• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

aaaa canım benim sen nerelerdeydin yaaa, ben de kaç kere içimden geçirmiştim seni, nasılsın iyimisin, denizliye gelirsen haberim olsun, ablanla bize beklerim o zaman mutlaka tamammı şeker, çok öptüm seni, olsun deyip de özlediğin ne varsa senin olsun Şeniz

inşallah canım..yaza düşünüyorum..tabiki bende çok isterim...bu ara işlerim vardı giremedim....abloşum geldi gitti.burdada yazmıştır..

sağol canım seninde..rabbim sağlık sıhhat versin...Şeniz

inşallah canım..yaza düşünüyorum..tabiki bende çok isterim...bu ara işlerim vardı giremedim....abloşum geldi gitti.burdada yazmıştır..

sağol canım seninde..rabbim sağlık sıhhat versin...Şeniz

hı hı evet gülse abla yazmıştı oralara geldiğini, beklerim canım mutlaka, seninle de tanışmayı çok istiyorum çünkü, ne zamandır da gülse ablanın yanına gidiyim diyorum diyorum bi türlü denk getiremedim, biz gülse ablayla yakın oturuyoruz belki biliyosundur, bugün de bizim buranın çarşamba pazarı, evini bilsem giderdim yanına :çok üzgünüm:

Merhaba Denizlili fıstıklar...
Umarım herkes iyidir. Ben uzun zamandır uğrayamadım. Şu an İzmir'deyim. Nisan ortasına kadar tedavim var. Baharda görüşelim inşallah.
Hepinizi öpüyorum...

Umarım herkes iyidir. Ben uzun zamandır uğrayamadım. Şu an İzmir'deyim. Nisan ortasına kadar tedavim var. Baharda görüşelim inşallah.
Hepinizi öpüyorum...

abla geçmiş olsun naptın nasılsın bi anlat bakim merak ettik seni Şeniz

hı hı evet gülse abla yazmıştı oralara geldiğini, beklerim canım mutlaka, seninle de tanışmayı çok istiyorum çünkü, ne zamandır da gülse ablanın yanına gidiyim diyorum diyorum bi türlü denk getiremedim, biz gülse ablayla yakın oturuyoruz belki biliyosundur, bugün de bizim buranın çarşamba pazarı, evini bilsem giderdim yanına :çok üzgünüm:

ne iyi olurdu...ne kadar memnun kalırdı ama..teli yokmu sende...

Hepinizi öpüyorum...

anuşka çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin....a.s.

Hepinizi öpüyorum...

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir gelirsin buraya :)

kıslar deprem muhabbeti var biliyorsunuz.. okulları boşalttılar falan. vali bi çeşitdiyor sivil savunma bi çeşit. bi taraftan ne zaman deprem olur bilemez kimse, diğer taraftan sivilciler sürekli tatbikat yapıyor. bazı açık alanlara aş evleri ve çadırlar kurmuşlar.. hakkımızda hayırlısı bakalım...
hastanenin ordaya dükkanım ambulans sesi duymaktan, ambulans görmekten, sivil savunma arabalarını görmekten kötü oldum valla. Allah büyük afetlerden korusun inşallah..

kız ibolya yusufcuk büyümüş maşallah. saçlarından benim kel kızıma verseniz ya lennn

kıslar deprem muhabbeti var biliyorsunuz.. okulları boşalttılar falan. vali bi çeşitdiyor sivil savunma bi çeşit. bi taraftan ne zaman deprem olur bilemez kimse, diğer taraftan sivilciler sürekli tatbikat yapıyor. bazı açık alanlara aş evleri ve çadırlar kurmuşlar.. hakkımızda hayırlısı bakalım...
hastanenin ordaya dükkanım ambulans sesi duymaktan, ambulans görmekten, sivil savunma arabalarını görmekten kötü oldum valla. Allah büyük afetlerden korusun inşallah..

kız ibolya yusufcuk büyümüş maşallah. saçlarından benim kel kızıma verseniz ya lennn

Evet canım birkaçgündür sarsıntılar sıklaşmaya başladı takip ediyorum inşallah büyük bi deprem olmaz çünkü büyük depremlere dayanıklı fazla ev yok diye biliyorum denizlide Allah saklasın dua edelim devamlı hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba. bende bu sabah ziraat banka gittim orada insanlar birden panik oldular. 8.3 şiddetinde deprem olacakmış dediler,şaka yapıyolar sandım önce bir baktım dışarısı çok karıştı okullar tatil olmuş bir haftadır devlet hastanesinde alarm varmı.mış damış. anlıycanız her kafadan ayrı ses çıkıyor. beni rahatlatan denizlide en fazla 4 şiddetinde depremler olmuş. ALLAHIM hepimizi korusun.

ANUŞKACIM en kısa zamanda aramızda olmanı diliyorum. özledik yorumlarını,arkadaşlığını.ALLAHIM şifa versin inşallah.

merhaba. bende bu sabah ziraat banka gittim orada insanlar birden panik oldular. 8.3 şiddetinde deprem olacakmış dediler,şaka yapıyolar sandım önce bir baktım dışarısı çok karıştı okullar tatil olmuş bir haftadır devlet hastanesinde alarm varmı.mış damış. anlıycanız her kafadan ayrı ses çıkıyor. beni rahatlatan denizlide en fazla 4 şiddetinde depremler olmuş. ALLAHIM hepimizi korusun.

8.3 mü:1shok::1shok::1shok::1shok: Allah ım sen koru bizi ya Rabbim bu şiddetteki bi depremde bizlerin tozu kalır mı acaba :1no2::1no2: dilerim olmaz böle bişey :çok üzgünüm:

iyi akşamlar Denizli....
endişe etmeyin, ege bölgesinde 6 dan fazla deprem olmazmış...yıllar önce bir deprem uzmanı söylemişti...tarih boyuda böyleymiş hep...menderes kırığı fazla yüksek derceli deprem oluşturmuyormuş....8.3 falan hikaye....
yinede tabi en doğrusunu allah bilir..bize düşen tedbirimizi almak...

kızlar selam
anuşka ablacım geçmiş olsun tekrardan

deprem muhabbeti çok beterdi dün gerçekten
panik oldu herkes

amanın sorma biz de deprem olcek diye duyduk annemlere kaçtık perşembe gününden beri ordaydık daha bugün döndük eve, allah hayır etsin, herkes panik oldu birden. yavrum bu sıpa yediğini saça veriyo bak hep aynı şeyi söyüyom, kuru saçı napceeeniz ayol, minnacık bi sıpacık bu oğlan kaydirigubbakcemile3 daha önce dieydiniz ya ensesiyle favorilerini kestik geçen gün yollardık onları size

Günaydın Güzellerim nasılsınız dün baya bi kalabalıktı evim giremedim tekrardan Kandiliniz mübarek olsun İnşallah ellerimiz boş dönmez dualarımız kabul olur.

Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım a.s.:nazar:

Back