• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

SELAM KIZLAR uzun zamandır giremiyorum foruma 1 ay arayla hem anneannemi hemde dayımı kaybettim buyüzden buldandaydım yeni geldim.inşallah bundan sonra sık sık beraber oluruz,iyi muhabbetler dileğiyle.SEVGİLER.....Çok üzgünüm çoook:teselli:

hoşgeldin aramıza...

kız ibolyaa ne karıymışsın lennn nazarın değdi. daha bi kere kullanmadım termos uuuu yere düştü plastiği kırıldı.. bu sakarlıklarım yetti gari.. kocam duymadan nasıl halletcem bakalım....:utangac:

anaa ben nettim len :1shok: yavrum bak ben themisle konuştum dün telefonda, dün çarşıya indik dr kontrolmüz vardı, gitmişken bi bebe mağazalarına sorayım dedim ama şöle güzel bişi göremedim bi de hem kapasitesi küüçük hem de pahalı geldi, themis hatunu aradım bende sizinkinin adı neydi tam diye, sonra dükkandan almadan çıktım tekrar aradım hatunu dedim baa nerden aldıysanız alıverin, oda tamam dedi, çıkınca alıveriim dedi, sonra drydenis daha çok gidiyo oraya ona sölüyüm alsın dedi, anam saa tilfon etcekti, baa 1 dene termus alıver, almışkene kendine de çaktırmadan al, kocan sorarsa arkadaşa alıyom dersin kaydirigubbakcemile3
kızlar selammmm nasılsınız
anuşka ablam iyi olmana sevindim
ibolya oğluun büyüyor hızla

he yavrum büyüyo sıpa, büyüyo da beni de gün gün yaşlandırıyo kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR uzun zamandır giremiyorum foruma 1 ay arayla hem anneannemi hemde dayımı kaybettim buyüzden buldandaydım yeni geldim.inşallah bundan sonra sık sık beraber oluruz,iyi muhabbetler dileğiyle.SEVGİLER.....Çok üzgünüm çoook:teselli:

canım başın sağolsun :teselli:

selam bayanlar nasılsınız
canım başın sagolsun .:teselli:..pekı sen nasılsın :1hug:

nerdesinizn denizlinin güzel hatunları hadi gelin muhabbet edelim yaaa
ayrıca bu topice bide nazar boncuğu asayımda nazar değmesin :))

nazar201&

canım benimkisi açıköğretim, adalet meslek yüksekokulu okuyorum, ya aslında çok şanslıydım geçen yıllarda, hiç çalışmadım desem yeridir, hepsini sallama yöntemiyle geçtim kaydirigubbakcemile3 ama geçen yıllarda biraz daha rahattım, sonuçta sadece iş ve ev vardı hayatımda, şimdi ise minik bi bebek ve ev işleri, çalışsam daha az yorulurum inan, herşey yarım yamalak oluyo, yakında sınavlar var ve ben daha hiç kitap yüzüne bakmadım, hoş canım da istemiyo zaten, o kadar yoruluyo ki beynim kitap bakacak halim kalmıyo, 3 tane de ders var napcam bilmiyorum,. 4. yıla sarkıtmak da istemiyorum, bi sürü para veriyoruz sonuçta, en azından şu ilk sınavları sıkı tutabilseydim ikincilerde o kadar kasmama gerek kalmıcaktı, napsam bilmiyorum yaa üzerimde ağır bi yük bu dersler, inşallah bitiririm bu yıl, sağol canım Şeniz

Canım benim sende benim gibi hem evliliği hemde okulu bir arada götürmeye çabalıyorsun nasıl bi ruh hali içerisinde olduğunu tahmin edebiliyorum... inan benim bebeğim olmamasına rağmen bir türlü vakit bulup da ders çalışamıyorum zaten bu yıl nasıl olduysa tüm derslerden kötü alıyorum malesef bir yıl daha kaybettim 2. sınavlarımın sonuçları da pek iç açıcı değil ve malesef seneye eskişehir de devam etmek zorunda kalacağım buradan yapamıyorum çünküsenağlama ... Senin yine 3 dersin varmış benim tam 5 tane ve hepsi de kötüüü senağlama ne yapalım hayırlısı olsun artık umarım sen geçebilirsin 4. sınıfa bende seni arkadan takip ederim...

