Lisabella Nevoşun topikte paylaştığın fotoda muhteşemdi canım.Sen bu yemek işini biliyosun.
Yeni kategoriyi burdanda yazmayacakmısın.
Parkon sagol arkadasimyemek isini cook iyi bilmesemde cook merakliyim,ilgiliyim ve gorsele coook onem veriyorum
yeni kategori ile ilgili kafamda bir iki fikir vardi, Kazen den haber bekliyorum
tesekkur ederim arkadasimLisa tebrikler canım.
tesekkur ederim arkadasim
bu arada annen nasil oldu:26:umarim gelismeler iyi yondedir
hayirlisi olsun canim..umarim ameliyat sonuclari temiz cikarda rahat bir nefes alirisinizAnnemin mamografsi temiz çıktı canım ama guatr demiştim ya içinde 3 tane kist varmış ve içleri kireçlemiş ameliyat şart demiş.Annem korkuyor.Doktor geciktirmeyelim diyor.Anlayacağın kafam darmadağınık.Hoş son 3 aydır hani buraya gelip kendimi iyi hissetmeye başka insanların dertlerini okuyunca şükretmeye,mutlu olanlarla mutlu olmaya çalışıyorum.Bugünümüze şükür canım.Ünv.okuyan kardeşim var o gelecek oda konuşacak bakalım.İkna çabalarımız sürüyor ama annem işte.
bu yarisma iki gun once bitti :26:simdi yeni kategori acildioyumu verdim
Tartar Sos ile Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde / Ausencia
başarılar dilerim
Lisabella Hanım,
Tebrikler...
Sanırım epey bir zaman önceden belli gibiydi bu sonuç ama yine de son ana kadar heyecanla bekliyor insan...
En azından, bu anlamda bir rahatlama olmuştur...
Gerçi tabii ki sonuçta burada asıl önemli olan; katılmak, paylaşmak, farklı tarif ve püf noktalarıyla daha güzel şeyler sunabilmek adına üyelerin birbirlerine katkı koyması, kaynaşması, hoş, eğlenceli ve heyecanlı zamanlar geçirmesi...
Yine de bu bir yarışma olduğuna göre, birinci olmanın da keyfini sürmeli insan. :)
Hoş, şimdi de asıl bu keyfin ödülünü yaşayacağınız "hediye" kısmı da var değil mi? Bu defa da onun heyecanı başlamıştır. :)
Aklıma gelmişken;
Yeni kategori de başlamış ve ilk tarif eklenmiş bile, az önce onu da gördüm... Yeni bir lezzet ve görsel şölen süreci daha bekliyor bizleri böylece...
Burada da bahsedilmişti sanırım ve bazen forumda başka yerlerde de bahsedildiğine rastlıyorum bu konuya;
Buradaki tariflerin her birinin sunum aşamaları çok güzel, yeni kategorideki ilk yemek için de aynı şey geçerli...
Özellikle sizin tarifiniz de görsel açıdan gerçekten çok dikkat çekici...
Bu fotoğraflarda etiketleme olsa iyi olmaz mı?
(Yarışma sürecinde böyle bir şeyin belki görüntüleri böleceği düşünülebilir mi? bilemiyorum tabi ki, öyle olursa da yarışma sonunda tarifler arasına eklenirken birşeyler yapılabilir belki) olur da bunları farklı bir şekilde değerlendirmek veya kullanmak isteyenler olursa, en azından bir nebze de olsa ilk etapta bir caydırıcılık bakımından işe yarar gibi geliyor diye, bu düşüncemi de paylaşmak istedim yeri gelmişken...
Tekrar tebrik ediyorum ve sizinle birlikte yarışmaya katılan tüm arkadaşlara da tekrar ellerinize, emeklerinize sağlık diyorum...
oyumu verdim
Tartar Sos ile Sebze Somon Şiş Bademli Pilav Eşliğinde / Ausencia
başarılar dilerim
Eki Görüntüle 655573 Eki Görüntüle 655574 Eki Görüntüle 655576
Bahratlığa bayıldım : ) güle güle kullanın onun dışında 2 üründe size Türkiye'yi hatırlatsın ...
Hediyeler çok güzel lisabella güle güle kullan canımEki Görüntüle 655573 Eki Görüntüle 655574 Eki Görüntüle 655576
Bahratlığa bayıldım : ) güle güle kullanın onun dışında 2 üründe size Türkiye'yi hatırlatsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?