Denizli///20

Ah canım, bilmez miyim? Benim kızım tam 10 ay uyumamıştı.senağlama Ayaklandıklarında uslanıyor benim çocuklarım allahtan. Ama çevremde görüyorum hareketli çocukları. Benim kardeşiminki mesela tam bir canavar. Ben ona kısaca çamur diyorum. alkisalkisalkisYaramazlık var, huysuzluk var. Antalya'ya gittim, bir hafta duramadım. Kafam kaldırmadı.
Eltiminki de keza... İlk bir saatte başıma ağrılar giriyor. Siz gençliğinize dua edin. Bizim yaşımızda hiç çekilmiyor.-tatlicadiarzu-
Bu günler de geçecek, üzülme. Sana kolay gelsin bebişim...Şeniz

Hmmm, anladım canım.a.s Bu sene bana gelmedi ya ramazan, biraz geç anladım kusura bakma. :a015:Olsun, arada uğrarsın, görüşürüz.kaydirigubbakcemile3

yok abla ne kusuru aşkolsun. ara ara girip bakıyorum da sıpacanımdan yazcak fırsat bulamayailiyorum bazen, abla bişey sorcam sana, ben oğlumu 3 yaşında filan kreşe vereyim diyorum sosyal gelişimi için ama hangi kreş iyidir kalitelidir, senin bilgin vardır bu konularda, şimdiden çok erken biliyorum ama ben işimi garantiye almayı seviyorumkaydirigubbakcemile3

yok cnm ben aslen istanbulluyum iki sene önce denizliye gelin gelmiştim daha sonra istanbula taşındık şimdi tekrar geri dönüyoruz kaldığımız yerden devam:1rolleyes:

Denizli insanlarda mıknatıs etkisi yaratıyor demiştim.
Umarım burada mutlu ve huzurlu olursunuz...

selam bayanlar nasılsınız
nıhayet bende döndum...... ramazanınız mubarek olsun bu arada
yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız a.s.a.s.

çok teşekkür ederim inşallah iyi olur şimdilik uğraşıyoruz iş arıyoruz ev arıyorum umarım sonu iyi olur

öncelikle hoşgeldiniz
hangi civardan bir ev arıyorsunuz
birde kira ne kadar düşünüyorsunuz
ayrıca 2+1 veya 3+1 nasıl düşünüyorsunuz

hani aklımızda olsunda bakınalım:1ninca:

bu arada herkese merhabaaaa
çocuklu hatunlarrr
denizli oyun grubuna katılmak istemiyormusunuzzz
siz bizi beğenmiyormusunuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…