amaninn biz daha 3 yılı deviremedik...:delphin:

Canım benim bende ananamıyorum aslında zamanın bu kadar hızlı geçip gittiğine daha dün gibi evlendiğimiz gün ama ne yaparsın yaşlanıyorum artık kabul etmek istemesemde sengözlerimebaksanab sende öyle olacaksın bir gün gelecek ve bir bakacaksın ki yıllar akııııp gitmiş :)) öneml olan ne biliyor musun zamanı iyi değerlendirip boşa geçirmemiş olmak umarım hergünün bereketli ve biröncekinden daha heyecanlı geçer :Saruboceq:

ıyı olmana sevındım şanscımm ..dersler nasılsa olur canını sıkma .. bu arada şaşırdıjm ya sen o kadar yıllık evlımısın ben senı daha yenı evlı zannedıyordum ne guzel mutluluklar dılerım canımm :1hug:a.s.:nazar:

.

Gülse ablacım yaa ben işte böyle şaşırtırım insanı valla bende bilmiyorum hemen ne kadar da çok olmuş diyorum ve bazende zaman biraz daha yavaş ilerlese nasıl olurdu diye düşünüyorum sen kaç yıllık evlisin ablacım?

slm sizlerle tanışmayı ve ark. olmayı çok isterm.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4

Hoşgeldiniz aramıza nasılsınız ? umarım arada gelir bizimle bişeyler paylaşırsınız :)

Kıyamam ben sana başın sağolsun canım 2 büyük acıyı aynı anda yaşamak zorunda kalmışsın Allah büyük sabır versin canım acını paylaşıyorum:teselli:

Güzeller güzeli bacılarım nasılsınız Hayırlı Cumalar arkadaşlar neler yapıyorsunuz biraz bakamadım foruma ne çok yazı birikmiş aramıza yeni katılan arkadaşlar da oluyo ailemiz büyüyor ne güzel... hepinizi çok öpüyorumm a.s.

Canım benim sende benim gibi hem evliliği hemde okulu bir arada götürmeye çabalıyorsun nasıl bi ruh hali içerisinde olduğunu tahmin edebiliyorum... inan benim bebeğim olmamasına rağmen bir türlü vakit bulup da ders çalışamıyorum zaten bu yıl nasıl olduysa tüm derslerden kötü alıyorum malesef bir yıl daha kaybettim 2. sınavlarımın sonuçları da pek iç açıcı değil ve malesef seneye eskişehir de devam etmek zorunda kalacağım buradan yapamıyorum çünküsenağlama ... Senin yine 3 dersin varmış benim tam 5 tane ve hepsi de kötüüü senağlama ne yapalım hayırlısı olsun artık umarım sen geçebilirsin 4. sınıfa bende seni arkadan takip ederim...

Canım benim bende ananamıyorum aslında zamanın bu kadar hızlı geçip gittiğine daha dün gibi evlendiğimiz gün ama ne yaparsın yaşlanıyorum artık kabul etmek istemesemde sengözlerimebaksanab sende öyle olacaksın bir gün gelecek ve bir bakacaksın ki yıllar akııııp gitmiş :)) öneml olan ne biliyor musun zamanı iyi değerlendirip boşa geçirmemiş olmak umarım hergünün bereketli ve biröncekinden daha heyecanlı geçer :Saruboceq:

Gülse ablacım yaa ben işte böyle şaşırtırım insanı valla bende bilmiyorum hemen ne kadar da çok olmuş diyorum ve bazende zaman biraz daha yavaş ilerlese nasıl olurdu diye düşünüyorum sen kaç yıllık evlisin ablacım?

