Denizli///20

Hepinizin geçmiş bayramınızı kutlarım arkadaşlar.
Ben uzun zamandır uğrayamadım diyordum; ama baktım ki pek uğrayan da yokmuş zaten.

merhaba arkadaşlar, bende uzuun zamandır uğrayamadım. aslında cok bi uğrastırıcı işim yoktu ama biraz ihmalkarlık yaptım. bizim üzerimize kışın ağırlığı çöktü galiba.

Günaydın millet...
Topikimiz canlansın artık ya... Nerelerdesiniz, ne işlerle meşgulsünüz?

merhaba arkadaşlar ben denizlili değilim denizlide de oturmuyorum ama radyoda bir duyuru dinledim sizlerle paylaşmak istedim.

18 aralık cuma günü EGS kültür ve konferans salonunda AıLE ıÇı ıLETıŞıM konulu konferans verilecekmiş.saat 20.00 .

konferansı veren prof.doktor NEVZAT TARHAN (çok beğendiğim bir psikiyatrdır kendisi,inanın bende o gün denizli de olmak isterdim,ama mümkün değil)

katılım ücretsizmiş.

ve 18 aralık akşamı saat 19.30 da denizli beldiyesi önünden otobüs kalkacakmış.

ilgilenenlere duyurulur.

Teşekkürler canım. Gitmeyi çok isterdim ama o gece mutlaka katılmamız gereken bir düğün var.
Gidecek olan varsa ben de paylaşmasını rica edeceğim.

herkese merhaba:) nasılsınız hanımlar görüşemiyoruz uzun zamandır çok fazla foruma katılan da olmuyor herkes iyidir umarım.bende bir seminer haberi veriyim 23 aralık çrşmba çatalçeşme oda tiyatrosunda saat 14:00 te BEBEKLıKTEN OKULA AıLENıN ROLÜ OKUL VE EĞıTıM SÜRECıNDE AıLENıN ROLÜ, DıKKAT EKSıKLıĞı VE HıPERAKTıVıTE KONULU seminer var ilgilenenler katılabilir ücretsizmiş hepinizi öptüm görüşmek dileğyle.....

günaydın denizli a.s. nihayet selam vermeye zaman bulabildim iyisinizdir inşallah hepiniz :) ben yoğun çalışıyorum haberiniz olsun 2 ay içinde seçimler yapılacak biz de hazırlık yapıyoruz :1ninca:hepinizi özledim benopuyorumnanaktan

Herkese günaydın...
Ben de fazla giremiyorum; ama ben yokken Bluees uğramış, Serseri uğramış, kaçırmışım.
Sersericiğim size kolay gelsin bebişim. En yoğun günlerinizdir şimdi sizin.
Bluees, çok teşekkürler duyurun için. Malesef ki geç gördüm. Aslında bir öğretmen olarak çok yaralanabileceğimden eminim.
Öptüm sizi...

Tüm Denizlili arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, mutlu, sağlıklı nice yıllar dilerim.

Uyan Denizli, uyan.
En son ben uğramışım, bir daha ses çıkmamış. Topiği bulmakta bile zorlandım. Nerelerdesiniz arkadaşlar ya...
Serseri'yi biliyorum, mazereti var kızcağızın. Peki diğerleri nerede?

selam uzun zamandır görüşemedik yakında bir cumartesi buluşmaya nedersiniz. ininın hepinizi özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…