- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.141
herkese günaydın bakıyorum da topic coşmuşşşş delikafadulden:roflol:
küçük bebeği olup öğrenmek isteyen veya incelemek isteyen veya ilgili arkadaşlara
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegimizin-asilari-kontrolleri-aylik-gelisim-bilgileri/231720-montessori-egitimi.html
kızlar selamlar bende denizlidenim topikte kimseler yok ya
tenkyu yafrim, inceliyiim bi topici, şşş o aktivite olaylarını bende merak ediyom yaa, icük büyüyelim bende götürmek istiyom orlara, gavurda varmış bööle bişiyler, toplanıyolarmış annelerle bebekleri, hatta bazen babalar gidiyomuş, yüzme aktivitesi oluyomuş, oyun oynuyolarmış hep birlikte, yemek yiyolarmış, çok eğlenceli yaaa
şu oyun gruplarını bende cok merak edıyorum.denizlide varsa eger bende oğlumu götürmek isterim.ibolya kız gavurda varmış böle birsey dedın anlamadım ben nerde denizlide mi?
karınca kararınca kızlarrrr
nerdesinizz len ibolyaaaa nere kaçtın.. dana büyüyor herhalde... seni buralarda göremediğimize göre...
selam kızlar nasılsınız bakalım ..ibolyam kız anaaa nolmuş senın kuçuk adam maşallah anlata anlata bıtıremedım eşime ...azcık daha buyusunde sevelım bıgun dedıkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nerlerde oliim yavrm be uğraşıp duruyom işte, hee yavrum büyüyo, oğlu büyüyo anası da büyüyo:roflol::roflol:
abla sevelim diyo da bence bi kere daha düşünsün, gördün bildin azgın teke sendromu yaşıyo, svdirirmi bilmem artıkın:roflol::roflol: ahan şu anda da mızıldyıo, babası gelse diye sabırsızlıkla bekliyom, fıydırcim anında babaya kaydirigubbakcemile3
Bacılarım nasılsınız nerelerdesiniz ben bir süredir giremedim net kesilip duruyo sizlerde de böyle bi problem var mı acaba ?
özlemişim sizleri Gülse ablacım nasılsın İbolya cım sen nasılsın neler yapıyorsunuz bücürüğüm nasıl o da iyi mi
kocaman öpüyorum sizleria.s.
Bacılarım nasılsınız nerelerdesiniz ben bir süredir giremedim net kesilip duruyo sizlerde de böyle bi problem var mı acaba ?
.
bende denizliye gelin geliyorum bu da syılırmı?
sayılır sayılır hoşgeldin gel gel kaydirigubbakcemile3 allah mutlu etsin bu arada canım a.s.[/QUOThosbulduk ozmn canım tesekkur edrım denizlinin neresinden sen
sayılır sayılır gel bura kaydirigubbakcemilebende denizliye gelin geliyorum bu da syılırmı?
sayılır sayılır hoşgeldin gel gel kaydirigubbakcemile3 allah mutlu etsin bu arada canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?