Denizli///20

SELAM KIZLAR uzun zamandır giremiyorum foruma 1 ay arayla hem anneannemi hemde dayımı kaybettim buyüzden buldandaydım yeni geldim.inşallah bundan sonra sık sık beraber oluruz,iyi muhabbetler dileğiyle.SEVGİLER.....Çok üzgünüm çoook:teselli:

anaa ben nettim len :1shok: yavrum bak ben themisle konuştum dün telefonda, dün çarşıya indik dr kontrolmüz vardı, gitmişken bi bebe mağazalarına sorayım dedim ama şöle güzel bişi göremedim bi de hem kapasitesi küüçük hem de pahalı geldi, themis hatunu aradım bende sizinkinin adı neydi tam diye, sonra dükkandan almadan çıktım tekrar aradım hatunu dedim baa nerden aldıysanız alıverin, oda tamam dedi, çıkınca alıveriim dedi, sonra drydenis daha çok gidiyo oraya ona sölüyüm alsın dedi, anam saa tilfon etcekti, baa 1 dene termus alıver, almışkene kendine de çaktırmadan al, kocan sorarsa arkadaşa alıyom dersin kaydirigubbakcemile3
kızlar selammmm nasılsınız
anuşka ablam iyi olmana sevindim
ibolya oğluun büyüyor hızla

he yavrum büyüyo sıpa, büyüyo da beni de gün gün yaşlandırıyo kaydirigubbakcemile3
canım başın sağolsun :teselli:

selam bayanlar nasılsınız
canım başın sagolsun .:teselli:..pekı sen nasılsın :1hug:

nerdesinizn denizlinin güzel hatunları hadi gelin muhabbet edelim yaaa
ayrıca bu topice bide nazar boncuğu asayımda nazar değmesin :))

gunaydın nazarboncugumm...çok erkencısın o yuzden karşılaşamıyoruzkı ..seve seve sohbet etmek ısterdımm:dance:

merhabalar, taziyeleriniz için çok teşekkeür ederim.hayat devam ediyor bi sekilde aramızdan kimler ayrılırsa ayrılsın belli bir sure sonra alışıyorsun.Amaaaan neyse hayat ve yasam cok guzel,herkesede cok guzel ,bol paralı,saglıklı birhayat diliyorum.AMİN. (BU ARADA CUMA DUASINI YAPTIM)

hoşbuldm arkadaşlar tşk ler

Hoşgeldin canım...

Başın sağolsun arkadaşım.

Bu arada ben de ızmir'den yetişmeye çalışıyorum size. Burada günler pek de hızlı geçmiyor. Yapacak fazla bir şey olmadığı için boş boş geziniyoruz. Bu haftasonu gelmedik oraya. Haftaya gelirim inşallah. Herkese iyi akşamlar...

kızlar bende askeri lojmanda oturuyorum bizim buraya yolunuz düşerse mutlaka beklerim.karacıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…