- 12 Eylül 2007
- 2.433
- 12
- 683
- 49
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.501
selam nasılsınız bayanlar. hazır karne tatilide varken bu hafta buluşalımmı?hadi buluşalım
bana uyar renancım.sana hayırlı yolculuklar
Antalya'dan sevgiler kızlar. Bu gün burası da çok soğuk(
merhaba.denizli güneşli ama buzzz gibi.iyi tatiller sana canım.
selam denizlide makine örgüsü ören bildiğiniz bir yer var mı?????
merhaba bende denizliliyim siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. benimde 3,5 aylık bir oğlum var bana tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı? ben şimdi özel ege de Beysun İstanbullu diye bi doktor var ona götürüyorum ama nasıl bir kere götürdüm daha bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum .
yardımm edinn
amanın anne adayı.. resmini bi görseydik bluess.. benim kızın battaniyelerini annem örmüştü. hiç bildiğim yok canım ya.. nasıl heyecanlı mısın. az kaldı demi. kocaman olmuştur göbüşün şimdi senin. hayırlı doğumlar şimdiden..
:)) iyiyiz biz şimdilik heyecan yok gibi ama doğumdan korkuyorum tabiki 7,5 8 aylıkmolduk sayılır.Görenler çok ta şişmemişsin diyolar ama 12 kilo aldım sağlıklı olsun da Doğumdan önce yine ayarlayalım bi buluşma
cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Ben pazar günü dönüyorum Antalya'dan. O hafta içinde okul açılmadan görüşelim.
yaaa...ama haftaya ben yokum.sizleri tanımak başka bir buluşmaya kaldı desenize.:gitme:
evet canım. sen nasılsın iy imisin ? ben kızım hasta olmadğı sürece ve iş olduuğu sürece iyiyimdir. yoksabakıyorum keyfiniz yerinde.hepinize selam.
Aman maşallah:)) iyiyiz biz şimdilik heyecan yok gibi ama doğumdan korkuyorum tabiki 7,5 8 aylıkmolduk sayılır.Görenler çok ta şişmemişsin diyolar ama 12 kilo aldım sağlıklı olsun da Doğumdan önce yine ayarlayalım bi buluşma
Ne buluşma mı var ? sositosositosositosositosositosositoBen pazar günü dönüyorum Antalya'dan. O hafta içinde okul açılmadan görüşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?