• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

merhabalar kızlar...
sizden bi şey rica edicem ama
denizlide bindallı bulabileceğim yerler var mı
bayramyerindeki her tarafa baktım ama beğendiğim istediğim gibi bi şey bulamadım..
gözünüze takılan var mı???

merhabalar kızlar...
bayramyerindeki her tarafa baktım ama beğendiğim istediğim gibi bi şey bulamadım..

benim geçen gözüme takıldı.tugayın karşısında köseoğlu hava yolları var onun yanında bir bakkal gibi biryer vardı onun içinde gördüm vitrinin dibindeydi bak istersen.mehmetcik ilköğretim okulunun karşısında,

benim geçen gözüme takıldı.tugayın karşısında köseoğlu hava yolları var onun yanında bir bakkal gibi biryer vardı onun içinde gördüm vitrinin dibindeydi bak istersen.mehmetcik ilköğretim okulunun karşısında,

çook teşekkür ederim. Mecbur kalırsam diktiririm artık ne yapayım :(

ibolyaaa sorduğun termusun adına bakmayı gecenin bilmem kaçında akıl ettim.
vaccuum fla.... bu kadar he he he flater de olabilir. aklımda tutim diye flash disk den aklıma gelsin dedim ama flash disk kalmış aklımda.. gidince bakarsın zaten.. kırmızılı bi karton kutusu var bacım. migrosta fiyatından yine bilirsin ok. ama yine bilemem diyorsan. eee yarını beklicen tekrar bakcemm bu defa yazcemmmm.. haydi görüşürüzz. sen çalışmaya mı başladın kız themis cimi öpüver yerime göremedik ne zamandır...

bu arad aherkese merhaba kızlar. iyi i muhabbetler

Günaydın kıslar nasılsınız bugün neler yapıyorsunuz Gülse abla İbolya nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu özledim sizleri ya :çok üzgünüm:

Günaydın kıslar nasılsınız bugün neler yapıyorsunuz Gülse abla İbolya nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu özledim sizleri ya :çok üzgünüm:

selam bayanlar nasılsınız a.s.
canım bende sızlerı özledım senı ve ibolyayı tulayo yu ....pc bozuldu benım o yuzden bır haftadır gıremedım daha dun akşam aldım pcyı ...ben ıyıyım sen nasılsın derslerın nasıl bıraz rahatladınmı barıısengözlerimebaksanab

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun..

biraz geç oldu ama sana da hayırlı kandiller tülüşümŞeniz
Günaydın Güzellerim nasılsınız dün baya bi kalabalıktı evim giremedim tekrardan Kandiliniz mübarek olsun İnşallah ellerimiz boş dönmez dualarımız kabul olur.

Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım a.s.:nazar:

teşekkürler canım, 8 mart aynı zamanda benim doğum günümdü, 29 oldum artıkınsenağlama,
merhabalar kızlar...

ben bilmem öle şeyleri, evleneli 8 sene olmuş kaydirigubbakcemile3:icecream:lülülülülülü
evet canım ev aldı..evini taşıdı...ama telden ulaşabilirsin.....

eski evinden uzağa mı taşındı peki, ya ben yaya gider gelirim diyodum, uzağa taşındıysa zor olucek :çok üzgünüm:
ibolyaaa sorduğun termusun adına bakmayı gecenin bilmem kaçında akıl ettim.
vaccuum fla.... bu kadar he he he flater de olabilir. aklımda tutim diye flash disk den aklıma gelsin dedim ama flash disk kalmış aklımda.. gidince bakarsın zaten.. kırmızılı bi karton kutusu var bacım. migrosta fiyatından yine bilirsin ok. ama yine bilemem diyorsan. eee yarını beklicen tekrar bakcemm bu defa yazcemmmm.. haydi görüşürüzz. sen çalışmaya mı başladın kız themis cimi öpüver yerime göremedik ne zamandır...

bu arad aherkese merhaba kızlar. iyi i muhabbetler

hee sen onun tam adını bana özel mesacla bi atsana anacım, migrostan bulamazsam bile bi bebe mağazalarına soruyum diyorum, migros ters kaççak, bebe mağazaları çarşıda daha elimin altında yani, dün themis sultanın yanına da uğradım,anam ne zayıflamış yaaa, sankim doğuran o diiil,:nazar: ben de inadına duba gibi oldum :çok üzgünüm:

yetttim gariiiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

themis cik benden 4 ay sonra doğum yaptı ama aynı kilodayız. maşallah kilo vermede arkadaşın üstüne tanımıyorum yani. adı sanı yok anam. vaccum flask yazıyor kırmızı bi kutusu var. istersen biz alırız sen bizden alırsın bacım ayıp ettin yani.. biz her pazar forumdayız. forumun yolları taştan sen çıkardın beni baştan he he he

dün themis sultanın yanına da uğradım,anam ne zayıflamış yaaa, sankim doğuran o diiil,:nazar: ben de inadına duba gibi oldum :çok üzgünüm:

themis cik benden 4 ay sonra doğum yaptı ama aynı kilodayız. maşallah kilo vermede arkadaşın üstüne tanımıyorum yani.

