- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.121
tüm denizliye merhaba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu günler hanımlar...
Umarım keyifler yerindedir. Ben mutluyum çünkü yarın Denizli'ye geliyorum inşallah. İki günlüğüne de olsa evimde çocuklarımla olacağım...:))
selam bayanlar nasılsınız
LALA hoşgeldın canım sefalar getırdın :teytey:a.s.
ŞANSŞANScım ben 26 gırdım artık ...çok kuçuk evlenınce boyle oldu hayat aktı gitti delikafadulden
Mutlu günler hanımlar...
Umarım keyifler yerindedir. Ben mutluyum çünkü yarın Denizli'ye geliyorum inşallah. İki günlüğüne de olsa evimde çocuklarımla olacağım...:))
kıssss ben seni daha büyük sanıyordum izninle sana Gülsecim demek istyorum çünkü bende mayısta 25 e giriyoruuum:roflol: ya varya benim bir tane ablam var aynı onun gibi konuşuyorsun o yüzden bi sıcaklık hissettim sanırım sana karşı ve abla diyesim geldi seviyorum seni ben ya :1hug::1hug:
Anuşka ablacım umarım çocuklarını görmek senin için doping gibi gelmiştir kendini daha iyi hissediyorsundur umarım hemen iyileş ve dön sevgiler a.s.
Ya kıssslar ben topiği kaybetmiştim anca buldum ya neyse buldum ya ona bakın değil mi kaydirigubbakcemile5 neler yapıyormuş benim bacılarım nasıllarmış bi bakayım dedim bugünde hava nasıl güzel değil mi insanın kendini çimenlere atası geliyor valla :sm_cool:
İbolya sen nasılsın neler yapıyorsun bebeğin nasıl yaramazlıklara devam mı evlerimiz yakın mı gelsene kıs bi gün severdim bende emir bebeği (Emir di demi adı bi yanlışlık yapmak istemem )
Öpüyorum hepinizia.s.
yok yavrum bebişimin adı yusuf eymen :ecrin_bebek: sana yakın mı oturuorum bilmiorum ama gülse ablayla biz çok yakınız, yaya 15 dk uzaklıktayız
başka birisiye karıştırdım sanırım kusura bakma canım ben karamanda oturuyorum siz neredesiniz bana yakın olanınız var mı arkadaşlar ?
kıssss ben seni daha büyük sanıyordum izninle sana Gülsecim demek istyorum çünkü bende mayısta 25 e giriyoruuum:roflol: ya varya benim bir tane ablam var aynı onun gibi konuşuyorsun o yüzden bi sıcaklık hissettim sanırım sana karşı ve abla diyesim geldi seviyorum seni ben ya :1hug::1hug:
.
merhaba bayanlar umarım iyisinizdir ben uzun zamandır giremiyordum ankaradaydım.ablamın sağlık probleminden dolayı gitmiştim.çok kötü günler geçirdik.ama sonucumuz iyi olacak inşallah.herşey şimdilik iyiye gidiyor güzel haberler alıyorum.hepinizden dua istiyorum ablamın sağlığına kavuşması için. şimdiden eden etmeyen herkese teşekkür ederim.Allah şifa isteyen herkese şifa versin içindede ablama...
sen gülse ablana kaç aman bize falan gelirsin aman aman yerler kuşunu hıhhhh