Denizli///20

slm kızlar,

buluşma ayarlıyorsunuz ha.
hadi bakalım bu sefer yapalım şu işi.
Haftaya bi işim yok, ben gelirim

kaydirigubbakcemile5

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum

İkiniz de hem Denizli'ye hem de KK'ya hoşgeldiniz...:1hug:a.s.

haftaya buluşalım mı ne dersiniz organize edelim mi ?

Buluşalım Sersericiğim lütfen. Sen bu işleri iyi organize ediyorsun. Havalar da gayet güzel, bir Çamlık toplantısı daha yapabiliriz sanırım.
Kışın bol bol kapalı kalacağız, şimdi bari açık havada toplanalım.

tamam kuzular yine buluşma yapıyoruz:lepi: bence de olur çamlık geçen seferki gibi gülse yine ibolyayyı alır gelir yakın olanlar buluşup gelebilir :) ben topiği pazartesi açayım belki çamlığa gelemem diyen olur ?

buluşma kokuyor zemuszemus
serseri çocuklarla toplaşalım dedik d önüp bakmadın
şimdi toplaşalım diyorsun:mymeka:
aşk olsunlmaz:

buluşma kokuyor zemuszemus
serseri çocuklarla toplaşalım dedik d önüp bakmadın
şimdi toplaşalım diyorsun:mymeka:
aşk olsunlmaz:

:gitme:ösür dilerim ben çok unutkanım:gitme:bir keresinde burada buluşulacağını da unutmuşumkaydirigubbakcemile3 hadi hep beraber çoluk çocuk buluşalım işte kaydirigubbakcemile5ben konu açınca buraya kopyalıcam sen de senin topiğe koy hep beraber olalımŞeniz

kızlar selam, hepinizi çok özledim.bir ricam var buluşma haftasonu ve forum çamlıkta olsun lütfen bende gelebileyim.çamlığa gelemem eşim burda yok biliyorsunuz bir gören olsa benim açımdan iyi olmaz

iyi öyle olsun bakalımmm. kısmadım bebişim zemuszemus çünkü bende unutkanım :kedi:

kızlar selam, hepinizi çok özledim.bir ricam var buluşma haftasonu ve forum çamlıkta olsun lütfen bende gelebileyim.çamlığa gelemem eşim burda yok biliyorsunuz bir gören olsa benim açımdan iyi olmaz

bencede forum uygun.. daha yakın bana... gelmem zor olmaz...

sirserim gulüm buluşma tarihi ne zaman haftaya cumartesi forumçamlıkta saat 2 de buluşalımmı
hepinizi çook özledim

selam kızlar ,buluşmamı var çok iyi ,eeeyaz geçti ramazan gecti bayram da derken epey zaman oldu.benim için de haftasonu olursa iyi olur

tamam 14-00 olsun o zaman erken gelip yer falan ayarlarım ben de ama neresini ? Orayı çok iyi bilmiyorum ki ? Kızlar nerede oturucaz hangi cafe de ? onu da yazın ki ben konuyu açayım artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…