- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.021
sagol canım sen nasılsın gözukmuyorsun bayadır ...anuşkadan bı haber varmı aradım ama tel açmadı ..umarım ıyıdırgülse abla merhaba
nasılsın bakalım
tatildeymişsin
oo gözun aydın canım çok kalacaklarmı pekı en azından onlar varken gezersın sanada ıyı gelır çok slm aılenedeyarın annemler geliyo ankaradan.onlar gittikten sonra buluşuruz abla.hemde gezeriz iyi olur.:1hug:
Merhabalar kızla uzun zamadır yazamıyordum sizlere nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler yerinde mi özledim sizleri yaaa bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım inşallah :)) hepinizi kocaman öpüyorummma.s.
evt çok yoğun denetlemeden başımız döndü artık.hafta sonları hep mesai var son 2 aydır.lojman geçen sene baya boşaldı ama bu sene nasıl olur bilmem.astsubay lojmanları küçük ama subay geniş.valla ben merkezdeyim ilçeleriyle pek alakamız yok.daha iyi altarnatifleriniz varsa oraları seçin ankarada oturuyorsunuz sanırım ankaradan sonra burası küçük ve sıkıcı gelebilir ama huzurlu şehir olay falan olmuyo.ama iş açısından çok yoğun eşiniz neci bilmiyorum ama biz karacıyız.hayırlısı olsun hakkınızda.yerimseniben
[
nerelere kayboldun sen özlettın kendını hadı bakalım ıhmal etme bu kadar bızı çok öptum Şeniz
oohhhh ne güzel tatilinide yapmışsın ablacım bütün negatif enerjilerini karların üstüne bırakıp geldin tertemiz yeniden yazılmaya hazır bir defter sayfası gibisin şimdi Allah bizlere de nasip etsin inşallaha.s... Bel ağrıları için akupuntur tedavisini hiç denedin mi iyi geldiği söyleniyo televizyondan takip edebildiğim kadarıyla tabi sen daha iyi bilirsin :)) Duaların için teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun benim de dualarım üzerinizde ...
İbolya nerelerdesin ya bebeişin nasıl büyümüştür biraz daha yaramazlıklara devam mı ???
nerelerde olayım canım yaa evde tıkılıp bekliyoruz işte baharın gelmesini, kuşum bugün aşı oldu testi gibi yatıyo sabahtan beri, emiyo emiyo geri yatıyo, ağır geliyo aşılar tabi, ateşi de 37.5 oldu fitil verdim şimdi ateşi iyi, büyüdükçe marifetlerimiz çoğalıyo tabi, her geçen gün daha da değişiyo, allah isteyen herkese göstersin inşallah, gün gelir tanışırsak böcüğümle de tanışırsın
oohhhh ne güzel tatilinide yapmışsın ablacım bütün negatif enerjilerini karların üstüne bırakıp geldin tertemiz yeniden yazılmaya hazır bir defter sayfası gibisin şimdi Allah bizlere de nasip etsin inşallaha.s... Bel ağrıları için akupuntur tedavisini hiç denedin mi iyi geldiği söyleniyo televizyondan takip edebildiğim kadarıyla tabi sen daha iyi bilirsin :)) Duaların için teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun benim de dualarım üzerinizde ...
İbolya nerelerdesin ya bebeişin nasıl büyümüştür biraz daha yaramazlıklara devam mı ???
Geçmiş olsun canım valla ben okuldayken yapılan aşıları hatırlıyorum da korkudan sıranın en sonuna kaçardım yavrum senin bebeğinde küçücük dahanasıl dayansın kıyamam ben ona :ecrin_bebek: okul bitince biz de istiyoruz nasip tabi Rabbim nasip ederse umarım birgün buluşuruz eve de beklerim tabi kırk yıl hatırı olan bi acı kahve ikram etmek isterim :1hug:
selam bayanlar nasılsınız
evet canım çok ıyı geldı... helede dun kar yagdı yaa ohh keyfıme dıyecek yoktu valla oturdum pencerenın önune bı guzel seyrettım
ya akupunkturu duydumda ne bıleyım denemek aklıma gelmedı hiç bakalım belkı zamanla onuda denerım hayırlısı olsun
ıbolyam maşallah oglan buyumuş saçlarda o biçim yanı amanın ne guzel onu şimdı sevmek çok öp benım içinŞeniz
Slm bayanlar nasılsınız size bi müjde vereyim bugün eltim doğum yaptı küçücük delikanlı bir yiğenim oldu ama bi süre küvezde kalması gerekecek biraz aceleci bi yaramazmış :ecrin_bebek: Allah uzun bi ömrü annaesiyle babasıyla yaşamak nasip eder inşallah..
İbolyacım beklerim canım benim her zaman kapım daima açık :) bu arada senin yaramazda pek şakacıymış doğrusu ama tam sevilmesinin üstü insan onu bi saniye öpmeden duramaz herhalde :)
gunaydın bayanlar nasılsın ıbolyam şans şansım ...
demek senın kuçuk adam sana oyun oynuyor :roflol::roflol: kaç aylık oldu yusuf eymen ıbolya
şans şansım gozun aydın olsun canım allah sanada nasıp etsın inşllaha.s.
ayy maşallah o kadar oldumu o4 ay 1 haftalık olduk abla,şaftımı kaydırıo sıpa, hele biraz büyüsün depesine oturcam :roflol:
İbolyacım ve Gülse ablacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah zamanı gelince bizde nasip eder inşallah bir insanın dünyaya miras bırakabileceği en değerli ve özel bi varlık bence çocuk Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar selam
nasılsınız bakalım
günaydın denizli.... günaydın ablam kardeşim..canımın yarısı orda.....
ibolya maşallah canım ya..çok tatlı..rabbim nazarlardan korusun..mıncıklıya mıncıklaya sevilecek hale gelmiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?