- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.321
yok ablacım tatil kim ben kim, bu ara çok giremiyorum kkya, girdiğimde de en fazla okuyup çıkıyorum, 1 haftadır hele diş huyszluğu çekiyoruz, e malum ramazan aç s usuz bir de yusuf eymenin cırıltısı birleşince ölüm gibiydi, ne yaparsam yapayım susturamadım, kucağımda gezdiriyorum ağlıyo, uyutmaya çalışıyorum ağlıyo, böyle böyle berbat bi 3-4 gün geçirdim, artık eskisi gibi yedir içir yatır olmuyo malesef :) , kaşla göz arası ortalıktan kayboluyo peşinden koşuyorum onunla uğraşıyorum derken artık hçbirşeye fırsat bulamıyorm işe mi başlasam ne etsem :))
merhaba kızlar hayırlı ramazanlar herkese, nasılsınız bakalım
herkese merhaba bende bir seneden sonra tekrar denizliye dönüş yaptım dön dolaş kürkçü dükkanıa.s
abla ramazan geldi canlanamıyom inadıma uyuştummirmirmirmirmirmirmirmir
Hmmm, anladım canım.a.s Bu sene bana gelmedi ya ramazan, biraz geç anladım kusura bakma. :a015:Olsun, arada uğrarsın, görüşürüz.kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba bende bir seneden sonra tekrar denizliye dönüş yaptım dön dolaş kürkçü dükkanıa.s
bluemoon sende hoşgeldin anacım, denizliden önce nerede oturuyodun, aslen denizlilimisin,
yok cnm ben aslen istanbulluyum iki sene önce denizliye gelin gelmiştim daha sonra istanbula taşındık şimdi tekrar geri dönüyoruz kaldığımız yerden devam:1rolleyes:
Denizli insanlarda mıknatıs etkisi yaratıyor demiştim.
Umarım burada mutlu ve huzurlu olursunuz...[/QUOT
çok teşekkür ederim inşallah iyi olur şimdilik uğraşıyoruz iş arıyoruz ev arıyorum umarım sonu iyi olur
Denizli insanlarda mıknatıs etkisi yaratıyor demiştim.
Umarım burada mutlu ve huzurlu olursunuz...[/QUOT
çok teşekkür ederim inşallah iyi olur şimdilik uğraşıyoruz iş arıyoruz ev arıyorum umarım sonu iyi olur
Yapabileceğim bir şey olursa çekinme haber ver canım. Ben buralı değilim ama 20 yıldır burada yaşıyorum. Denizlili oldum sayılır...
Yapabileceğim bir şey olursa çekinme haber ver canım. Ben buralı değilim ama 20 yıldır burada yaşıyorum. Denizlili oldum sayılır...
çok teşekkür ederim sizler gibi dostum olsun yeter inşallah buluşma olursa görüşürüza.s.
çok teşekkür ederim sizler gibi dostum olsun yeter inşallah buluşma olursa görüşürüza.s.
Büyük ihtimalle bayramdan sonra görüşürüz.kaydirigubbakcemile3
tamam katilalm da nasl bir oyun bu bakalim anlatirsan sevimirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?