Denizli///20

recep yazıcıoglu parkı olabılır. hatta nıye kendımızı oraya buraya suruyoruz anlamıorum ben. merkezde bı yerde olsun yeter. mesela ataturk parkı. arkadan muzık calar. hos bı ortam olur kanısındayım. hem serınlık hem merkezde hem de ınsan ıcınde. karar sızın tabıyku

selam kızlar.lütfen forum çamlıkta olsun .önünden dolmuş geçiyor hemde herkesin bildiği biyer.eğer tatile gitmezsem ALLAHTAN SAĞLIK MUTTLAKA GELıRıM MUTLAKA.

kızlar ben gelemeyebilirim, yengem hamileydi, ölüm tehlikesi varmış bu cuma ameliyat etceklermiş, biraz önce telefonda konuştum moralim çok bozuk, büyük ihtimal oraya gider gelirim, si z buluşursunuz artık

selam bayanlar biz 5 temmuzda izne ayrılıyoz 25 temmuza kadar yokuz.buluşmaya gelemem dolayısıyla neyse bir dahakine artık.size iyi eğlenceler.artık resimlerinize bakarım burdan.ibolya yengenede geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşir.gerçekten üzüldüm.

slm canlarım benım mesajı aldım we hemen geldım yalnız ben suanda mugladayım gelebılecegımı sanmıorum ama sız yınede nerde oldgunu yazın belkı cıkar gelırım olur mu?

teşekkü r ederim tülüşüm, hayırlısıyla atlatcak inşallah :çok üzgünüm:

günaydın kızlarŞeniziboşum geçmiş olsun canım yengene Allah acil şifalar versin:Saruboceq:tulişim napalım kısmet olsaydı gelirdin :1no2elin inşallah burada olursun da seninle de tanışırızdelikafaduldenanuşkayı ararım ben hem durumunu sorarım hem buluşmayı söylerim gelişmeleride buraya yazarımvereliniortak11 temmuz da atatürk parkı fikri de hoş buyrunnnnnnnnnforum sıcakta boğucu olmaz mı pelinim

tesekkur ederım serserım yıne de gelmeye calıscam ınsallah ama zor gıbı -tatlicadiarzu-

Demek buluşma var, ne güzel... Sağlığım elverirse mutlaka katılmak isterim. Mümkünse 17 Temmuzdan önce olsun. O gün ilaç günüm de...
Çamlık'taki Hayal Kahvesi sabahları harika oluyor. Kahvaltısı da çok güzel. Fiyat da sadece 5 TL. Bence düşünmeye değer.

anuşkammmmhihoyyythihoyyytŞenizbuluşma11 temmuz canım gelmeni istiyoruz zaten:teytey:hayal kahvesi de olur kızlar ne dersiniz bence mantıklı:lepi:

serserım benım gelıp gelemeyecegım kesın degıl. yengemın durumuna baglı ama gelmek ıstesem de camlık bana ters kacıo. cocukla geleemem oralara kadar.ılla orada buluscaz dıosanız da canınız saolsun bnde bulusma resımlerınıze bakarım

anuşkammmmhihoyyythihoyyytŞenizbuluşma11 temmuz canım gelmeni istiyoruz zaten:teytey:hayal kahvesi de olur kızlar ne dersiniz bence mantıklı:lepi:

Serserim, inan ki gelmeyi çoooook isterim. Sağlık sorunum olmazsa da mutlaka gelirim. Ama dediğim gibi şöyle sabah olsun. Geçen gün gittik, buz gibiydi. Umarım bu kez bir terslik olmaz.zemuszemus

slm bayanlar umarım ıyısınızdıra.s.
serserim msj nı aldım canım sagol...şimdılık bı şey dıyemeyegım ..hem rahatsızlıgım var hemde bıraz gelme taraftarı degılım çunkı tek başıma kalmak ıstemıyorum artık lmaz:
bılıyorsunuz işte...:umursamaz:

benneyaptımkihayırlısı olsun o zaman ne diyim ibolyambenneyaptımki

Serserim, inan ki gelmeyi çoooook isterim. Sağlık sorunum olmazsa da mutlaka gelirim. Ama dediğim gibi şöyle sabah olsun. Geçen gün gittik, buz gibiydi. Umarım bu kez bir terslik olmaz.zemuszemus
anuşkam gelecek kişi sayısı az fikirde belirtmediler atatürk parkıda hayal kahcveside olur benneyaptımkiama kimse bi şey demedifisfisfis

gülsecim bu kez şok olmayacaksın inşallah gel lütfen:kedi:bak benim ev taşıma durumlarım var kesin bi tarih yok ama ben yinede bu kez kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden eğer büyük bir sorun çıkmazsa gelicem buluşmayaopuyorumnanaktan

sız bı ayarlayında bakarız duruma gore ...senınde gelıp gelmeyecegın tam bellı degılkı ,,
baksana topıge gelen bıle yok artık ...kaç kışıyle toplanılacak kı:umursamaz:

evett evi yarın sabah taşıyoruz:lepi:11 temmuz buluşma için başlık açmaya gidiyorumzemuszemush.içi 2 gün yokum elince gelmek isteyenlerin cep nolarını alıcambuyrunnnnnnnnn

Ben gelmeye hazırım inşallah. Umarım bu kez bir terslik çıkmaz. Hayal Kahvesi konusunda ısrarlıyım Sersericiğim. Bu arada nerede onca Denizlili bayan, anlayamadım doğrusu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…