Siz beni mi çekiştiriyorsunuuuuuz. Yakalarım işte böyleeee. :jeyyar:

Bu arada Denizlili güzel hatunlara selamlar. Öpüyorum hepinizi. Bu saatte hala çalışıyorum. Yazık bana ve minikk kızıma yaaaaa :çok üzgünüm:

Bu arada Denizlili güzel hatunlara selamlar. Öpüyorum hepinizi. Bu saatte hala çalışıyorum. Yazık bana ve minikk kızıma yaaaaa :çok üzgünüm:

yerin kulağı vardır derlar delikafadulden
sen uğramazsan buralara anacım biz uğratmasını biliriz sengözlerimebaksanab

ne işin var kuzum bu saatte.. şu kiloları vermek için napıyorsun ibolyacığada söyle şakkıdı

merhaba arkadaşlar :)
ben aranıza yeni katıldım... zamanla birbirimizi tanırız inş. hoşçakalın :)

hoşgedin aramıza canım Şeniz (( ya bu arada bu aramıza kelimesi bana hep komik gelmiştir yaaa :roflol:

themis cik benden 4 ay sonra doğum yaptı ama aynı kilodayız. maşallah kilo vermede arkadaşın üstüne tanımıyorum yani. adı sanı yok anam. vaccum flask yazıyor kırmızı bi kutusu var. istersen biz alırız sen bizden alırsın bacım ayıp ettin yani.. biz her pazar forumdayız. forumun yolları taştan sen çıkardın beni baştan he he he

ay zahmet vermiş olmiiiim, kaç ml alıyo o anacım, o foruma da hiç gitmedim ne üşengeç karıyım yaaa :roflol:

aaaaaaaaayyyy basıldık kaydirigubbakcemile3yav kötü bişiy demedi k ki iyi yönde dedikodunu ediyoz, ne güzel zayıflamış çıta gibi olmuş diyoz fena mı, senle beni yan yana koysalar 1 le 0 gibiyiz anasını satiiim :roflol::roflol: yav senin ne işin var bu saatte hala işyerinde :delphin:
yerin kulağı vardır derlar delikafadulden
sen uğramazsan buralara anacım biz uğratmasını biliriz sengözlerimebaksanab

ne işin var kuzum bu saatte.. şu kiloları vermek için napıyorsun ibolyacığada söyle şakkıdı

aman yok benim acelem yok şindilik, hele az daha yuvarlaniiim bakıciz bi çaresine artıkın kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana havalar azcık ısınsın hemmmen yürüyüşlere başlıyorum kaydirigubbakcemile2

ıyi akşamlar kızlar...
Çok özledim sizleri ve Denizli'yi... Biliyorsunuz zoraki bir ızmirli oldum ben. Nisan ortasına kadar da buradayım. Ayın ikisinden beri gelemedim ve evimi çok özledim. Ben dönünce bir bahar buluşması yapalım da hasret giderelim bari...

merhaba arkadaşlar :)
ben aranıza yeni katıldım... zamanla birbirimizi tanırız inş. hoşçakalın :)

Hoşgeldin kardeşim aramıza a.s.

İyi akşamlar kızlar...
Çok özledim sizleri ve Denizli'yi... Biliyorsunuz zoraki bir İzmirli oldum ben. Nisan ortasına kadar da buradayım. Ayın ikisinden beri gelemedim ve evimi çok özledim. Ben dönünce bir bahar buluşması yapalım da hasret giderelim bari...

Bizde seni özledik canım umarım hemencik iyileşir sıhatle geri dönersin:Saruboceq:

İBOLYA cım yeni yaşın hayırlı olsun arkadaşım Allah sana çocuğunla ve eşinle hayırlı sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmeni nasip etsin inşallah. Yeni yaşında seni yaralayacak kıracak üzecek hiçbişey olmamasını dilerim :nazar:a.s.

selam bayanlar nasılsınız a.s.
canım bende sızlerı özledım senı ve ibolyayı tulayo yu ....pc bozuldu benım o yuzden bır haftadır gıremedım daha dun akşam aldım pcyı ...ben ıyıyım sen nasılsın derslerın nasıl bıraz rahatladınmı barıısengözlerimebaksanab

Nasıl olayım ablacım iyi olmaya çalışıyorum dersleri soruyorsun bende kendime soruyorum nasıl ve ne yapsamda bir an önce şu derslerden kurtulsam diye yerimseniben uğraşıp duruyorum işte nisanda yine sınavım var bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel geçer :Saruboceq:

Back