• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

buluşmamı var, ne zaman :sm_cool: yanlız benim bu hafta randevum var, cumartesi belki olabilir de pazar olurmu bilmiyorum, pazar gün arkadaşa bebek görmeye gideceğiz bizim kızlarla, cumartesi de sabahtan kahvaltıya davetliyim, öğle sonu bişey çıkmassa gelebilirim, forum mu diosunuz, gülse ablanın haberi yok herhalde, o gelmeyecek olursa benim tek başıma gelmem zor :delphin: bi de ben forum çamlığa hiç gitmedim kaybolmayayım sakın :kedi:kaydirigubbakcemile3

tamam 14-00 olsun o zaman erken gelip yer falan ayarlarım ben de ama neresini ? Orayı çok iyi bilmiyorum ki ? Kızlar nerede oturucaz hangi cafe de ? onu da yazın ki ben konuyu açayım artık ....

Yemek yenecekse yer çok. Ama sadece oturacaksak en alt katta Sony'nin yanında bir yer var çok güzel. Dur ben adını öğreneyim de yazayım sana...

iboş cumartesi ö.sonra olacak gülseye mesaj bırakıcam denizli olarka görebildiğim herkese bırakıcam zaten gelirsin sen de :)

selam kızlar nasılsınız
oyy oyy buluşmamı var ne guzelzemuszemus
bu cumartesımı mafoldumben
ben olamayacagım malesef cuma gunu antalya ya gidiyorum
sızlere iyi eglencelerkaydirigubbakcemile5

ibolyacım keşke gelebilseydin seni forumun girişinde karşılardık.neyse bidahaki buluşmaya görüşürüz inşallah.

arkadaşlar bende bulışmanıza katılıp sizlerle tanışmak istiyordum misafirim geldi gelemedim ama işallah tanışmayı çok istiyorum bidaki sefere

Evde internet olmayınca ben de çok sık giremiyorum. Neyse, yakında yine alacağım. Çocuklar yüzünden kapattırmıştım; ama böyle de çok zor oldu.
Geçen buluşmadan bir şey anlamadım ben. Bayramdan sonra bir daha yapalım.
Öptüm sizi...

selam kimsecikler uğramıyor artık topiğimize. bencede bidaha buluşalım hemde çocuksuzz

selam arkadaşlar bende uzun sureden berı yoktumm yenı geldım antalyadan
nasılsınız herkesler ıyımı ... geçen buluşmada yoktum inşallah bayramdan sonra göruşuruz opuyorumnanaktan

Back