- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.981
ben geldim valla 1 tanede bişi içtim keşke çıkmadan önce buraya baksaymışım ya telefon ya msn felan alsaymışım pişman oldum
merhaba bende denizlide yeniyim. aranızda asker eşi olanınız varmı. arkadaş olmayı çok isterim
bende denizlide öğretmenim nerde çalışıyorsunuzslm bende denizliliyim. 1 sene oluyor gelmeyeli. Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım. Ailemi ordaki arkadaşlarımı çok özledimm. Yaza artık inşallah
ee hatunlar niye yazmıyorsunuz lemm
ibolya cadısı nerdesin kızzzzzz
anuşka nasıl olmuş kızlar haberiniz var mıııı
herkese iyi haftalar
ee hatunlar niye yazmıyorsunuz lemm
ibolya cadısı nerdesin kızzzzzz
anuşka nasıl olmuş kızlar haberiniz var mıııı
herkese iyi haftalar
ıyı haftalar canım sanada ... ya ben bıraz kırıldım o yuzden topıge falan gıresım gelmıyor sadece okuyup geçıyorum artık
anuşkayı aradım ama telı açmadı ..her hangı bı bılgım yok :uhm:
abla kırılma be, ya sana gelesim var ama bi türlü ulaşamıyorum sana, bugün de hava yağmurlu, çarşıya inip renkli kumaşlar alcaktım, bebeğime oyun halısı yapcaktım, oyun halıları çok pahalı ya o kadar para vermeye kıyamadım kendim yapcam :çok üzgünüm: nasılsın iyimisin bakim sen hiç selam sabah vermez oldun görüşemiyoruz artıkın, anuşkaynın da profiline mesaj yazdım ama cevap vermedi bende merak ettim noldu acaba :uhm:
ıyı haftalar canım sanada ... ya ben bıraz kırıldım o yuzden topıge falan gıresım gelmıyor sadece okuyup geçıyorum artık
anuşkayı aradım ama telı açmadı ..her hangı bı bılgım yok :uhm:
burdayım yafri, uykusuzluk başıma vurmuş yav, abartısız söylüyorum gece 10 defa kalktım, gündüzleri zaten uykumuz yok denecek kadar az, şaftım kaydı yav :roflol: ne zaman düzelcek len bu sıpa bi fikrin varmı :uhm:,,
:uhm:
aaaaaa bende oturuyorum.Ama bırkac günlügüne denızlıdeyım.umarım senınle görüşürüz ...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?