Denizli///20

ben katilmasamda olur benim kucuk cocugum yok canim

olsun yinede çocuksuzlarda katılabilir
ama sıkılırım o hengamenin içinde
herkes çocuğuyla ilgilencekte melül melül size mi bakcam diyorsan ayrı
elbet birimizinki ikimizinki usludur herhalde :Saruboceq: :1shok:
dururlarda muhbbet ortamı olur
katılmak isteyenleri bekleriz listemize dahil ederizzz:lepi:

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

aaaaaaaaa canıms en nerelerdesin yaaa, bi göründün ondan sonra ortalıklardan kayboldun, nasılsın iyimisin, evlilik nasıl gidiyo, bayramdan sonra buluşma yapılacak gibi ona gelirmisin, bi de bebek falan varmı :kedi:

merhaba iyiyim buralardayım evlilikte güzel uygun bir olursa mutlaka gelmek isterim takipteyim:)

Merhaba arkadaşlar hepinize mutlu huzurlu ve sağlık dolu bir gün diliyorum.
Denizliye 3 ay oldu geleli ve hiç kimseyi tanımıyorum. Okadar yalnızımki. Sohbet edebilecek
bayan arkadaşlara çok ihtiyacım var. Varsa etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. Eminim sesime kulak verecek arkadaşlar vardır burada....

merhaba kızlar a.s. hakikaten ölmüş topiğimiz :umursamaz: hadi gelin yine buluşma yapalım bir sürü yeni arkadaş gelmişalkisalkisalkis

Sevgili serseri ne güzel olur böyle bir buluşma :)

Ama topikde kimse yok nasıl haberdar olacak arkadaşlar ?

sen merak etme tatlım ben hepsinin profiline mesaj bırakıyorum onların :) uğrayan görüyor görmeyenlere de buluşma haberlerine konu açıp link atıcam ..pazartesi konu açarız sonra linki dağıtırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…