Denizli///20

kalabalıkmısınız :))
neresindensin denizlinin?
valla sen yazınca gördüm denizliyi oft den yoksa daha önce aradım da yok zannetmiştim hatta birkaç denizlili arkadaşıma ziyaretçi msjı bölümünden selam verdim yani varya denizli diye duyunda görünce bilem seviniyorum heee
insanın memleketi gibisi varmı?

Sen burdan takip edersin artık bizler buralardayız kalabalığız tabiki de sende geldin katıldın aramıza :) ben merkezde oturuyorum karaman mah. de ing. öğretmenliği okuyorum bende anadolu ini. de 3. sınıf aöf den sen ne yapıyorsun izmir de görev icabı mı ordasın?şakkıdı

hmm ne güzel gelirim tabi memnun olurum ben daha çok akşamları takılıyorum ama geç vakit falanda oluyo tabi ben evlilik nedeniyle burdayım cnm

Allah mesut etsin canım bende evliyim martın 9unda 7. yılımıza girdik :))

abla hoşgeldin, son durumları sormuştum ama bi cevap vermedin iyisindir inşallah
canım benim çok teşekkür ederim çok iyisin Şeniz inşallah sınavnı da hayırlısıyla atlatırsın canım, benim 3 dersim var bu çocukla nasıl çalışcam nasıl geççem bilmiorum yaaa
selam arkadaşlar bende denizlili bir hemşerinizim :))
fakat izmirde oturuyorum :))

hoşgeldin canım a.s.

hoşbulduk ibolya :)

allah senide mesut etsin cnm :) ben 4 yıllık evliyim

Amiiin canım cümlemizi sen pek yeniymişsin cicim aylarındasın daha değerini bil.... İnşallah ömrün boyunca cicim aylarındaymışsınız gibi yaşarsınız yerimseniben

bende denizlideyim selamlar

Hoşgeldin canım aramıza nasılsın ?

Hatunlar sizler nasılsınız hayırlı cumalar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz

tekrar geçmiş olsun... umarım tez zamanda eski sıhhatinden daha iyi durumda olursun

hoşgeldin nazarboncuğu...

Allah mesut etsin canım bende evliyim martın 9unda 7. yılımıza girdik :))
amaninn biz daha 3 yılı deviremedik...

slm sendae hoşgeldin

ibolyaa kızzz bana puan verr -tatlicadiarzu-
yusufcuk napıyor iyimisıpa.. yuvarlanın bakalımmmm delikafadulden
themis nirdesin yafff. bu kadında amma tembel oldu doğurduktan sonra :roflol::roflol::roflol: önceden herşeye yetişirdi... şimdi sallıyor dana:dance:
adını sayamadığım herkese merhaba.... yağmurlu bir gün dileklerimleekafamçokkarıştı

geçmış olsun anuşka nasıl oldun ıyımısın bızı merakta bıraktın aradımda ama cevapta vermedın ..guzel haberlerını beklıyoruza.s.a.s.
hoşgeldın canım umarım kalıcı olursun a.s.a.s.nasılsın
ıyı olmana sevındım şanscımm ..dersler nasılsa olur canını sıkma .. bu arada şaşırdıjm ya sen o kadar yıllık evlımısın ben senı daha yenı evlı zannedıyordum ne guzel mutluluklar dılerım canımm :1hug:a.s.
canım sende hoşgeldın nasılsınn a.s.a.s.

hoşbuldum arkadaşlar çok saolun ben buradayım kalıcıyımda bu topic pek hızlı ilerlemiyorsanıyorum nerde bu denizlinin güzel hatunları bakimmm
tamam bu saat normal olmayabilirde gündüzde bomboş bırakıyosunuz anacım topicinizi :))

canım malesef bızım topık boyle .. gelen bıraz takılıyor sonrada kaybolup gıdıyorlar .. umarım senle guzel sohbetlerımız olur .. ne yapalım gelende sagolsun gelmeyende :içelim:

slm sizlerle tanışmayı ve ark. olmayı çok isterm.kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin aramıza...

kız ibolyaa ne karıymışsın lennn nazarın değdi. daha bi kere kullanmadım termos uuuu yere düştü plastiği kırıldı.. bu sakarlıklarım yetti gari.. kocam duymadan nasıl halletcem bakalım....

kızlar selammmm nasılsınız
anuşka ablam iyi olmana sevindim
ibolya oğluun büyüyor hızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…