Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243

Tedavim derken ? Geçmiş olsun canım , rahatsızlık mı yoksa bebek için mi ?

gecmis olsun arkadasim umarim onemli birsey degildir...yarismacida olmak izleyicide olmak gercekten heyecan verici..yanliz yarismaci olunca heyecanina birde :18:ekleniyor

oyumu şık sunumu ve göz dolduran tarifiyle lisabellaya verdim
katılan, tarif ekleyen tüm arkadaşların eline, emeğine sağlık.
tüm tarifler birbirinden güzeldi.
hepsi zevkle yiyeceğim, lezzet bakımından ayıramayacağım tarifler.

Cook tesekkur ederim sevgili Amonra

evet hemsom,bende anlamadim :26:yemegi yapan gitti

Ara ilk günden çok açılınca herkes köşesine çekilmiştir. En azından diğer kategorilerde iki kişi arasında son ana kadar devam ediyordu yarış .

Şimdi herkes bitse de gitsek modunda

He tabii hani şu 100 kişiye üyelik aldıracak arkadaş vardı , gelselerde ortalık şenlense azıcık

oda var tabiki ben olaya o acidan bakmadim basabas gidince heyecan,rekabet oluyor gercekten ..ama ben yinede her sabah uyandigimda bugun acaba degisen birseyler varmi diye heyecanla baktim:18:neyse bundan sonraki kategorilerde cekisme olsunda bizde burdan ayrilamayalim

Lisabella ' yı tebrik edeyim şimdiden ve tekrar tüm katılan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık ....

Ayrıca;

Sizlerede verdiğiniz oylar ve beğenileriniz için çok çook teşekkür ediyorum .

Bilmiyorum 3 saatte birseyler degisirmi:18:Tesekkur edeyim o zaman simdiden bence herkes cok guzel seyler sundu hepimizin ellerine emegine saglik

Bilmiyorum 3 saatte birseyler degisirmi:18:Tesekkur edeyim o zaman simdiden bence herkes cok guzel seyler sundu hepimizin ellerine emegine saglik
Son anda hani şu 100 oyumuz var vereceğiz diyen arkadaş gelmezse değişmez diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım

Senin de ellerine emeğine sağlık herşey çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…