Denizli///20

ben de geldimkaydirigubbakcemileoyy özlemişim topiğimizialkisalkisalkis neler yapıyosunuz kızlar bebeişleri büyüttünüzmü bakim:1rolleyes:

merhaba Denizlili hatunlar,
nasılsınız, ya ufaklıktan fırsat bulupta hiç giremiyorum, girsem bile okuyup kaçıyorum.
benim ufaklık büyüdü alkisalkisalkis
buluşma yok mu buluşma kaydirigubbakcemile2

ben geldim diyemi ortadan kayboldunuz nankaydirigubbakcemile3themis bebişin çok tatlı olmuş maaşalahöp onu benim yerime ibolyanın oğluşu da büyümüştür benneyaptımkiokullar kapansın yapalım bi buluşma:içelim:

merhaba hatunlar

serseri teşekkür ederim. Evet ibolyanın oğluda büyümüştür sanırım en son yaklaşık 2 ay önce görmüştüm.

Ufaklıklar büyüdüğüne göreeee okullar kapanınca bi buluşma yapalım ya, daha öncekilere ufaklıktan dolayı gelememiştim. Ama artık gelebiliriiiim alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tamam themisim yapalım buluşma vereliniortak gülsecim a.s.tülaymafoldumbenmafoldumbenmettabım gitmişmafoldumben anuşkadan habeim yok olan var mı:uhm:

selam arkadaşlar, nasılsınız. sizlere birşey sorucam benim 2.5 yaşında bir oğlum var onu kreşe vermek istiyorum.haftada 3gun yarım günlüğüne oyun grubuna katılsın die ama cok kararsız kaldım denizlide o kadar cok kreş var ki hangisi iyidir hangisi güvenilir bilmiyorum .sizinde kreşe giden cocugunuz veya yakınınız var mı.bana önerebileceğiniz bi yer var mı. şimdiden teşekkürler.

tamam themisim yapalım buluşma vereliniortak gülsecim a.s.tülaymafoldumbenmafoldumbenmettabım gitmişmafoldumben anuşkadan habeim yok olan var mı:uhm:

kızlar selamlar napıyonuz .. maşallah topıge kımseler gelmıyor artık .. noldu boyle anlamadım kı
anuşkadan ses seda yok bır kaç kez aradım tel açmadı :dilcikar:

kızlar nerdesiniz ya kimsecikler yok .eeeee yaz geldi kimse evde durmaz oldu.
galiba bide kimsenin cocuğu kreşe gitmiyo

arkadaşlar boykot mu ediyonuz ya neden artık kimse gelmiyor buraya

selam arkadaşlar
canım evet kımseler gelmıyor malesef bende anlam veremıyorum
benım tek gordugum bı samımı ortam yok ... diger topıkler gıbı degıl malesef onlar buluşuyor goruşuyorlar ama bizim topıkte bu yok:1no2:

evet canım haklısın sonuna kadar katılıyorum, ben bu topiğe ilk geldiğimde güzeldi ama sonra bozuldu bende anlam veremedim, halbuki ne güzel olurdu buluşsak görüşsek arkadaş olsak.ben kendi sahsım adına cok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…