Hoşgeldiniz aramıza nasılsınız ? umarım arada gelir bizimle bişeyler paylaşırsınız :)

Kıyamam ben sana başın sağolsun canım 2 büyük acıyı aynı anda yaşamak zorunda kalmışsın Allah büyük sabır versin canım acını paylaşıyorum:teselli:

Güzeller güzeli bacılarım nasılsınız Hayırlı Cumalar arkadaşlar neler yapıyorsunuz biraz bakamadım foruma ne çok yazı birikmiş aramıza yeni katılan arkadaşlar da oluyo ailemiz büyüyor ne güzel... hepinizi çok öpüyorumm a.s.
yavrum benimkisi 2 yıllık 1. yıldan1 tane 2. yıldan 2 tane var 4 yıllık olsa kurban oliiimm :çok üzgünüm:

merhabalar, taziyeleriniz için çok teşekkeür ederim.hayat devam ediyor bi sekilde aramızdan kimler ayrılırsa ayrılsın belli bir sure sonra alışıyorsun.Amaaaan neyse hayat ve yasam cok guzel,herkesede cok guzel ,bol paralı,saglıklı birhayat diliyorum.AMİN. (BU ARADA CUMA DUASINI YAPTIM)

yavrum benimkisi 2 yıllık 1. yıldan1 tane 2. yıldan 2 tane var 4 yıllık olsa kurban oliiimm :çok üzgünüm:

Anacım ne bileyim ben 4 yıllık sandımdı kızz :uhm: amaaaaaan boşver ha 2 yıllık ha 4 yıllık sanki zamanında bitiyo ya... bak ben 2 yıldır 3. sınıfım hala 4 e geçemedim beraber mezun oluruz işte kaydirigubbakcemile3 ... saldım çayıra mevlam kayıra.şakkıdı... valla düşüne düşüne öyle yemişim ki kendimi 1 ayda saçlarımın yarısı döküldü dün doktora gittim saçlarım için sende düşünme bak benim halime ... sen oğluşunla ilgilen :emir_bebek: okul nasıl olsa bitecek bi gün kaydirigubbakcemile5

Anacım ne bileyim ben 4 yıllık sandımdı kızz :uhm: amaaaaaan boşver ha 2 yıllık ha 4 yıllık sanki zamanında bitiyo ya... bak ben 2 yıldır 3. sınıfım hala 4 e geçemedim beraber mezun oluruz işte kaydirigubbakcemile3 ... saldım çayıra mevlam kayıra.şakkıdı... valla düşüne düşüne öyle yemişim ki kendimi 1 ayda saçlarımın yarısı döküldü dün doktora gittim saçlarım için sende düşünme bak benim halime ... sen oğluşunla ilgilen :emir_bebek: okul nasıl olsa bitecek bi gün kaydirigubbakcemile5

yavrum yılda 500 lira bayılıyoz yaaa, ben yemedim al sen ye diyom resmen, giden paraya üzülüyom yani, ya bu 2 yıllık bana müdürlük için lazım yoksa umrumda bile değil okul, 2 yıllığı bitirdikten sonra kamu yönetimine geçebiliyoruz biz ama uğraşamayacam artık çok zor geliyo, gerekli olmasa bu yaştan sonra hiç okulla filen uğraşmazdım ama mecburum işte -tatlicadiarzu-

hoşbuldm arkadaşlar tşk ler

Hoşgeldin canım...

Başın sağolsun arkadaşım.

Bu arada ben de ızmir'den yetişmeye çalışıyorum size. Burada günler pek de hızlı geçmiyor. Yapacak fazla bir şey olmadığı için boş boş geziniyoruz. Bu haftasonu gelmedik oraya. Haftaya gelirim inşallah. Herkese iyi akşamlar...

kızlar bende askeri lojmanda oturuyorum bizim buraya yolunuz düşerse mutlaka beklerim.karacıların

Back