Ausencia katılacak mısınnn
Bende bugün alışveriş listemi yaptım , şimdi de marketten geldim .
Yarın sabah ilk işim sunumumu hazırlamak olacak . Daha önceki kategorileri çok büyük keyifle takip etmiştim , şimdi yarışarakta aynı keyfi yaşayacağımı düşünüyorum.
Deniz mahsülleri biraz tedirgin edici gibi gözüküyor insanlara ama çok lezzetli ve değişik tarifler paylaşılacağını umuyorum yine.
Yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum...Katılma konusunda kararsız kalanlarada bir an önce karar verin , gerçekten çok zevkli diyorum
Hadi bakalım rast gele :104::104:
Eğer sabaha kadar balığım dolapta canlanıp kaçmazsa , evet katılacağım
sevindim canım gerçektenn katılım olursa tadı çıkar yarışmanın. Merakla bekliyorum canım.. Ben de dün akşam yaptım ama bu akşam ekleyemedim yaa canım istemedi halim yok uğraşmak lazım yaa. Eve geldim yorgundum bu akşam yattım biraz yemek yedik falan derken hal kalmadı yarın akşam olur herhalde işyerinden ekleyemem çünkü zamanım yok rahat olamam orada bölünürüm.
Evet bende senin tarifini merakla bekliyorum . Şimdi yapsam mı dedim ama yok ancak yarın benimde mümkün olacak .
Hemen herkesin '' denizden babam çıksa yerim '' dediği bir ülkede yaşıyoruz ,katılım yine en az diğer kategoriler kadar olur diye düşünüyorum .
ben yapıcı değil yiyiciyim kızlaaar şöyle kalamarlar ahtapotlar karidesler uçuşsa havada gözlerimiz sunuma doysa oyy canım çekti
Gece gece yemeğimi paylaşasım geldi ama bu akşam gerçekten vakit ayıramadım fazla oturamadım pc başında şimdide de yatmaya gidicem. Çalıştığım için de yarın akşama olacak galiba. Bekleyin beni anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?