• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam kızlar.cok şükür bilgisayarım düzeldi artıkayyyy ne zormuş meğer, insan sanki kendini teknolojiden yoksun hissediyo ,gündüzleri ne yapacağımı bilemedim valla ,neyse çok şükürgecti artık. Hoşgeldin buweke allah mutlu etsin . drydeniss ellerine sağlık cok güzel olmuş ,cok beğendim,en kısa zamanda bende yapıcam

sayılır sayılır hoşgeldin gel gel kaydirigubbakcemile3 allah mutlu etsin bu arada canım a.s.[/QUOThosbulduk ozmn canım tesekkur edrım denizlinin neresinden senkaydirigubbakcemile4

yafrim anadan doğma denizliliym ben, annem babam çallı da ben burda dğma büyümeyim
sayılır sayılır gel bura kaydirigubbakcemile

nerdesin nan sen :mymeka:
msn ime de cevap vermedin :mymeka:

bak bakem beğencen mi:jeyyar:
bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

olim aşı olduk yav, onlan uğraşıoz, baktım yafrim beğendimb ende edicem böceme:lepi:
selam kızlar.cok şükür bilgisayarım düzeldi artıkayyyy ne zormuş meğer, insan sanki kendini teknolojiden yoksun hissediyo ,gündüzleri ne yapacağımı bilemedim valla ,neyse çok şükürgecti artık. Hoşgeldin buweke allah mutlu etsin . drydeniss ellerine sağlık cok güzel olmuş ,cok beğendim,en kısa zamanda bende yapıcam

ay ben de dayanamazdım vallaa, pc olmayınca kafayı yiyom ben, bi formata gidiyo da gelene kadar yumurtluyom yerimde kaydirigubbakcemile3

Bacılarım nasılsınız nerelerdesiniz ben bir süredir giremedim net kesilip duruyo sizlerde de böyle bi problem var mı acaba ?

özlemişim sizleri Gülse ablacım nasılsın İbolya cım sen nasılsın neler yapıyorsunuz bücürüğüm nasıl o da iyi mi

kocaman öpüyorum sizleria.s.
selam canlar nasılsınız bende 1 haftadır yoktum kızımın yanındaydım antalya ya gıtmış
tım
canım şansım bende senı çok özledım neler yaptın goruşmeyelı ıyımısın dersler nasıl bu arada
ıbolyam nasılsın canım .. bızım kuçuk adam ne yapıyor hala senı deli ediyormu :mymeka::emir_bebek:

selam canlar nasılsınız bende 1 haftadır yoktum kızımın yanındaydım antalya ya gıtmış
tım
canım şansım bende senı çok özledım neler yaptın goruşmeyelı ıyımısın dersler nasıl bu arada
ıbolyam nasılsın canım .. bızım kuçuk adam ne yapıyor hala senı deli ediyormu :mymeka::emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayıpsın abla, bi gün bizi evden kovcekler ya bakam ne zaman, uyanık olduğumuz her anımız olaylı kaydirigubbakcemile3 kaşıkla verim diyom azcık pütür gelsin öğürüyo sıpa, ama geçen gün tarhana çorbası yapmıştım içine ekmek doğradım hapur hupur yidi, işine gelmeyen yerde öğürüveriyo, günde 10posta kıyafet değiişiyoz kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bakem iyimisin abla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayıpsın abla, bi gün bizi evden kovcekler ya bakam ne zaman, uyanık olduğumuz her anımız olaylı kaydirigubbakcemile3 kaşıkla verim diyom azcık pütür gelsin öğürüyo sıpa, ama geçen gün tarhana çorbası yapmıştım içine ekmek doğradım hapur hupur yidi, işine gelmeyen yerde öğürüveriyo, günde 10posta kıyafet değiişiyoz kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bakem iyimisin abla

ıyıyım canım ya ne olsun işte gezdım geldım bende yorgunluk atacagım dıye ugraşıyorum
olsun oyle oyle buyuyecek kuçuk adam işte :emir_bebek:kaydirigubbakcemile

arkadaşlar acıpayam nasıl bir yer.tayin istiycez bi kaç yeri araştırıyorum.kiraları yaşam koşulları ortamı nasıl.şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

arkadaşlar acıpayam nasıl bir yer.tayin istiycez bi kaç yeri araştırıyorum.kiraları yaşam koşulları ortamı nasıl.şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

canım özeline msj attıcam ama atamıyorum neden ki? yani msj at kısmı cıkmıyor

Son düzenleme:

kiralarını yaşam koşullarını bilmiyorum ama acıpayam denizlinin en gelişmiş ilçelerinden birisi, güzel yere düşmüşsün bence yerimseniben

Back