• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

evet canım haklısın sonuna kadar katılıyorum, ben bu topiğe ilk geldiğimde güzeldi ama sonra bozuldu bende anlam veremedim, halbuki ne güzel olurdu buluşsak görüşsek arkadaş olsak.ben kendi sahsım adına cok isterim

bende çok ısterdım ama olmuyor işte.. hatta bır kaç kez buluşmalara bıle gııttım ama ne yazıkkı tam anlamıyla fiyasko :umursamaz:

valla arkadaşlar ayın 16 sından beri kimse topiğe girmemiş ya tebrik ederim. ne oldu da herkes bir anda burayı bıraktı anlamadım.

günaydın kızlara.s.bu haftaki katılıma göre gelen giden çok olursa buluşma yapalım katılım artsınkaydirigubbakcemile5topiğe gelmeyenlere de profil mesajı bırakırız olar mıkaydirigubbakcemile2

merhaba.kandiliniz mübarek olsun.
aranızda mehmetçik ilk öğretime yakın oturanınız varmı

kızlar 15 gün sonra buluşmaya var mısnız yokmusunuz:roflol:şaka bi yana hafta sonu uğrayanlar kararını yazsın gerisini tek tek profillere mesaj atıp bildiririm benkaydirigubbakcemile

ve bu buluşmada aksamalar olmasın diye gelecek olanların listesi hazırlanınca özel mesajla birbirimize telefon numaralarımızı verelim:lepi:

tamam gülcüm hafta sonu gelen durumuna göre ben duyuralara topik açarım sonra burada daha önce yazan herkese özel mesajla duyururuz....ben hafta sonu yokum gelecek olanlar yazsın buraya

çalışıyorum gülcüm :) bence de açık hava olsun çamlık mesela ya da değişik alternatifler olur bekliyoruz:) ben şu anda 3 arkadaşa mesaj attım bile :)

slm ben geldım. serserı bulusma ayarlıyomusunuz. camlık olmasın yaaaa kene tehlıkesı var. hadı ben neyse de bocugumu ısırırsa dıe korkuom. bu arada gelmeye nıyetım var gıbı ama kesın degıl.

Back