- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.001
merhaba arkadaşlar kırşehirli kimse yokmu? tanışalım hadi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar kırşehirli kimse yokmu? tanışalım hadi?
selam bayanlar nasılsınız iyisinizdir inşallah.ibolya nerelerdesin kız.yazmıyon uzun zamandır.gerçi bende yazmıyom sadece okuyup geçiyodum.havalar düzelsinde gel bize yada tugayın önünden geçerken dolmuşla falan uğra bizede.
yafrim gelecem de şu kış mevsimini bi atlatamadık, hemi gülse ablaya hemi de sana gelesim var, 18 numero sizin ordan geçiyo, burdan bindimmi sizin ordayım, hele bi bahar gelsin de hepinizin icabına bakıcem inşallah :jeyyar:
selam bayanlar nasılsınız ben yoktum bayadır bolu abant taydım tatıle gıttık .. yenı döndum
canım hep beklıyom senı ben umarım bı gun süprız yaparsın bana kaydirigubbakcemile5
tulayo nasılsın canım ..goruşemedık bı turlu :uhm:
vaaay abla kayak falan da yaptınmı, canım çekti bak şimdi :çok üzgünüm:
selam bayanlar ıyı haftalarra.s.
yok be canım guzel bı tatıl yaptık geldık dogayla iç içeydık ...kayak yapamamkı ben bu yaştan sonra kırarız bı taraflarımızı :roflol::roflol:
selam bayanlar nasılsınız ben yoktum bayadır bolu abant taydım tatıle gıttık .. yenı döndum
canım hep beklıyom senı ben umarım bı gun süprız yaparsın bana kaydirigubbakcemile5
tulayo nasılsın canım ..goruşemedık bı turlu :uhm:
ay abla o bile yeter beee, valla fırsatım olsaydı ben bi taraflarımı kırmaya bilem razı olurdum, çok seviyom karı yaa, hiç de kar yağmaz buralara hüffff, ama bugün yağıyo, inşallah birikir, eskisi gibi dışarılarda karla oynayamayacak da olsam seyretmek güzel:asigim:
nolsun abla iyiyim lojmanda vakit geçirmeye çalışıyom.evden çıktığım yok.valla çok iyi yapmışsın tatile gitmişsin.bizde bir rahatlasaydık izin alıp ankaraya gidicez inşallah.ama nöbetlerden mesailerden vakit bulamıyoz malasef eşimi bile göremiyom artık doğru düzgün.hafta sonları hep mesaisi vardı kaç aydır.gerçi halada var.ailecek bir tatile ihtiyacımız var doğrusu.inşallah yakın zamanda görüşürüz.bende beklerim..:jeyyar:
yok gulum aman bı yerlerını kırma sen bebışın var bak sana ıhtıyacı var onun ...yagıyor gibi yaptı durdu hemen yaa
evet canım çok ıyı geldı özellıklede eşime çok mutlu oldu bı sayede bende aılemı gormuş oldum .. sen baya sıkılmışsın galıba gel hadı yarın buluşalım senınle form çamlıkta ne dersın ..oturur bıraz sohbet ederız :içelim:
nolsun abla iyiyim lojmanda vakit geçirmeye çalışıyom.evden çıktığım yok.valla çok iyi yapmışsın tatile gitmişsin.bizde bir rahatlasaydık izin alıp ankaraya gidicez inşallah.ama nöbetlerden mesailerden vakit bulamıyoz malasef eşimi bile göremiyom artık doğru düzgün.hafta sonları hep mesaisi vardı kaç aydır.gerçi halada var.ailecek bir tatile ihtiyacımız var doğrusu.inşallah yakın zamanda görüşürüz.bende beklerim..:jeyyar:
canım meraba. denizlideymişin. nasıl yogunmu ora iş bakımından. bizde tayinciyizde denizli bi an gecti aklımızdan. nasıl bir yer orası. merkezi. ilçeleri falan. bide lojman büyükmü bu sene bosalan cokmu. cok soru sordum kusura bakma. denizli diye gorünce dayanamadım.a.s.