Denizli///20

yavrum elimden geleni yapıyorum zaten, ama eşim de sğuk algınlığı olmuş yine, bize bulaştırmadan atlatsak diye dua ediyorum, kaç gündür böcüğümüze bile dokunamıyo hasta olmasın diye, çok şükür dün drdan geldik turp gibi dedi, inşallah kışı bu şekilde atlatırız, sana da geçmiş olsun canım yaa, dikkat et sende kendine hastalığı çekmesi zor Şeniz

[QUOTE=ibolya

iyilik abla be nolsun uğraşıyoruz işte, bugün doktordan geldik, hem kendim için hem böcüğüm için gitmiştim, böcüğümün aylık kontrolünü yaptırdım geldim, rotavirüs aşısını yaptırdık, kalça usgsi çektirdik, doktor amcası çok güzel kalçaları var dedi kaydirigubbakcemile

ayy allah ıyılıgını versın emı benı guldurdun :roflol::roflol:
tulayo geçmış olsun canımm :1hug:
bende hastayım valla yatırdı 2 gundur benıde baya bı uşutmuşum
aman kızlar dıkkat edın hepınızı öpuyorumm a.s.

Hepinize iyi pazarlar.
Aybuer, aramıza hoşgeldin canım.
Tulayo sana da çok geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileş de buluşmaya gel...

bacım be bu isimle beraber alıntı yapmayı nasıl yapcam söyle bakembana
bu arada themis cadısı nerde

dayak istiyorum bennnnklava:

kızım mesajında hem başka kişilerden alıntı yapıyorsun hemisimleri çıkıyor ya öyle işte...

kızlar benim iki yaşında bir oğlum var sürekli evde beraberiz, onu bi kreşe vermek istiyorum yaşıtlarıyla oynasın diye.çocuğu olupta kreşe gönderen var mı?hanği kreşi tavsiye edersiniz,ben cok kararsız kaldım.şöyle haftada 3 gün 2 saat gibi göndermek istiyorum

kızlarr gunaydınn ..bugun buluşma var ama kımseden ses çıkmıyor .....mıllet yavaş yavaş dökulmeye başladı hadı bakalım hayırlısı olsun bakalım kaç kışı olacagız..... göruşmek uzere dıyorum kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…