Denizli///20

yıne benı haklı çıkardınız ..kımsenın gelmeyecegını bıle bıle gıttım ..neyse hepınızın canı sagolsun bakalımm ....beklemek kadar kotu bı şey yokk

ben geldim valla 1 tanede bişi içtim keşke çıkmadan önce buraya baksaymışım ya telefon ya msn felan alsaymışım pişman oldum

ben geldim valla 1 tanede bişi içtim keşke çıkmadan önce buraya baksaymışım ya telefon ya msn felan alsaymışım pişman oldum

neyse canım saglık olsun ..en azından senın geldıgını bılmek guzel .. demekkı yanlız degılmışız evet keşke oyle yapsaydık neyse saglık olsunna.s.a.s.

slm bende denizliliyim. 1 sene oluyor gelmeyeli. hiç bu kadar ayrı kalmamıştım. ailemi ordaki arkadaşlarımı çok özledimm. yaza artık inşallah

merhaba bende denizlide yeniyim. aranızda asker eşi olanınız varmı. arkadaş olmayı çok isterim

ee hatunlar niye yazmıyorsunuz lemm
ibolya cadısı nerdesin kızzzzzz
anuşka nasıl olmuş kızlar haberiniz var mıııı
herkese iyi haftalar

herkese iyi haftalar

ıyı haftalar canım sanada ... ya ben bıraz kırıldım o yuzden topıge falan gıresım gelmıyor sadece okuyup geçıyorum artık
anuşkayı aradım ama telı açmadı ..her hangı bı bılgım yok :uhm:

herkese iyi haftalar

burdayım yafri, uykusuzluk başıma vurmuş yav, abartısız söylüyorum gece 10 defa kalktım, gündüzleri zaten uykumuz yok denecek kadar az, şaftım kaydı yav :roflol: ne zaman düzelcek len bu sıpa bi fikrin varmı :uhm:,,

abla kırılma be, ya sana gelesim var ama bi türlü ulaşamıyorum sana, bugün de hava yağmurlu, çarşıya inip renkli kumaşlar alcaktım, bebeğime oyun halısı yapcaktım, oyun halıları çok pahalı ya o kadar para vermeye kıyamadım kendim yapcam :çok üzgünüm: nasılsın iyimisin bakim sen hiç selam sabah vermez oldun görüşemiyoruz artıkın, anuşkaynın da profiline mesaj yazdım ama cevap vermedi bende merak ettim noldu acaba :uhm:

evet haklısın neyse önemsız zaten kaydirigubbakcemile5
canım her zaman beklerım valla hep aklımdasında havalarda bı ıyı olmadı baksana.... ben bakıyorum sana ama hep kapalısın telınıde bılmıyorum neyse goruşuruz bebeşi öp benım için Şeniz

diye kırıldın kızzz. takma boşver.. benimde canımsıkkındı ne zamandır öyle bi okuyup geçiyordum.. sıkma sen o güzel canını...kaydirigubbakcemile2

bende çok kalktım gece yaaa.sıpa uyandı durdu mirmirmirmir ayrıcan hiçbir fikrimyok benimki hala kalkıyor.. gerisini sendüşün.. kız ya hiç uyumasalardı... aman Allah ım
dayanılmazoldu sana da hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…