• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

356613ld6ueh185g.gif

herkese günaydın...anuşkacım sana özel mesaj göndermeye çalıştım.başarılı oldum mu bilemiyorum.kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın...anuşkacım sana özel mesaj göndermeye çalıştım.başarılı oldum mu bilemiyorum.kaydirigubbakcemile5

Mesajını aldım canım, başarmışsın.
Ben tatilin ilk haftası Antalya'da olacağım. İkinci hafta buralardayım; ama bu kez de sen yoksun.
Tatilden sonra görüşelim inşallah. Ne tarafta oturuyorsun bu arada?

herkese günaydın ve herkese iyi tatiller.gerçi bizim evde tatiller birkaç gün içinde savaşa dönüşüyor.kızımla oğlumun arasında 7 yaş var.ama bu kavga etmelerine engel olmuyor maalesef. zaten kızım bugün hayal kırıklığıyla çıktı evden.sanırım bugün karne alamayacaklarmış.bu durum da çocukları olumsuz etkileyecek.:olmaz:

herkese günaydın ve herkese iyi tatiller.gerçi bizim evde tatiller birkaç gün içinde savaşa dönüşüyor.kızımla oğlumun arasında 7 yaş var.ama bu kavga etmelerine engel olmuyor maalesef. zaten kızım bugün hayal kırıklığıyla çıktı evden.sanırım bugün karne alamayacaklarmış.bu durum da çocukları olumsuz etkileyecek.:olmaz:

Karneler sabahtan beri basılıyor canım. Sanırım yetişecek. Kızın endişelenmesin.

merhaba bende denizliliyim siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. benimde 3,5 aylık bir oğlum var bana tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı? ben şimdi özel ege de Beysun ıstanbullu diye bi doktor var ona götürüyorum ama nasıl bir kere götürdüm daha bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum .
yardımm edinn

merhaba bende denizliliyim siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. benimde 3,5 aylık bir oğlum var bana tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı? ben şimdi özel ege de Beysun İstanbullu diye bi doktor var ona götürüyorum ama nasıl bir kere götürdüm daha bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum .
yardımm edinn

Aramıza hoşgeldin canım. Denizli'de pek çok çocuk doktoru var. Ben benimkileri Ahmet Ataşer'e götürürdüm. Bir de Hasan Akşık'ın adını çok duyarım.

merhaba bende denizliliyim siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. benimde 3,5 aylık bir oğlum var bana tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı? ben şimdi özel ege de Beysun İstanbullu diye bi doktor var ona götürüyorum ama nasıl bir kere götürdüm daha bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum .
yardımm edinn

hoşgeldin prenses.kızımın yaklaşık 10 yıldır, oğlumun da 5 yıldır doktoru gülhan tıp merkezinden sedat çolak.biz memnunuz.belki denemek istersin.sorduğun sorulara cevap alabilirsin.ben birçok doktoru sadece konuşup beni ikna edemiyor diye bıraktım.kaydirigubbakcemile5

Back