- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.941
anuşkacım buluşma haberlerini nerden bulucaz.sen öğretmenmisin hangi okulda biran önce hepinizle tanışmak istiyorum
abla bende seni merak ettiydim vallaha ses soluk çıkmadıydı neyse haberini aldık ya nasısın iyimisin bakim :1hug:
sagol canım ıyıyım sen nasılsın bızım kuçuk adamnasıl özledım sızlerı a.s.
herkese selam
ibolya kız.. yusuf eymenin ticker ından bende yapmak isityorum kızımın resimin koyarak.. adresi ver birde ben yapayım bakayım.anlat birde resim nasıl konuluyor...
Herkese gndynlar hemşerilerim ben yeni üye oldum denizlide sümerde oturuyorum 1 aylık evliyim
Herkese gndynlar hemşerilerim ben yeni üye oldum denizlide sümerde oturuyorum 1 aylık evliyim
yeni yaptım kız
günü ben açayım bari.herkese günaydın.bugün denizli yağmurlu.iç karartıcı bir karanlık var.olsun en azından yazın su sorunu olmayacak.
gunaydın denızlımın guzel bayanlarıı nasılsınız
buluşma varmış arkadaşlar her kes gelıyormu ,, yoksa yıne gelıyom deyıpte yan çızenler olacakmı merak edıyorumm
ıbolyam ne edıyon canımm goruşemez olduk özledım senıı a.s.
merhaba kızlar bende yeni geldim.denizliliyim,atatürk cad.oturuyorum.evliyim,1 cocuğum var.Bu formu cok sevdim herks birbiriyle çok samimi ve cana yakın[eeeeee nede olsak denizliliyiz] inşallah benide aranıza alırsınız.buluşmalar yapıyormuşsunuz bu çok guzel
merhaba kızlar bende yeni geldim.denizliliyim,atatürk cad.oturuyorum.evliyim,1 cocuğum var.Bu formu cok sevdim herks birbiriyle çok samimi ve cana yakın[eeeeee nede olsak denizliliyiz] inşallah benide aranıza alırsınız.buluşmalar yapıyormuşsunuz bu çok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?