Bence de bu işler belli olmaz ama kullanacaklar kullanduı bence yaa daha fazla artmaz sanmam böyle biter sankim. Bende bir süre katılmıcam tedavim var zaten gerçekten evde yemek yapmakla butraya yapmak arasıdna baya fark var resim çek sürekli, yükle falan. Seyirci oliciğim ama sağım solum da belli olmaz hanii.
Bence de bu işler belli olmaz ama kullanacaklar kullanduı bence yaa daha fazla artmaz sanmam böyle biter sankim. Bende bir süre katılmıcam tedavim var zaten gerçekten evde yemek yapmakla butraya yapmak arasıdna baya fark var resim çek sürekli, yükle falan. Seyirci oliciğim ama sağım solum da belli olmaz hanii.
Bu yarışma çok sessiz ilerliyor:44:Herkes nerde
Evet hemşom hiç böyle olmamıştıevet hemsom,bende anlamadim :26:yemegi yapan gitti
oyumu şık sunumu ve göz dolduran tarifiyle lisabellaya verdim
katılan, tarif ekleyen tüm arkadaşların eline, emeğine sağlık.
tüm tarifler birbirinden güzeldi.
hepsi zevkle yiyeceğim, lezzet bakımından ayıramayacağım tarifler.
evet hemsom,bende anlamadim :26:yemegi yapan gitti
Ara ilk günden çok açılınca herkes köşesine çekilmiştir. En azından diğer kategorilerde iki kişi arasında son ana kadar devam ediyordu yarış .
Şimdi herkes bitse de gitsek modunda
He tabii hani şu 100 kişiye üyelik aldıracak arkadaş vardı , gelselerde ortalık şenlense azıcık
Tedavim derken ? Geçmiş olsun canım , rahatsızlık mı yoksa bebek için mi ?
Lisabella ' yı tebrik edeyim şimdiden ve tekrar tüm katılan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık ....
Ayrıca;
- Ahsennim,
- anzer_bali,
- asli85,
azerinnn,- backwood,
- Balbocegii,
biberon,- bizeyeter,
- blackcat07,
- cemreeylul,
- chloen,
- cincikk,
Cudana,- dejavu_one,
- ebushhh,
- Gamze_M,
- Gareng,
- gazeldustubaglara,
- GzdBky,
HayalMahsulleriOfisi,- HayatSultan,
- liz,
- Margarikotin,
- Master,
- MiNiKAsK,
nilim,- ozlemarda,
- paris68,
- paytak_paytak_kosan_koala,
- pearl_571,
rabia01, safahat, sedulu,- Snejanka_,
- yorgunella,
- _dünya_
Sizlerede verdiğiniz oylar ve beğenileriniz için çok çook teşekkür ediyorum .
Son anda hani şu 100 oyumuz var vereceğiz diyen arkadaş gelmezse değişmez diye düşünüyorumBilmiyorum 3 saatte birseyler degisirmi:18:Tesekkur edeyim o zaman simdidenbence herkes cok guzel seyler sundu hepimizin ellerine emegine saglik
Lisabella ' yı tebrik edeyim şimdiden ve tekrar tüm katılan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık ....
Ayrıca;
- Ahsennim,
- anzer_bali,
- asli85,
azerinnn,- backwood,
- Balbocegii,
biberon,- bizeyeter,
- blackcat07,
- cemreeylul,
- chloen,
- cincikk,
Cudana,- dejavu_one,
- ebushhh,
- Gamze_M,
- Gareng,
- gazeldustubaglara,
- GzdBky,
HayalMahsulleriOfisi,- HayatSultan,
- liz,
- Margarikotin,
- Master,
- MiNiKAsK,
nilim,- ozlemarda,
- paris68,
- paytak_paytak_kosan_koala,
- pearl_571,
rabia01, safahat, sedulu,- Snejanka_,
- yorgunella,
- _dünya_
Sizlerede verdiğiniz oylar ve beğenileriniz için çok çook teşekkür ediyorum .
Son anda hani şu 100 oyumuz var vereceğiz diyen arkadaş gelmezse değişmez diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım
Gelse gelirdi şimdiye kadar bir aksilik oldu galibaiste bende ondan korkuyorum ya son dakikada gelirse diye:18::18::18:Tesekkur ederim hemsom
Gelse gelirdi şimdiye kadar bir aksilik oldu galiba
Hemşom
Katılıyorum trafik malum yoğunAlemsin ya ,trafige takilmis olabilirben yinede cook gulmeyeyim ne olur ne olmaz
Alemsin ya ,trafige takilmis olabilirben yinede cook gulmeyeyim ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?