neden dönemedin? Eğer fırsatın varsa dene bir daha. Öğretmenlik dünyanın en güzel mesleklerinden biri.

10 yıl oldu istifa edeli.o zaman bizi sınıf öğretmeni olarak atamışlardı.çameline çıkmıştı tayinim.kızım 2 aylıktı.onu alıp gittim çameline.ama çok zorlandım.izmirden sonra orası çok zor geldi bana.kızım da çok hasta oldu.bıraktım ani bir kararla.sonra da bizim formasyonumuz yeterli olmadı sınıf öğr.için.biyoloji öğretmeni de çok az alınıyor.bir daha şansımı denemedim.kısmet ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…