Denizli///20

anuşkacım buluşma haberlerini nerden bulucaz.sen öğretmenmisin hangi okulda biran önce hepinizle tanışmak istiyorum

Linki yukarıda verdim canım. Tıklayarak ulaşabilirsin.
Evet, ben öğretmenim. Görüşünce daha çok bilgi veririm.
İyi akşamlar...:1hug:

herkese selam
ibolya kız.. yusuf eymenin ticker ından bende yapmak isityorum kızımın resimin koyarak.. adresi ver birde ben yapayım bakayım.anlat birde resim nasıl konuluyor...

Kızlar, buluşmayı duymayanlara duyurun da kalabalık olalım. Bir keresinde Gülse, Mira ve ben başbaşa oturmuştuk. Gülse'nin karanfilleri de boşa gitmişti...

günü ben açayım bari.herkese günaydın.bugün denizli yağmurlu.iç karartıcı bir karanlık var.olsun en azından yazın su sorunu olmayacak.

merhaba tülayo. sanada günaydın. evet katılıyorum hava kasvet.. bizde bu savurganlıkla yine su sıkıntısı çekeriz gibi geliyor canım

gunaydın denızlımın guzel bayanlarıı nasılsınız
buluşma varmış arkadaşlar her kes gelıyormu ,, yoksa yıne gelıyom deyıpte yan çızenler olacakmı merak edıyorumm
ıbolyam ne edıyon canımm goruşemez olduk özledım senıı a.s.

merhaba kızlar bende yeni geldim.denizliliyim,atatürk cad.oturuyorum.evliyim,1 cocuğum var.Bu formu cok sevdim herks birbiriyle çok samimi ve cana yakın[eeeeee nede olsak denizliliyiz] inşallah benide aranıza alırsınız.buluşmalar yapıyormuşsunuz bu çok guzel

yeni yaptım kız

hıı ben yeni gördüm mesacını şekerim yaa kusura kalma

günü ben açayım bari.herkese günaydın.bugün denizli yağmurlu.iç karartıcı bir karanlık var.olsun en azından yazın su sorunu olmayacak.

tülüşüm naber selam sabah vermez oldun küsmüyüz :çok üzgünüm:

iyilik abla be nolsun uğraşıyoruz işte, bugün doktordan geldik, hem kendim için hem böcüğüm için gitmiştim, böcüğümün aylık kontrolünü yaptırdım geldim, rotavirüs aşısını yaptırdık, kalça usgsi çektirdik, doktor amcası çok güzel kalçaları var dedi kaydirigubbakcemile3

Herkese gndynlar hemşerilerim ben yeni üye oldum denizlide sümerde oturuyorum 1 aylık evliyim

hoşgeldin canım mutluluklar dilerm a.s.

sende hoşgeldin şeker a.s.

tülüşüm naber selam sabah vermez oldun küsmüyüz :çok üzgünüm:

Şeniz neden küs olalım hayatım.çok ama çok hastayım senağlama başımı kaldıramıyom iki gündür uyuyom paso.az evvel kalka bildim bak saat 05:30 a geliyo.salgın varmış bende nasibimi aldım.dahada devam ediyo hastalık.aman bebeğe dikkat et canım sende dikkatli ol.süt veriyosun.öptüm :jeyyar:

Herkese gndynlar hemşerilerim ben yeni üye oldum denizlide sümerde oturuyorum 1 aylık evliyim

İkiniz de hoşgeldiniz. Ayın 24'ünde buluşma var, bekleriz. Bir kaç sayfa geride link var.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…