- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.061
merhabalar kızlar...
sizden bi şey rica edicem ama
denizlide bindallı bulabileceğim yerler var mı
bayramyerindeki her tarafa baktım ama beğendiğim istediğim gibi bi şey bulamadım..
gözünüze takılan var mı???
nasıl yani , evini mi taşıdı :uhm:
benim geçen gözüme takıldı.tugayın karşısında köseoğlu hava yolları var onun yanında bir bakkal gibi biryer vardı onun içinde gördüm vitrinin dibindeydi bak istersen.mehmetcik ilköğretim okulunun karşısında,
Günaydın kıslar nasılsınız bugün neler yapıyorsunuz Gülse abla İbolya nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu özledim sizleri ya :çok üzgünüm:
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..
Günaydın Güzellerim nasılsınız dün baya bi kalabalıktı evim giremedim tekrardan Kandiliniz mübarek olsun İnşallah ellerimiz boş dönmez dualarımız kabul olur.
Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım a.s.
merhabalar kızlar...
sizden bi şey rica edicem ama
denizlide bindallı bulabileceğim yerler var mı
bayramyerindeki her tarafa baktım ama beğendiğim istediğim gibi bi şey bulamadım..
gözünüze takılan var mı???
evet canım ev aldı..evini taşıdı...ama telden ulaşabilirsin.....
ibolyaaa sorduğun termusun adına bakmayı gecenin bilmem kaçında akıl ettim.
vaccuum fla.... bu kadar he he he flater de olabilir. aklımda tutim diye flash disk den aklıma gelsin dedim ama flash disk kalmış aklımda.. gidince bakarsın zaten.. kırmızılı bi karton kutusu var bacım. migrosta fiyatından yine bilirsin ok. ama yine bilemem diyorsan. eee yarını beklicen tekrar bakcemm bu defa yazcemmmm.. haydi görüşürüzz. sen çalışmaya mı başladın kız themis cimi öpüver yerime göremedik ne zamandır...
bu arad aherkese merhaba kızlar. iyi i muhabbetler
Günaydın kıslar nasılsınız bugün neler yapıyorsunuz Gülse abla İbolya nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu özledim sizleri ya :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar :)
ben aranıza yeni katıldım... zamanla birbirimizi tanırız inş. hoşçakalın :)
dün themis sultanın yanına da uğradım,anam ne zayıflamış yaaa, sankim doğuran o diiil,ben de inadına duba gibi oldum :çok üzgünüm:
themis cik benden 4 ay sonra doğum yaptı ama aynı kilodayız. maşallah kilo vermede arkadaşın üstüne tanımıyorum yani.
Siz beni mi çekiştiriyorsunuuuuuz. Yakalarım işte böyleeee. :jeyyar:
Bu arada Denizlili güzel hatunlara selamlar. Öpüyorum hepinizi. Bu saatte hala çalışıyorum. Yazık bana ve minikk kızıma yaaaaa :çok üzgünüm:
themis cik benden 4 ay sonra doğum yaptı ama aynı kilodayız. maşallah kilo vermede arkadaşın üstüne tanımıyorum yani. adı sanı yok anam. vaccum flask yazıyor kırmızı bi kutusu var. istersen biz alırız sen bizden alırsın bacım ayıp ettin yani.. biz her pazar forumdayız. forumun yolları taştan sen çıkardın beni baştan he he he
Siz beni mi çekiştiriyorsunuuuuuz. Yakalarım işte böyleeee. :jeyyar:
Bu arada Denizlili güzel hatunlara selamlar. Öpüyorum hepinizi. Bu saatte hala çalışıyorum. Yazık bana ve minikk kızıma yaaaaa :çok üzgünüm:
yerin kulağı vardır derlar delikafadulden
sen uğramazsan buralara anacım biz uğratmasını biliriz sengözlerimebaksanab
ne işin var kuzum bu saatte.. şu kiloları vermek için napıyorsun ibolyacığada söyle şakkıdı
İyi akşamlar kızlar...
Çok özledim sizleri ve Denizli'yi... Biliyorsunuz zoraki bir İzmirli oldum ben. Nisan ortasına kadar da buradayım. Ayın ikisinden beri gelemedim ve evimi çok özledim. Ben dönünce bir bahar buluşması yapalım da hasret giderelim bari...
selam bayanlar nasılsınız a.s.
canım bende sızlerı özledım senı ve ibolyayı tulayo yu ....pc bozuldu benım o yuzden bır haftadır gıremedım daha dun akşam aldım pcyı ...ben ıyıyım sen nasılsın derslerın nasıl bıraz rahatladınmı barıısengözlerimebaksanab
selam arkadaşlar bende denizlili bir hemşerinizim :))
fakat izmirde oturuyorum :))
a.s. bacım hoşgeldin aramıza arada uğra dur oldu mu a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?