- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.081
İyi akşamlar kızlar...
Çok özledim sizleri ve Denizli'yi... Biliyorsunuz zoraki bir İzmirli oldum ben. Nisan ortasına kadar da buradayım. Ayın ikisinden beri gelemedim ve evimi çok özledim. Ben dönünce bir bahar buluşması yapalım da hasret giderelim bari...
Hoşgeldin kardeşim aramıza a.s.
Bizde seni özledik canım umarım hemencik iyileşir sıhatle geri dönersin:Saruboceq:
İBOLYA cım yeni yaşın hayırlı olsun arkadaşım Allah sana çocuğunla ve eşinle hayırlı sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmeni nasip etsin inşallah. Yeni yaşında seni yaralayacak kıracak üzecek hiçbişey olmamasını dilerima.s.
selam arkadaşlar bende denizlili bir hemşerinizim :))
fakat izmirde oturuyorum :))
allah senide mesut etsin cnm :) ben 4 yıllık evliyimAllah mesut etsin canım bende evliyim martın 9unda 7. yılımıza girdik :))
hoşbulduk ibolya :)
abla hoşgeldin, son durumları sormuştum ama bi cevap vermedin iyisindir inşallah
canım benim çok teşekkür ederim çok iyisin Şeniz inşallah sınavnı da hayırlısıyla atlatırsın canım, benim 3 dersim var bu çocukla nasıl çalışcam nasıl geççem bilmiorum yaaa
Canım ya sen de mi okuyorsun ne okuyorsun burda mı okuyorsun ahh kıyamam ya bir de bebek var bakamıyorsundur herhalde inşallah sende bir an önce bitirirsin :Saruboceq:
allah senide mesut etsin cnm :) ben 4 yıllık evliyim
bende denizlideyim selamlar
abla hoşgeldin, son durumları sormuştum ama bi cevap vermedin iyisindir inşallah
canım benim çok teşekkür ederim çok iyisin Şeniz inşallah sınavnı da hayırlısıyla atlatırsın canım, benim 3 dersim var bu çocukla nasıl çalışcam nasıl geççem bilmiorum yaaa
Canım ya sen de mi okuyorsun ne okuyorsun burda mı okuyorsun ahh kıyamam ya bir de bebek var bakamıyorsundur herhalde inşallah sende bir an önce bitirirsin :Saruboceq:
canım benimkisi açıköğretim, adalet meslek yüksekokulu okuyorum, ya aslında çok şanslıydım geçen yıllarda, hiç çalışmadım desem yeridir, hepsini sallama yöntemiyle geçtim kaydirigubbakcemile3 ama geçen yıllarda biraz daha rahattım, sonuçta sadece iş ve ev vardı hayatımda, şimdi ise minik bi bebek ve ev işleri, çalışsam daha az yorulurum inan, herşey yarım yamalak oluyo, yakında sınavlar var ve ben daha hiç kitap yüzüne bakmadım, hoş canım da istemiyo zaten, o kadar yoruluyo ki beynim kitap bakacak halim kalmıyo, 3 tane de ders var napcam bilmiyorum,. 4. yıla sarkıtmak da istemiyorum, bi sürü para veriyoruz sonuçta, en azından şu ilk sınavları sıkı tutabilseydim ikincilerde o kadar kasmama gerek kalmıcaktı, napsam bilmiyorum yaa üzerimde ağır bi yük bu dersler, inşallah bitiririm bu yıl, sağol canım Şeniz
tekrar geçmiş olsun... umarım tez zamanda eski sıhhatinden daha iyi durumda olursunİyi akşamlar kızlar...
Çok özledim sizleri ve Denizli'yi... Biliyorsunuz zoraki bir İzmirli oldum ben. Nisan ortasına kadar da buradayım. Ayın ikisinden beri gelemedim ve evimi çok özledim. Ben dönünce bir bahar buluşması yapalım da hasret giderelim bari...
hoşgeldin nazarboncuğu...selam arkadaşlar bende denizlili bir hemşerinizim :))
amaninn biz daha 3 yılı deviremedik...Allah mesut etsin canım bende evliyim martın 9unda 7. yılımıza girdik :))
bende denizlideyim selamlar
geçmış olsun anuşka nasıl oldun ıyımısın bızı merakta bıraktın aradımda ama cevapta vermedın ..guzel haberlerını beklıyoruza.s.a.s.İyi akşamlar kızlar...
hoşgeldın canım umarım kalıcı olursun a.s.a.s.nasılsınselam arkadaşlar bende denizlili bir hemşerinizim :))
ıyı olmana sevındım şanscımm ..dersler nasılsa olur canını sıkma .. bu arada şaşırdıjm ya sen o kadar yıllık evlımısın ben senı daha yenı evlı zannedıyordum ne guzel mutluluklar dılerım canımm :1hug:a.s.Nasıl olayım ablacım iyi olmaya çalışıyorum dersleri soruyorsun bende kendime soruyorum nasıl ve ne yapsamda bir an önce şu derslerden kurtulsam diye yerimseniben uğraşıp duruyorum işte nisanda yine sınavım var bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel geçer :Saruboceq:
canım sende hoşgeldın nasılsınn a.s.a.s.bende denizlideyim selamlar
hoşbuldum arkadaşlar çok saolun ben buradayım kalıcıyımda bu topic pek hızlı ilerlemiyorsanıyorum nerde bu denizlinin güzel hatunları bakimmm
tamam bu saat normal olmayabilirde gündüzde bomboş bırakıyosunuz anacım topicinizi :))
slm sizlerle tanışmayı ve ark. olmayı çok isterm.kaydirigubbakcemile2
slm sizlerle tanışmayı ve ark. olmayı çok isterm.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?