- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.441
Kontrol panelinden özel mesaj bölümüne gir veya mesaj yollamak istedğin kişinin nickinin üzerine sol tıklayıp özel mesaj gönder seçeneğini seç.
sana özel mesaj göndermek için toplam 50 mesaj göndermiş olmalıymışım.ama benim o kadar gönderilmiş mesajım yok.gerçek bir KK'lı olmak için 40 fırın ekmek yemem lazım.çok çalışmam gerek çooookkkk...mafoldumben kafamçokkarıştı
en kısa zamanda sana dönmeye çalışırım.sevgiler...
Hmm, tamam canım. Sen çalışmaya başla, kırk mesajın olunca görüşürüz.Şeniz
anuşka ben bu mesajları kime yazıcam yaa??? açılan forumlarda mı cevap yazıcam?:sm_confused:
Forum o kadar büyük ki bu konuda zorlanacağını sanmam. İlgini çeken topiclere gir.a.s
İlle de hepsine yazman gerekmiyor tabii.laelaelaelaelae
Ama soru soranlar, akıl isteyenler, geçmiş olsun bekleyenler, anket açanlar, beğendin mi diye soranlar, daha bir sürü şey var. delikafaduldenMutlaka yazacak bir yer bulursun.
Bence önce siteyi keşfe çık.kaydirigubbakcemile5
Hmm, beğendim ben.
Benim de aklıma Stil, Değişim gibi isimler gelmişti.
ablacım sen ne öğretmenisin içimden bir ses türkçe veye edebiyat diyo doğru mu tahmin edıyorum ben de inşallah ıkı sene sonra bi edebiyat öğretmeni adayıyım:)
merhaba arkadaşlar,nasılsınız? uzun zaman oldu topiğe girmeyeli ,halbuki bir iş te çalışmadığım halde vakit bulupta giremiyorum. evde çocuk beni full oyalıyo valla. bu arada yeni girenler var,Hoşgeldin CLEA, Yeni bir yer açmak istiyormuşsun ne güzel.. sana başarılar dilerim.Anuşkacığım selamlar sevgiler,
clea selam nasılsın hani dün sen dedın ya değişik tarzlarda kıyafetler var falan diye acaba TARZ BUTİK diye birşey olabilir mi hem kısa hem akılda kalıcı şimdilik aklıma bu geldi zamanla bulmaya calısırz degısık fikirler
Sınıf öğretmeniyim canım.Şeniz Ama Türkçeyi iyi kullanan, kullanmayanlara çok kızan bir sınıf öğretmeni...alsanaalsanasmile
ben de fen fakültesi biyoloji mezunuyum.çok kısa bir süre öğretmenlik yaptım.sonra hayatımın aptallığını yapıp istifa ettim.bir daha da dönemedim.:sinifsinif:
selam herkese bende merak ettim ürünleri özelden yazışmayın yaa
Neden dönemedin? Eğer fırsatın varsa dene bir daha. Öğretmenlik dünyanın en güzel mesleklerinden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?