- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.221
selam bayanlar biz 5 temmuzda izne ayrılıyoz 25 temmuza kadar yokuz.buluşmaya gelemem dolayısıyla neyse bir dahakine artık.size iyi eğlenceler.artık resimlerinize bakarım burdan.ibolya yengenede geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşir.gerçekten üzüldüm.
günaydın kızlarŞeniziboşum geçmiş olsun canım yengene Allah acil şifalar versin:Saruboceq:tulişim napalım kısmet olsaydı gelirdin :1no2elin inşallah burada olursun da seninle de tanışırızdelikafaduldenanuşkayı ararım ben hem durumunu sorarım hem buluşmayı söylerim gelişmeleride buraya yazarımvereliniortak11 temmuz da atatürk parkı fikri de hoş buyrunnnnnnnnnforum sıcakta boğucu olmaz mı pelinim
Demek buluşma var, ne güzel... Sağlığım elverirse mutlaka katılmak isterim. Mümkünse 17 Temmuzdan önce olsun. O gün ilaç günüm de...
Çamlık'taki Hayal Kahvesi sabahları harika oluyor. Kahvaltısı da çok güzel. Fiyat da sadece 5 TL. Bence düşünmeye değer.
anuşkammmmhihoyyythihoyyytŞenizbuluşma11 temmuz canım gelmeni istiyoruz zaten:teytey:hayal kahvesi de olur kızlar ne dersiniz bence mantıklı:lepi:
serserım benım gelıp gelemeyecegım kesın degıl. yengemın durumuna baglı ama gelmek ıstesem de camlık bana ters kacıo. cocukla geleemem oralara kadar.ılla orada buluscaz dıosanız da canınız saolsun bnde bulusma resımlerınıze bakarım
anuşkam gelecek kişi sayısı az fikirde belirtmediler atatürk parkıda hayal kahcveside olur benneyaptımkiama kimse bi şey demedifisfisfisSerserim, inan ki gelmeyi çoooook isterim. Sağlık sorunum olmazsa da mutlaka gelirim. Ama dediğim gibi şöyle sabah olsun. Geçen gün gittik, buz gibiydi. Umarım bu kez bir terslik olmaz.zemuszemus
slm bayanlar umarım ıyısınızdıra.s.
serserim msj nı aldım canım sagol...şimdılık bı şey dıyemeyegım ..hem rahatsızlıgım var hemde bıraz gelme taraftarı degılım çunkı tek başıma kalmak ıstemıyorum artıklmaz:
bılıyorsunuz işte...:umursamaz:
gülsecim bu kez şok olmayacaksın inşallah gel lütfen:kedi:bak benim ev taşıma durumlarım var kesin bi tarih yok ama ben yinede bu kez kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden eğer büyük bir sorun çıkmazsa gelicem buluşmayaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?